Breiviks Islamkritik friskförklarades!

Brevik fick ganska välförtjänt max-straffet 21 år för sina mord. Det fina var att islamkrik inte godkändes som psykiatrisk diagnos! Vilket nog gör många PK-drägg besvikna!

Ifall den muslimska massinvandringen, med åtföljande islamisering hade varit (felaktig) en vanföreställning, så borde han sjukförklarats. Men naturligtvis är detta ingen vanföreställning, utan en dyster realitet

Advertisements

52 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Sep 11, 2012 @ 23:24:44

  Herr Klartexten har helt fel när han påstår att en rättspsykiatrisk dom vore PK. Tvärt om, att döma till fängelse var den lätta, okontroversiella och politiskt korrekta vägen. Det hade blivit ett ramaskri från överlevande, anhöriga till offren och allmänhet om han dömts till psykvård.

  Breivik lägger fram löjliga historiska fakta fel i sin film. Kanske får han nu lite tid att läsa böcker istället för att hänga på gates of Vienna och spela world of warcraft, så att han lär sig något?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 12, 2012 @ 00:39:50

   Instämmer! Det var nog absolut lättast att döma till fängelse. Men politiskt, för att bekämpa anti-jihad, så hade psykiatrisk vård naturligtvis varit bättre! PK är kluvna för dom vill förstås straffa Brevik samtidigt som dom vill sjukförklara honom. Båda är inte möjliga samtidigt! Nu har anti-jihad inte ansetts vara en villfarelse, utan vilar på sund uppfattning av omvärlden.

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Sep 18, 2012 @ 10:57:09

    ”KLARTEXTEN!
    Sep 12, 2012 @ 00:39:50

    Instämmer! Det var nog absolut lättast att döma till fängelse. Men politiskt, för att bekämpa anti-jihad, så hade psykiatrisk vård naturligtvis varit bättre! PK är kluvna för dom vill förstås straffa Brevik samtidigt som dom vill sjukförklara honom. Båda är inte möjliga samtidigt! Nu har anti-jihad inte ansetts vara en villfarelse, utan vilar på sund uppfattning av omvärlden.”

    Fel, fel, fel!

    Han kan ha haft vilka djävla motiv som helst, det det handlade om var om han var vid sunda vätskor (dvs visste vad han gjorde) vid planeringen och utförandet av det största terrorist- och massmords- attentatet i skandinavien genom tiderna, brotten han varit inför rätta för! Hans mentala “friskförklaring” har med TERRORMASSMORDEN att göra!

    Det det inte handlade om var huruvida terroristen och massmördarens pamflett var en dåres hopkok eller en berättigad politisk ståndpunkt.

    Det var inte hans “islamkritik” som värderades, utan Breiviks egna mentala hälsa i direkt förbindelse med terrorangreppen.

    Att du ideligen visar dig vara för ENFALDIG för att förstå denna kanske för dig fina skillnad är för en tänkande individ en outgrundlig gåta.

    Svara

 2. Sherlock
  Sep 03, 2012 @ 10:16:47

  Men dina farhågor kanske besannas, när du är skeptisk mot SD. Jag tror inte att något blir bättre heller med SD och dess inflytande. Inte om man inte byter kurs och vill stoppa invandringen från alla länder oavsett religionstillhörighet. Detta verbala krig mot islamismen är ju också det som skrämmer bort vanliga svenskar från att vilja ha något med SD att göra. Inte minst är folk i gemen ändå rätt insatta i att det är farligt att kritisera den ”religionen” inte minst efter lars vilks. Det finns smartare sätt att motarbeta fundamentalister än att upprepa ett mantra som uppenbarligen inte fungerar.

  Svara

 3. Sherlock
  Sep 02, 2012 @ 18:53:23

  Tjenixen Erik. Jag bor och är uppvuxen i stockholm, vet inte varför min text visar på södra sverige… Intressant! Jag har hört om södertälje och problemen där, men bor själv i stockholms kärna, där de problem jag själv bevittnat har sin grund i islamismen, de som beter sig illa och skyller på kulturkrockar har varit från just muslimska länder. Jag kan ju inte skriva om ngt jag inte själv sett, men hade jag bott i södertälje skulle jag också undra varför problemen med andra invandrare än från arabländerna, inte belyses. Självklart. Jag har heller aldrig fattat varför SD konstaterar att viss invandring från vissa länder är ok, men andra inte. Har vi inte bostadsbrist helt plötsligt i städerna, när det kommer kristna nya svenskar? Har vi tillräckligt med jobb helt plötsligt, till kristna outbildade nya svenskar, medan araber med lika låg utbildning, inte bör få arbeta här?

  Nej, jag fattar heller ingenting varför man väljer ut vissa grupper. Om man nu skulle välja ut någon kategori som man gärna skulle välkomna så vore det väl i så fall högutbildade inom ngt bristyrke? Då skulle invandringen av dessa inte belasta samhället. Med högre utbildning brukar också allmänbildningen öka och med detta skulle inte kriminaliteten öka heller, såsom den gjort i södertälje exempelvis. Det som tidigare varit unikt med sverige är att oavsett utbildningsgrad har folk rent allmänt visat sig vara ganska allmänbildade. Trenden de senaste åren visar ju att allmänbildningen sjunker. Undrar jag varför… Inte kan det väl bero på invandringen? Nej, nej den BERIKAR ju sverige.

  När jag skriver att det är konstigt att inte fler Breivikar funnits, menar jag att det är konstigt att ingen gått bärsärkagång mot de som välkomnar och möjliggjort getton som du bor i (södertälje) och liknande. Jag menar inte att det är konstigt att ingen tidigare har gått till attack mot just islamistkramare. Det var ju inte heller det han gjorde? Han dödade ju socialistungdomar för att de medverkar till en fortsatt framtida massinvandring. Eller så har jag missat nåt.

  Svara

  • Erik
   Sep 03, 2012 @ 16:38:04

   Södertäljes invandrare är från arabvärlden, men de är kristna. Samma problem har du i delar av Botkyrka som också har många kristna araber. Jag motsätter mig ”islamiserings” snacket pga att vi har identiska problem med invandrare från arabvälden oavsett om de är kristna eller muslimer. Om alla islamister över en natt blev kristna skulle INGET bli bättre. Om du tvekar på det så ta en promenad genom Södertälje en lördagskväll i sällskap av en blondin (utrustad med pepparspray och överfallslarm).

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Sep 12, 2012 @ 00:48:05

    Vi har tuggat detta 20 gånger. Jag föredrar brottslighet framför ett islamistiskt samhälle! Inte du tydlien.

    Svara

    • Erik
     Sep 13, 2012 @ 20:52:04

     Era islamiseringteorier är psykotiskt trams som kanske borde sjukförklaras. Sverige kommer att bli ett U-land med fortsatt massinvandring, ni har slutat vara emot den utvecklingen. Ur massinvandrings synpunkt spelar det ingen roll om statsministern heter Fredrik eller Jimmie!

     Men vi kom ifrån ämnet i min debatt med sherlock. Ämnet var hurvida en norsk domstol friskförklarat Eurabia teorierna? Det var det tramsigaste påståendet du någonsin kommit med!

     Svara

   • Sherlock
    Sep 13, 2012 @ 18:27:20

    Ja, du ser att jag inte är vidare insatt i arabländerna och vilka som bor där. Jag har helt enkelt inte varit intresserad och skiter fullkomligt i religioner… Samtidigt som jag ju har träffat en del kristna från arabländer… Det är väl därför som jag alltid varit emot invandring från arabländer OCH andra länder, punkt. Jag har aldrig förstått varför folk behöver fly alls egentligen och tycker väl det är en jävligt omodern företeelse i den så kallade moderna världen år 2012. Varför kommer det hit folk som egentligen int evill vara här och varför är sverige så oerhört ivrigt på att ta emot de? Det är väl den frågan alla borde ställa sig egentligen?

    Samtidigt som det inte går att få ett jobb för en vanlig svenskfödd person mitt i livet bara för att denne inte omfattas av amsåtgärderna som enbart riktas till ungdomar och nyanlända, har jag något svårt för att greppa sammanhangen. I stockholm finns bara jobb för specialistutbildade, punkt. Alla andra jobb utan särskild utbildning har nästintill öronmärkts åt nyanlända eller invandrare. Kundtjänst och liknande telefon-jobb finns i örnsköldsvik eller i andra utkanter av svedala. Det är egentligen av denna anledningen som jag börjat engagera mig i politiken.

    Jag undrar egentligen: Till vilket land kan JAG fly för att få slippa se sverige dö ut medan icke svensktalande tar över landet fullkomligt- och var ska jag flytta för att få leva ett jobb? I sverige har det blivit ett minus att kunna flytande svenska medan jag inte kan ngt annat språk än engelska utöver svenska. Ska jag lära mig arabiska kanske? Nej, jag avskyr ju arabvärlden och skul´le int ekunna känna passion för att lära mig. Jag vill bara vara som jag är. Varför får allt färre få vara som de ÄR i sverige medan alla andra tas större hänsyn? Det är väl DETTA vi alla borde fråga oss???

    Svara

    • Sherlock
     Sep 13, 2012 @ 18:44:05

     Underfundigt det här med ”svar till sig själv”- bara som ett p.s som försvarar att jag är ”dåligt påläst”: Det är POLITIKEN som lagt sig i MITT liv och inte JAG som lagt mig i POLITIKEN. Jag ska inte behöva vara påläst för att få försvara min rätt att leva och få erhålla basala behov. Punkt. Tack för ordet!

     Svara

     • Erik
      Sep 13, 2012 @ 21:02:15

      Tragiskt att man ska behöva vara påläst faktiskt. Vi svenskar borde få leva våra liv i fred utan att behöva få möta fientligt lagda araber i tvättstugan. Jag var själv hoppfull att Jimmie skulle kunna göra något åt saken. När jag hörde att Sd börjat rekrytera de kristna araber som förvandlat Södertälje till ett mångkulturellt helvete gick jag i taket. Varje gång jag tar upp svenskfientligheten här så svara Herr Klartexten mig med eurabia trams. Tyvärr Sherlock, är du inte påläst blir du lurad. Börja läs på för Sverige och svenskarnas skull!

     • KLARTEXTEN!
      Sep 15, 2012 @ 11:08:47

      Jag håller inte med. Det är som att säga att alla tyskar var dåliga, inte bara nazisterna!

     • KLARTEXTEN!
      Sep 15, 2012 @ 23:04:24

      Apropå dina påhopp på EDL. Här har du foto på Tommy Robinson efter att han misshandlats av tre muslimer: http://swedishdl.info/modules/sdl_articles/item.php?itemid=18

     • Galmin Tireantvs
      Sep 16, 2012 @ 12:28:56

      ”KLARTEXTEN!
      Sep 15, 2012 @ 23:04:24

      Apropå dina påhopp på EDL. Här har du foto på Tommy Robinson efter att han misshandlats av tre muslimer”

      Och här har du ett uttalande från North West Infidels att Stephen Yaxley-Lennon blev misshandlad av Luton Migs (Men In Gear) eftersom han använder sig av den riktige Tommy Robinsons namn och ökändhet för att profilera sig i Luton.

      Har du inga bilder på Kevin Carroll som samma år hittat på att han blivit vapenhotad av muslimer?

      Apropå Caroll, den fiiina klubben SDL skriver följande om hans utseende:
      http://www.islamophobia-watch.com/storage/SDL%20Nygren%20Goebbels.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1345739958367

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2012 @ 13:37:50

      Vi VET inte vad som hände. Intressantare är om Robinson har rätt i sin islamkritik. Tycker du det? Om inte: Hur är ett starkt islam bra för England och Sverige?

     • Galmin Tireantvs
      Sep 16, 2012 @ 12:32:37

      Galmin Tireantvs
      Sep 16, 2012 @ 12:28:56

      Din kommentar inväntar granskning.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 17, 2012 @ 13:39:38

      Jobbigt faktiskt, att dina kommentarer så ofta stoppas. Gillar inte WordPress dina åsikter? För du använder inga svärord.

     • Galmin Tireantvs
      Sep 17, 2012 @ 09:54:24

      Och här har du ett uttalande från North West Infidels att: Stephen Yaxley-Lennon blev misshandlad av Luton MIGs (Men In Gear, Huliganorganisation) eftersom han blev uppkäftig mot MIGs viceVD och således är en paria och allmänt villebråd i Luton.

     • Galmin Tireantvs
      Sep 17, 2012 @ 10:02:27

      The real Robinson

 4. Mackan
  Sep 01, 2012 @ 23:58:00

  Klartexten, sök hjälp. Du är inte bortom räddning.

  Svara

  • Erik
   Sep 02, 2012 @ 11:16:00

   Jag tror många av de som fastnat i SD`s nät och lever i deras sekt värld skulle behöva någon form av hjälp. Jag tror dock inte att dessa avhopps organisationer för extremhögern är rätt hjälp. Snarare de som jobbar med avhopp från just sekter. SD liknar livets ord mer än de liknar SMR.

   Att tolka rättegången mot Breivik som en prövning av huruvida Bat Ye’Or`s eurabia teori är riktig eller ej tyder på att man är grundligt hjärntvättad på det sätt som ofta förekommer om man lyssnar till predikanter som Ulf Ekman eller Kenneth Ekroth.

   Om en ensam människa skulle ställa sig och tala i tungor så skulle han nog läggas in. Men eftersom det finns ledargestalter och kyrka som sysslar med detta så betraktas inte det som psykotiskt. Detta betyder inte att samhället eller psykiatrin betraktar Livets ords lära som sann. Lite samma sak med denna rättegång. Det försvaret med framgång bevisade var att Breivik inte var ensam om dessa tossiga föreställningar, det finns en hel rörelse som tror på dem. Breivik var inte psykotisk, han hade fastnat i en sekt.

   Svara

   • Sherlock
    Sep 02, 2012 @ 13:28:50

    Jag tror att de flesta som är i mediavärldens ”nät” skulle behöva hjälp från denna ”sekt” kallad för staten. Snacka om en lyckad sekt som tom lyckats med konststycket att även inbilla de ”belästa” att tro att de därmed är allmänbildade. Cred för staten! Ett misslyckande dock när statens allmänbildning misslyckats utan bara skapat kaos och att en och annan gått lös. Som Breivik gjorde som inte köpte sektens budskap. Jag säger ännu en gång det jag tidigare meddelat; det är rätt så märkligt att det inte funnits fler ”Breivikare”.

    Do a Brainweek: Go berserk!

    Svara

 5. Sherlock
  Aug 31, 2012 @ 13:33:54

  Ja, inkludera inte mig i detta ”ni” och ”er sd-anhängare”. Jag kommer rösta på det parti som vill minska och hejda utvecklingen i sverige, som innebär att de enda svenskar man möter är de som bor på äldreboenden och servicehusen och som håller på att dö ut…

  Jag är ”sd-anhängare” endast av denna orsak. Resten har jag ingen aning om. Jag är inte och kommer aldrig vara, intresserad av politik. Förut hade man kanske som politiker en ideologi lika brännande het som att vara passionerad musiker. I dag har man endast sina egna vinstintressen och det krävs då att man väger sina uttalanden lika väl som vilken affärsman som helst på börsen.

  Jag är inte påläst om det du skriver om och jag har egentligen ingen lust att läsa på. Tycker politik är rätt ointressant. Min tanke faller på idrottsmännen i dag och deras klubbar: Slatan och alla superhjältar som företräder något lag, de spelar ju inte för landet, de spelar ju för att de får betalt. Betalar ngt annat lag bättre då spelar man ju för de och det land de tillhör.

  Jag skiter egentligen i vilka som får betalt för vad. Jag har också förstått för länge sen att mina egentliga ”fiender” dvs de som verkligen inte motarbetar sverige att få vara sverige och att medborgare ska få ngn form av nationell tillhörighet, inte är ”invandrarna”. Fienden är medelsvenssons vilka gett tillstånden för att utarma sverige och all annan nationell tillhörighet i andra ”industriländer”.

  U -länderna har fått makt över I-länderna pga att dess medborgare i I-länderna tagit makten för given. Arab-länderna (de icke demokratiska länderna under Islamiskt styre) har fått makten över europa pga att medelsvenssons mer än (h)järna hjärntvättats av propagandan.

  Jag skäms dock för att medge att ha röstat på SD pga alla andra frågor ( istort sett) ifråga om jämlikhetsfrågor och annat som SD tillkännager i sina motioner.

  Men vem faan ska man lägga sin röst på? Jag är klart mer vänster ifråga om nästan allt. Men klart mer liberal än FP. Vem röstar jag på om jag vill att mitt barn ska växa upp i ett samhälle som är lika tryggt som det jag vä’xte upp i på 70-talet?

  Svara

  • Erik
   Aug 31, 2012 @ 17:04:53

   Hmm. Sherlock, du förbryllar mig med följande uttalande ”Arab-länderna (de icke demokratiska länderna under Islamiskt styre) har fått makten över europa pga att medelsvenssons mer än (h)järna hjärntvättats av propagandan. ”

   Jag slår på TV, dator och radio. Det är idel amerikanska budskap. VAR ser du arabisk propaganda? Vilka arabländer har islamiskt styre och vem definierar islamiskt styre?

   Svara

   • Sherlock
    Sep 02, 2012 @ 12:32:51

    Erik- jag syftar på den hjärntvätt som pumpas ut hela dagarna långa. Inte bara i nyhetsflödet utan även i vilka svenska film-produktioner som helst. Även i bolibompa. Jag syftar på de bilder som man medvetet valt att ge, de stereotypiska bilderna av ”svennen” ”den gode invandraren” osv. Jag syftar på att allt som händer i förorterna i media skildras som att det inte vore invandrares ”fel” och ansvar för att detta sker, utan det sker pga sveriges egoistiska system, att sverige misslyckats med att integrera osv. Jag syftar på att i sverige är det kutym att aldrig ifrågasätta ”multikulturen” på något sätt. I mina ögon är detta tänk ett rasistiskt tänk. För att systemet /staten ställer olika krav på medborgare beroende på var du kommer ifrån. En somalier förväntas inte kunna något och därför ställs inga krav när denne gör ”fel”. Det är då sverige som gjort fel osv. På arbetsmarknaden är det samma sak; som svensk klassas du som dum i huvet eller rent av korkad om du inte har ett jobb. Eller lat. Som invandrare är det beundransvärt om du lyckas skaffa jobb. Är man däremot insatt i AMS åtgärder greppar man snabbt varför svenskar mobbas som inte har högre utbildning.

    Jag kan hålla med dig om att det inte är invandrares fel att det blivit som det blivit, det har jag redan medgett. Jag tycker också att SD gör ett stort misstag som riktar sig enbart mot islamister. Jag anser liksom många andra svenskar, att sverige borde ta hand om de sina före andra. Sverige borde gjort som Finland för länge sedan och stängt sina gränser för invandring. Man ska och bör inte välja ut de som får invandra. Däremot borde alla länder anstränga sig mycket mer för att förhindra att de orsaker som tvingar en del att fly sina hemländer. Jag tror att alla hör hemma där de känner sig hemma. Muslimer hör inte hemma i ett land där de inte känner igen sig. Miljön skall aldrig ändras så att alla ska känna sig hemma. Det ena utesluter det andra. Om jag vill ha rätt att slippa att se sharias eller vad faan det heter, i lekparken som slår sina barn i nacken när barnen gör ngt otrevligt- var finns min rätt att slippa se detta? Att samtidigt ge dessa kvinnor och män rätt att få finnas till precis på samma sätt som de får göra i sina hemländer, det innebär ju också att jag inte ska få känna mig hemma i mitt eget hemland? Detta är att skapa olika regler för olika ursprung. Det är inte ok att slå sina barn i sverige, men har du sjal på huvudet ser man genom fingrarna eftersom det ju inte kan krävas av dessa föräldrar att de ska förstå detta? Hur förklarar jag detta för mitt barn? Vi lever tydligen inte i samma värld, Erik. Den svensk som har råd köper sig en annan värld för sina barn, de flyttar ut till ett område där ännu svenska lagar råder och där man inte ser sånt här skit. Vi andra måste stanna. Men min undran är också (ganska skadeglatt faktiskt, vilket jag skäms för) hur länge dessa svenskar kan göra det? Områdena som är skyddade hitintills, krymper i och med att alltfler kommer hit som inkräktar mer och mer på dessa territorier. Kanske man inte sätter ner foten ordentligt tills att tom Djursholm får shariaklädda barnlediga föräldrar?

    De som åker till thailand åker väl dit för att där är annorlunda än hemma? Alla länder har sina unika egenskaper. Det vore ett misstag av gigantiska proportioner att försöka göra om ett land så det passar alla. Det går inte och bör inte göras. Det vore som att försöka göra om kolmården så att alla olika arter skulle kunna samsas på samma yta. Ja, jag jämför djurarter med människor. För så olika är vi faktiskt varandra. Jag vill verkligen inte att alla på hela jorden ska vara precis som jag. DEt vore ju verkligen tråkigt. Jag är FÖR mångfalden. Är DU?

    Svara

   • Sherlock
    Sep 02, 2012 @ 13:00:22

    Och detta angående att du ifrågasätter varför jag inte värdesätter det intellektuella, dvs att vara påläst: Sakfrågorna förblir ändå just sakfrågor, dvs man kan jiddra hur mycket som helst om hur kommunismen var en gång i tiden; jag vet ändå att de flertalet jag träffat som växte upp under den tiden blev lyckade människor. Int e”lyckade” som i framgångsrika, men att de var trygga människor pga att deras föräldrar visserligen var styrda av staten, men visste samtidigt att staten visste om deras behov som blev tillgodosedda. Det fanns inga falsksjungande barn som blev uppmuntrade till en falsk tro att de skulle bli en ny popstjärna. Man visste vad man skulle bli beroende av sina förutsättningar och staten såg till att man int estod utan bostad och utbildning som passade ens förutsättningar.

    Jag menar att jag kunde sätta mig in i allehanda sakfrågor om jag ville, men det skulle inte förändra min situation och det skulle inte förändra mitt sätt att rösta. Jag vet vad som är värt något i dagens samhälle. I dag är det viktigt med att rösta med hjärefrågorna, inte sakfrågorna. Kapitalismen är inte ngt jag tror på helt enkelt. Jag tror på att människornas val beror på faktorer oändligt långt djupare funna än så. Andligheten går inte att sätta sig in i genom aktuella sakfrågor, helt enkelt.

    Svara

    • Sherlock
     Sep 02, 2012 @ 13:15:42

     Självklart menar jag att de jag träffat på som växte upp under kommunismens styre, växte upp i ryssland. Inte sverige.

     Svara

     • Erik
      Sep 02, 2012 @ 16:00:12

      Ok Sherlock. Det var mycket på en gång men jag ska försöka förtydliga mig en aning. Vad gäller att massinvandring generellt är dåligt så tror jag vi är ense. Jag får av din text intrycket att du bor i södra Sverige?

      Om du skulle komma till min en gång så vackra stad Södertälje så skulle du komma till insikten att INGA av de fenomen du talar om har ett skvatt med islam eller sharia att göra, undantaget klädsel. Vi saknar i princip muslimer i gatubilden och inga moskeer byggs, här byggs katedraler för knark, rån och utpressningspengar. Vår stad har i princip en invandrargrupp, de kristna assyrierna/syrianerna/kaldeerna. De kommer från Turkiet, Syrien, Libanon och Irak och utövar alla de oacceptabla företeelser som du och herr Klartexten försöker koppla till islam. Det ligger i arabernas kultur. Det spelar ingen roll om de är kristna, muslimer, hinduer eller tror på herr Lind i Kramfors.

      Att massinvandringens risker sopas under mattan håller jag också med om. Däremot har jag svårt att relatera till det du säger om att ”det är rätt så märkligt att det inte funnits fler “Breivikare”.” Att skjuta prick på små barn är väl främmande för de flesta, är det inte det för dig?

   • Sherlock
    Sep 21, 2012 @ 08:08:49

    Hej Erik

    Jag vet inte vad som började först; om det var det du påpekade om att SD inte alls vill stoppa invandringen och börja prioritera sitt eget folk (dvs de som redan är etablerade här, för min del tycker jag alla anhöriga skulle skickas hem också som kommit hem de senaste åren), eller om det var jag som började tolka nyhetsflödet annorlunda? Hursomhelst tror jag att opinionen har ändrats, SD´s agenda är tydligare och nu visar de tydligt att det bara är muslimsk invandring de vill stoppa etableringen av. Ville egentligen bara tacka dig Erik för att ha poängterat detta. Jag ska inte rösta på SD längre. De står inte för ett enat sverige. De står för ett märkligt korståg mot islam. SD och EDL hjälper till att ena muslimerna ännu mer och de får också allmänheten att bli än mer toleranta mot islam och folk ger än mer stöd till muslimer eftersom det finns de som är så ”dumma” mot de. SD gör sverige och väst en björntjänst, det har jag insett nu. Åkessons lilla tal i går var ju också rent bedrövlig. En blick som säger: ”Jag är arg och jag lyssnar inte på idioter i alla fall”. Nej , nästa gång blir det en blank röst jag lägger i lådan.

    Svara

    • Erik
     Sep 21, 2012 @ 08:58:06

     Sherlock, vi får hoppas på ett seriöst invandringskritiskt alt i svensk politik inom kort. Eller hoppas att Finland tar emot oss när det är försent!

     Svara

    • Galmin Tireantvs
     Sep 21, 2012 @ 09:12:01

     ”De står inte för ett enat sverige. De står för ett märkligt korståg mot islam.”

     Bin-Go

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Sep 21, 2012 @ 18:59:07

      Om du förklarar hur ett starkt islam gynnar våra barnbarn, så förstår jag denna kommentar. Annars inte! Det är inget korståg mot islam! Det är ett korståg mot ett STARKT islam för våra efterlevande! I sina hemländer får muslimerna ha hur starkt islam dom vill. Bryr mig inte!

     • Galmin Tireantvs
      Sep 21, 2012 @ 20:28:38

      Menar du mitt ”Bin-Go” eller det som Sherlock sa? Är det det senare du menar får du nog ta upp den saken med henne.

 6. Erik
  Aug 27, 2012 @ 22:45:40

  Patetiskt sätt att betrakta historien som framkommer i filmen. Allt handlar om kristendom kontra islam i era huvuden. Hade inte England krigat på Turkiets sida under Krimkrigen så hade Ryssland blivit en supermakt som växt sig för stor och totalt tagit över Europa. Om så skett hade vi nog haft Moskva som huvudstad idag Putin som president och våra farföräldrar hade haft Stalin som ledare. Breivik är dock alltför enkelspårig och hjärntvättad för att ens kunna tänka tanken att Stalin skulle ha kunnat vara otrevlig, han var ju emot Islam och därmed per automatik god!

  Kul att Dracula fanns med bland Breiviks hjältat också!

  Svara

  • Sherlock
   Sep 21, 2012 @ 08:15:03

   Det är såna som Breivik, SD och EDL som hjälper till att stärka islams fäste i väst. Det har jag kommit på nu. För det är så människor fungerar. Nu har jag tröttnat på att verkligen försöka beskriva på vilket sätt invandringen förstört och på vilket sätt den bidragit till ett enormt utanförskap hos svenskar, en grupp som helt verkar oviktiga i debatten? Nu lämnar jag den här siten för gott så kan ni andra upprepa era mantran till förbannelse. På ett sätt kan jag känna vördnad för tossingen breivik, hur sjuk han än är; han gjorde åtminstone något. Synd att det han gjorde bara förstärkte bilden av de onda islamhatarna… Muslimerna har honom mycket att tacka för!

   Svara

 7. Sanity
  Aug 27, 2012 @ 16:07:13

  Betyder det att alla med Breiviks åsikter om muslimer också är kapabla till att utföra de dåd han dömdes till?

  Svara

  • Sherlock
   Aug 27, 2012 @ 19:11:36

   Yep! Helt rätt. Önskar faktiskt att så hade varit fallet. Är du typ 13 år gammal- eller? Antingen det eller så är du väl efterbliven med rätt till egen dator på boendet.

   Svara

 8. Erik
  Aug 26, 2012 @ 21:19:24

  Det här var en av de bisarraste artiklar du någonsin skrivit. Denna rättegång har inte ”friskförklarat” eurabia teorierna och Nürnbergprocessen friskförklarade inte teorier om hur judar vill förstöra den ariska rasen. Man konstaterade att Breivik inte lider av psykossjukdom, hurvida man måste vara störd (men för den sakens skull inte psykotisk) för att tro på eurabia tog rätten inte ställning till.

  Däremot slog båda utredningarna fast att Breivik är personlighetsstörd vilket är en helt annan femma, sådana diagnoser är mycket vanliga i fängelse och oftast inget som leder till rättspsyk.

  Breiviks film är patetisk och den som tror på eurabia, nationalsocialism eller att Elvis lever på ett rymdskepp har en skruv lös, men behöver för den sakens skull inte var sjuk i lagens mening.

  Svara

 9. Anonym
  Aug 26, 2012 @ 01:17:10

  Det frågan gällde var huruvida han kunde anses vara ansvarig för morden, eller om han var så förvirrad att han inte var medveten om vad han gjorde.

  Svara

 10. olli1
  Aug 25, 2012 @ 10:00:28

  Jag trodde att den psykiatriska diagnos som ställdes berodde på 77 mord och inte något annat. klartext har kanske ytterligare informantion?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 25, 2012 @ 16:28:20

   Självklart skulle han inte sinnessjukförklaras för morden per se. Snarare motivet till dåden. Och det djupare motivet var muslimsk massinvandring!

   Svara

   • Galmin Tireantvs
    Aug 25, 2012 @ 17:38:00

    Fel igen. Han kan ha haft vilka djävla motiv som helst, det det handlade om var om han var vid sunda vätskor (dvs visste vad han gjorde) vid planeringen och utförandet av terrorist- och massmords- attentaten, brotten han varit inför rätta för t.o.m. i går!

    Det det inte handlade om var huruvida terroristen och massmördarens pamflett var en dåres hopkok eller en berättigad politisk ståndpunkt.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 25, 2012 @ 18:33:15

     Om han var vid sunda vätskor när han utförde morden, så var han det sannolikt även i övrigt! Dvs han ideer är inte någon vanföreställning! Som några idioter velat få det till. Om ideerna HADE varit en vanföreställning, så hade han sjukförklarats. Analogt med att den som mördar för att han tror att offret (en gammal dam) är en lönnmördare förklaras otillräknelig. Slutsats: ifall den muslimska massinvandringen, med åtföljande islamisering hade varit (felaktig) en vanföreställning, så borde han sjukförklaras. Men naturligtvis är det ingen vanföreställning, utan en dyster realitet.

     Svara

     • Galmin Tireantvs
      Aug 25, 2012 @ 19:11:06

      1) Det var inte terroristen och massmördarens ideer.
      2) Hans mentala ”friskförklaring” har med TERRORMASSMORDEN att göra.
      3) Att försöka få bedömningen av terroristen och massmördarens mentala hälsa, som antingen gör honom fullt tillräknelig för det terrormassmord han utfört eller inte, att handla om att begreppet ”muslims massinvandring” ska vara en realitet och det var det som rättegången handlade om är inte bara enfaldigt utan även helt vansinnigt.

     • Sherlock
      Aug 27, 2012 @ 19:14:59

      Precis. Helt rätt. Det är ingen inbillning. Och därför blev han ”friskförklarad”. Punkt och slut. Sluta måla in så mycket annat i domen.

   • olli1
    Aug 25, 2012 @ 21:33:54

    Då finns det kanske fler tokar som tänker samma som Brevik?

    Svara

 11. Galmin Tireantvs
  Aug 24, 2012 @ 17:30:18

  Fel. Breivik förklarades vara vid sina sinnens fulla bruk när han i åratal planerade och sedan utförde det största terroristangrepp i skandinavien genom tiderna.

  Det var inte hans ”islamkritik” som värderades, utan Breiviks egna mentala hälsa i direkt förbindelse med terrorangreppen. Hade ”islamkritiken” varit föremål för domstolen vore länken till alla-mentalt-friska-människor-som-utövar-”islamkritik”-är-samtliga-potentiella-terrorister att ta på allvar.

  Svara

  • Sherlock
   Aug 27, 2012 @ 19:23:03

   Emellertid, hade det varit mycket intressant att se hur många, inklusive jag själv, som blivit kallade till den här rättegången där den enda gemensamma nämnaren vore just; Islamkritiken och den ”inbillade islamiseringen”. Jag hade välkomnat en sådan rättegång. Det hade då blivit den mest kostsamma rättegången i historien. Och skulle ha blivit det kitt som förde samman ett förut så oenat folk, i gemensam kamp. Att kriminalisera islamkritikerna genom en fysisk rättegång, hade gjort oss så mycket starkare eftersom vi nu bara tycks slåss mot varandra genom kritik av petitesser. Så gärna för mig: Kriminalisera mig mer än gärna- det vore kul att se hur många av grannarna som tycker som jag, äntligen…

   Svara

   • Erik
    Aug 27, 2012 @ 23:05:21

    Sherlock, ingen är intresserad av någon rättegång mot er konspirationsteoretiker så länge ni myser med kittlande möten, seminarier och webbsidor som fyller er tillvaro med spänning. Så länge ni inte börjar lagra konstgödsel och samla vapen. Om ni sedan tror att EU är skapat av araber (som Bat Ye’Or) för att bli en Islamisk stat, att 9/11 utfördes av USA självt eller att judar vill utplåna den ariska rasen spelar ingen roll.

    Jag tror att få av dina grannar tror på dylika fabler, inte ens i Skåne.

    Om Sd hade struntat att bli en del av den tramsiga Counter jihad rörelsen och istället blivit ett städat och seriöst invandrar kritiskt. Sverige behöver ett sådant innan det är försent och för fem år sedan hoppades jag att Jimmie var på väg att bygga ett sådant. Jag hade varit en anhängare, nu har ni bara gjort invandringskritik till en fars, liksom Ny demokrati gjort före er.

    Svara

    • Sherlock
     Aug 31, 2012 @ 14:01:23

     Med andra ord, Erik- om du inte greppade mitt förra svar: SD ogillar mig precis lika mycket som de politiskt korrekta gör. Liksom ett flertal andra i min omgivning hittar alltfler inte hem. Men en sak är säker: medan vi håller på och bråkar om petitisser och letar efter fel hos varandra som grannar, så passar nån jävel på att sälja huset till vemsomhelst. Medans den vaksamme har insett att det är bäst att ha registrerat BRF i huset, så att OM värden tänker sälja så har vi som bor där ändå rätten på vår sida att få köpa, så fortsätter de flesta att käbbla om petisserna.

     Det är DET jag försöker göra här: att påminna alla som bär här (inte i detta kvarter, men i landet) att påminna alla om kollektivet. Vi behöver varandra. Ensam är inte stark. Om man inte har Wallenberg eller Bonnier till efternamn, typ. Det är just DETTA som gör andra länder starkare. Man har en gemensam nämnare som har gjort folk mer enat. Krig!

     Ska läsa på detta om counter jihad. Har fått ett antal mail från de men inte läst. Har efter några sekunders läsning sett ut som ett jippo och därför klickat bort.

     Erik: Jag tror att du och jag är rätt så lika och vi skulle nog garvat åt samma grejer om vi satt i samma skolbänk. ”Politisk vilde”- är det det man är egentligen? Jag garvade int enämnbart när jag såg den artikeln, utan mer bara tänkte stillsamt att det självklart vore det jag skulle tillhört om jag vore betald politiker…

     Svara

     • Sherlock
      Aug 31, 2012 @ 14:04:49

      Petitesserna! Sorry. avskyr stavfel. Blir bara så uppeldad ibland…

     • Erik
      Aug 31, 2012 @ 18:12:20

      Petitesser ska vi ej bråka om, det finns för mycket relevanta saker. Jag tror att din inställning till att läsa på är farlig. Den opåläste kommer obönhörligen att bli lurad av skruppelfria politiker som Kenneth Ekroth.

      Om du ska prata med folk om massinvandringens faror och vill bli tagen på allvar kan du inte samtidigt prata snurriga konspirationsteoretiker om eurabia. Dessutom vill inte SD stoppa massinvandringen utan tar gärna emot fler kristna araber (som förvandlat mitt vackra Södertälje till ett inferno), hinduer, kristna afrikaner mm. Ingenting kommer att bli bättre med SD.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: