Piratparitets fega påhopp på Assange!

Jag twittrade en timme med Piratpartiets ledare maa av hennes påhopp på Assange. Kvinnan har inte mycket på fötterna och blev mig svaret skyldig. Hon har nu dock erkänt att Assange klart riskerar utlämning till USA om han kommer till Sverige. Men hon har konsekvent undvikit att besvara kritiken mot kvinnorna och särskilt Anna Ardins raderade tweets. Hon har skrivit två inlägg (på svd och bloggen) som jag reagerat kraftigt mot. Jag har skrivit en kommentar på hennes blogg! Här nedan har du också kommentaren!

Kan en drunknande göra annat än att gripa den utsträckta handen? Skall Assange ifrågasätta räddarens moral? Du resonererar helt snurrigt Anna!

Assange har INGET alternativ! Han MÅSTE söka räddning hos Equador för att inte riskera livstids fängelse! För USA lär kräva utlämning om Assange kommer till Sverige. Och Sverige lär INTE kunna neka om USA visar att han brutit mot amerikansk lag. Som när Assange utlämnas till Sverige för att ha ”brutit” mot svenska lag. Fattar Anna inte detta eller spelar hon dum???

Sen har du FULLSTÄNDIGT skitit i att granska kvinnornas agerande! Anna Ardin skrev flera Assange-positiva tweets EFTER ”våldtäkten” och envisades med att Assange skulle bo kvar hos henne! Sen upptäcker hon och Sofia Wile´n att Assange bedragit båda! Dom blir förmodligen skogstokiga, spatserar till Annas poliskompis och anmäler Assange. Samma dag raderar Anna tweetsen.

Uppenbarligen var motivet för polisanmälan en oresonlig ilska från försmådda, när dom insåg att Assange knullade runt med den andre samtidigt! Inte ett ord från dig om detta! Falskt!

Du kritiserar bara ENA parten, trots att Assange inte kan agera på annat sätt! Kvinnorna har inga som helst bevis för sina anklagelser (som inte ens skulle vara brott i icke extremfeministiska länder).

Skulle Assange riskera livstids fängelse för sådana falsarier?

Uppenbart att din lojalitet med feministerna väger tyngre än lojaliteten med sanningen! Det svenska etablissemangets unisona hat mot Assange tycks grundat i hans krigsförlaring mot den extrema svenska statsfeminismen!

Jag är besviken att dina argumentation är så svag!

Bevis på att kvinnorna ljuger om Assange!

1. wikileaks-de-enda-jag-fortfarande-litar-pa…

2. Två-texter-samma-grundtes-och-argument…

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. jerker montelius
  Aug 24, 2012 @ 12:07:33

  Det är väl rent tekniskt inte Piratpartiet som hoppat på Assange.

  Svara

 2. Anonym
  Aug 24, 2012 @ 06:28:23

  Jag gick på twitter och läste bägge era tweets och har läst hennes texter. Det enda Anna säger är ju att han kunde agerat bättre efter att anklagelserna riktades mot honom och att hon TROR det är bättre för honom att komma till Sverige. Hon kräver inte ett skit. Hon säger inte att han är skyldig eller nåt sånt.

  Och du verkar extremt aggresiv i dina tweets till henne.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 24, 2012 @ 07:36:52

   Hon vägrar kommentera kvinnornas agerande trots bevis (tweetsen). Samtidigt spekulerar hon hejvilt till Assanges nackdel. Hon vågar inte svara på raka frågor trots långvarigt twittrande med mig. Tyder på oärlighet!

   Svara

   • Sammy Nordström (@SamNord)
    Aug 24, 2012 @ 22:35:44

    Att Anna inte tar ställning i skuldfrågan torde vara fullt förståerligt. Det är inte en politikers roll att föregå rättsväsendet. Möjligen modigt om hon ändå gjorde det, men mest skadligt för hennes trovärdighet som politiker. Således gör hon klokt i att inte uttala sig om några bevis eller andra argument du kommer med för att peka ut Assanges anmälare som skyldiga till mened eller annan form av falsk vittnesbörd. Istället handlar Annas kritik om vad som är oavhängigt skuldfrågan. När du bemöter det som att hon tagit ställning så talar ni bara förbi varandra.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Aug 25, 2012 @ 02:47:08

     Att skuldbelägga Assange utan att beakta bevisen till hans fördel är helt jävla rubbat! Mycket tunga omständigheter talar till Assanges fördel! Dessa kan inte ignoreras om man vill göra ansråk på att vara intellektuellt hederlig. Vilket Anna Troberg uppenbarligen inte är.

     Men det är ju inte dessa anklagelser som hindrar Assange från att komma! Det är den stora risken att han utlämnas till USA om han kommer till Sverige. Han frias eller får böter, varefter han utlämnas till USA, med sannolikt livstids fängelse. Bör Assange komma till Sverige under dessa omständighetet?
     Denna centrala fråga har Anna inte fattat, eller så låtsas hon inte om att jag har rätt!

     Svara

    • Anonym
     Aug 26, 2012 @ 00:51:09

     Jag vet inte vad du tror Anna håller på med, men hon är partiledare för piratpartiet och det hon säger är i egenskap av det. Hela hennes text är skarp kritik av Assange, även om hon förvisso undviker att tala om själva anklagelserna. Anna säger inte saker som hon inte har förankrat hos övriga partiledningen (eller? du sitter själv med i den tror jag, så du borde veta). Det finns ett antal inflytelserika personer i partiledningen som tydligt visat att de tycker mycket illa om Assange (av ospecificerade skäl). Samma attityd syns också hos en del andra piratbloggare med inflytande i toppen. Annas, ditt och andras märkliga påstående att piratpartiet inte alls kritiserar Assange och Wikileaks är mer sannolikt skadekontroll för att försöka förhindra att partiet splittras ytterligare. Sanningen är att ni fegt och omotiverat beslutade er för att hugga Assange och Wikileaks i ryggen när det blåste som mest. Varför fattar jag inte men nu är det gjort, fånigt att ni försöker förneka det.

     Svara

     • Sammy Nordström (@SamNord)
      Aug 26, 2012 @ 10:29:34

      Som ledamot i styrelsen måste jag säga att jag finner det du skriver väldigt verklighetsfrämmande. Styrelsen är dock inte detsamma som ledningen. Styrelsen har gett ledningen ett mandat att agera relativt oberoende och utan att behöva förankra allt med oss. Dock ser jag inte alls något agerande från någon i ledningen, inklusive partiledaren, som tyder på någon sorts personlig agg mot Assange eller Wikileaks. Vill du komma med sådana anklagelser får du hemskt gärna styrka det du säger.

      Det enda Anna sagt något om berör Assanges hantering (inte Wikileaks eller Assange som person) av anklagelserna som riktats mot honom. Det är inte personangrepp, rygghugg eller något jag påtalar som en del av en strategi för skadekontroll. Jag personligen kan tycka att Anna har en hel del poänger i det hon skriver. Läs gärna hennes artikel igen och ta av de där glasögonen som framställer allt som inte idoliserar och hyllar personkulten Assange som ett direkt påhopp på honom. Det finns annat än att antingen älska eller hata Assange.

     • Anonym
      Aug 26, 2012 @ 12:29:19

      ”personkulten Assange”
      …vem är det som ska ta av sig de färgade glasögonen.

     • Sherlock
      Sep 13, 2012 @ 19:10:21

      Jo, jag kände spontant att piratpartiet var partipolitiskt obundet, men éfter att ha satt mig in i några av deras frågor tar jag helt avstånd från allt förutom just frågan om att få ”piratkopiera” och de andra ”liberala” moderna frågorna. De verkar helt verklighetsfrånvända ifråga om invandringsfrågor osv. DE verkar leva i en cyberworld där alla är likadana oavsett var man sitter och surfar ifrån. Nu är dte ju liksom så att man inte sitter uppkopplade hela dagarna som i ”Matrix”. Men eftersom verkligheten blivit en mardröm förstår jag också varför man väljer den här alternativa sinnesvärlden. Jag vill också sätta in ett annat kort i skallen och få vara i en annan värld.

   • Sherlock
    Sep 13, 2012 @ 19:20:16

    Du Klartexten- utan att fatta det själv så har du faktiskt ganska så ”färgad” syn på detta med manligt respektive kvinnligt. Försök nästa gång du försöker kommunicera med en politiker som råkar ha fitta (eller ljusare röst och kvinnligt namn, om nu det är ett namn man känner till?) att inte låta dig bedöma beroende på att det är en tjej du pratar med? Bara som ett tips?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: