Därför måste muslimsk invandring stoppas!

Jag tror att varje rättänkande människa delar mina ideal, om dom förstår dom! Förutsatt att man prioriterar humanitet och verklig demokrati för ALLA. Mina ideer är de bästa för såväl oss som de muslimska länderna, på sikt! Som alla vet så gillar även muslimer välfärd. Men välfärd är inte möjlig med islam.

Vanliga muslimer röstade fram islamisterna i land efter land efter den arabiska ”våren”. Så vanliga muslimer utgör ett verkligt hot mot väst om dom tillåts växa sig starka! Islam är i sig extremt. Enda är att extremisterna förstått Koranens budskap lite bättre.

Vi har de senaste dagarna sett hur galna muslimerna blir när vi utövar vår yttrandefrihet! En islamkritisk film gör muslimerna skogstokiga, som vanligt! Och de sk vanliga muslimerna, om de alls uttalar sig, kritiserar filmen! Yttrandefrihet är rätten att förarga! Även muslimer. Något dom aldrig kommer att fatta!

Låt varje land ansvara för sitt eget folk. Invandring skall inte ske av humanitära skäl, utan efter mottagande landets behov av arbetskraft. Det åligger varje folk att störta sin regim om dom är missnöjda med politiken, eller fortsätta leva i skiten! Inte lämna skeppet, utan laga det! På det sättet maximerar vi chansen för en positiv o demokratisk utveckling i alla länder! Att genuint kristna utvandrar till kristna länder är dock OK. Dom lever som en förtryckt minoritet bland muslimerna. Och muslimerna bör endast utvandra till muslimska länder, eller konvertera (i god tid)!

Hur gynnas muslimska länder av att dom med pengar (att betala flyktingsmugglare) flyr? Att dom kapabla försvinner? Tycka.-synd-om politiken måste upphöra! Den som inte gillar islam konverterar och flyttar. Den som gillar islam stannar i sitt muslimska ”paradis” eller flyttar till ett annat muslimskt land!

Och vi skall inte betala något alls i bistånd! Kan dom inte stå på egna ben, så får dom väl bli sekulära demokratier! Annars, låt dom ligga! Vi skall låta landets eget folk bestämma hur dom vill leva! Inte lägga oss i! Det är och förblir deras problem!

Endast dom som delar landets grundvärderingar bör få invandra. Vad fan skall vi med dom andra till? Och varför söker drägget sig till ett land vars grundvärderingar dom inte delar? Stopp bara!

Islam utgör inte ett hot mot oss! Utan mot våra barn och barnbarn! För när dom växt upp är islam mycket starkare här, än idag, om massinvandringen fortsätter! Skall vi offra våra efterlevandes framtid för att vara snälla mot muslimer som inte ens delar våra grundvärderingar? Även om just dom muslimerna skulle vara bra, så kan deras efterlevande mycket väl bli vanliga muslimer! Skall vi ta den risken, för att vara dumsnälla?

Så länge muslimerna är svaga hotar dom inte vårt samhälle, på allvar. Men när dom är starka gör dom det!

Islam är således grundproblemet och att importera grundproblemet är förstås vansinne! Priset för islamiseringen får framförallt våra barn och barnbarn betala. Islam har inte skapat det goda samhället NÅGONSTANS! Så väst skall inte stärka islam, om man inte på sikt vill gå under!

Om den muslimska massnvandringen fortsätter som nu, så blir muslimerna 1-2-4 miljoner medan svenskarna minskar! Vi slutar som dom muslimska länderna. Vill vi det?

Det är en hästkur, ja! Men en hästkur som gynnar våra efterlevande såväl som dom muslimska länderna, på sikt!

Har du synpunkter. Visa gärna känslor, glädje, ilska. Men var framförallt saklig, som jag. En obehaglig sanning skall göra ont. Har jag fel, förklara hur!

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Sture Eriksson
  Nov 03, 2016 @ 13:50:11

  Se ISLAM OCH EU:S FRAMTID i min hemsida.

  Svara

 2. Jo
  Dec 27, 2012 @ 02:49:22

  Kloka ord på många vis!
  Det skadar inte att vara ett land flera kulturer, så länge som ”grund” kulturen fortfarande är den dominanta.
  Men jag håller med om att massinvandringen måste upphöra helt och hållet, samt att ”vanliga” invandringen borde strypas ner till Max 100 – 500 per år OM vi nu ska ta in folk.
  Som det ser ut nu tar vi in fler än vad vi klarar av att underhålla.
  Vi tar in folk för att de far illa i sina hemländer, men vi har väldigt många svenska hemlösa som vi borde ge tak över huvudet och barn som far illa i hemmet som vi i första hand ska ta hand om.
  De svenska i första hand.

  Svara

 3. Mats Olsson
  Nov 13, 2012 @ 18:31:39

  Allah borde få en Aisha ett litet barn och knulla eller?????????????????????

  Svara

 4. Mats Olsson
  Nov 13, 2012 @ 18:28:31

  Fel vi måste ha mer islam. Profet mohammed var pedofil pch slavägare det måste vi jobba hårt för att mer mer av i EU eller?

  Svara

 5. thoresThore Hult
  Sep 20, 2012 @ 19:49:32

  Jag håller med dig fullständigt. det här är intressant
  http://www.newsmill.se/artikel/2012/09/19/vinklad-mediebild-kar-negativa-attityder-mot-israel
  Kolla det

  Svara

 6. Sanity
  Sep 19, 2012 @ 10:07:08

  Svara

 7. Mats Olsson
  Sep 15, 2012 @ 21:17:42

  men vi har ju bestämt att hela sverige ska vara ett enda stort rosengård så anpasa er

  Svara

 8. Sherlock
  Sep 15, 2012 @ 17:13:42

  Jag håller med dig om Islams negativa inflytande på väst. Slutade omvärlden sopa upp skiten de ställer till med, skulle de inte kunna fortsätta på den inslagna banan. Tycka synd om är inte rätt väg, hur behjärtansvärt det än må vara. Det är märkligt hur människor som har det tryggt känner större empati för okända än för sina grannar. Det är mycket märkligt! Det jag INTE håller med om är att SD skulle göra RÄTT när partiet deklarerar att de gärna tar emot fler asylsökande, bara de är ”rätt-troende!”. Jag tror väldigt många skulle strunta i VEM som tar deras jobb och boende? Det är DETTA som jag kritiserar och som jag mer och mer förstått sker i politiken. DEt känns inte alls som att SD står på de ”svagas” sida, eller på svenskföddas sida längre. Det är väl detta som många kritiserar SD för, antar jag…

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: