Tommy Robinson´s fantastiska tal den 11 september!

Jag har länge ansett Tommy Robinson, EDL,  vara en mycket skicklig och snabbtänkt debattör. Men att han var en talare av världsklass visste jag inte förrän nu. Här har ni hans tal i New York  på SION-konferensen den 11 sept. 2012.  (Där deltog f ö Lars vilks) Lyssna och njut!

Advertisements

25 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Jens
  Jan 20, 2014 @ 05:03:48

  Tommy ser ut som en vit neger i mina ögon. Han är en vit neger i sjömanskostym. Han förtjänar stryk.

  Svara

 2. Lövet
  Okt 16, 2013 @ 12:00:55

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 18, 2013 @ 20:38:23

   Jo detta är superintressant! Verkligen mystiskt! Han är alltför intelligent för att inbilla sig att det finns flera islam. Det finns bara ett islam och detta islam har skapat 97 % av all dödlig terrorism, har förstört muslimernas hemländer, omöjliggör jämlikhet för kvinnor och bögar etc. Allt detta borde vara klart som korvspad för Tommie Robinson. Men det FÖRUTSÄTTER att han kan islam, på i vart fall en grundnivå. Och så pass kunnig om islam är han rimligen.
   Märkligt!

   Att Carrol också hoppat av utesluter personlighetsförändring. Dvs det måste ha hänt något med själva partiet, något dessa ogillar. Enligt Exponerat skulle EDL varit för extremt för dom. Jag tror i så fall att han gör rätt bedömning. Bättre att jobba politiskt än att slåss på gatorna, även om man slåss mot svin. Dom kan inte växa annars. Han är en fantastisk debattör och talare.

   A och O är att han fortfarande är emot muslimsk massinvandring! Så länge han är det, så är det ganska fritt att formulera sig på olika sätt. Men han MÅSTE hålla fast vid att det är islam i sig som är problemet. Annars är dom helt fel ute och försvinner.

   Svara

 3. Galmin Tireantvs
  Okt 15, 2012 @ 01:10:08

  Sverigedemokrater förstärkt förföljda, nu av Jimmie Åkesson!
  ”Man får inte säga vad man vill, yttrandefriheten är obefintlig” sa en f.d. sverigedemokrat under gråt och tandagnissel till en annan.

  http://www.svt.se/nyheter/sverige/akesson-sd-vill-stada-upp-i-leden

  Åkesson skriver att det ”finns olämpliga personer i partiet” och ”från och med nu råder nolltolerans och arbetet med att städa upp i leden ges högsta prioritet.”

  Jag har en slogan passande till detta arbete. Varsågod:
  ”Sverigedemokraterna, the party of none”.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 15, 2012 @ 12:50:13

   Din slogan har föga med verkligheten att göra! SD är redan nu uppe i typ 10 % och ökar! Jag tror yttrandefriheten är helt OK inom SD (måste vara det!). Däremot är det rätt att ha nolltolerans mot rasism! Folk måste fatta att vi menar allvar med att vi inte är rasister.

   Svara

  • Lövet
   Nov 14, 2012 @ 21:25:24

   One down…

   ”Det skulle bespara oss en hel del arbete. Den som ändå väljer att stanna kvar, kommer inom kort att bli föremål för personärende och uteslutning

   ”På sina ställen har det skapats en osund intern kultur som partiledningen nu måste ta tag i

   🙂

   Svara

 4. Erik
  Sep 21, 2012 @ 21:55:17

  Talare i världsklass???? Killen tog i alla fall som vanligt tillfället i akt att demonisera poliskåren och framställa sig själva som laglydiga medborgare som bara vill utöva yttrandefrihet. Konstigt att så laglydiga mönstermedborgare ständigt fastnar på film när de attackerar polisen. Killen påstår även att endast muslimer segregerar sig. Alla som besökt Södertälje vet att det är rappakalja. Även den som besökt Sikh och hindu dominerade områden i London vet att det är ren skär lögn!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 21, 2012 @ 22:33:44

   Du måste skilja på demonisera (att tala illa om någon som inte förtjänar det) och kritisera. Hur vet du att poliserna inte förtjänar det? Tror du inte polisen har instruktioner att dämpa EDL för att inte reta upp muslimerna (som vanligt)? Jag tror själv dom flesta poliser är bra. Men alla är det inte! Och vilken koll har du på om Robinso har rätt eller ej? Polisen har säkert PK-instruktioner!

   Svara

   • Erik
    Sep 25, 2012 @ 17:58:07

    PK instruktioner, vad är det för trams? Storbritannien är känd för att ha en mycket proffsig och korrekt poliskår. Självklart kan inte polisen ta i med silkesvantar när man har med proffs bråkmakare att göra. EDL rekryterar aktivt från fotbollsfirmor och de polisbefäl som tar beslut om insatser mot EDL vet givetvis att många av EDL`s medlemmar har god rutin på att angripa polisen. Han måste sätta sina kollegors liv och hälsa före ev känslor av att bli kränkt hos Tommy Robinson.

    Sen är det så med poliser världen över, går man in mot individer som skadat kollegor vid tidigare tillfällen så blir metoderna ganska mycket hårdare.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 25, 2012 @ 19:56:48

     Så du hävdar att polisen aldrig gör fel? Och att polisen inte har instruktioner att sabotera dom antimuslimska demonstrationerna? Då är du inte lite naiv! Varför griper inte polisern islamister som på öppen gata propagerar för våld och mord? En polis som inte vågar agera mot sådant skit, är inte mycket att ha! Dom tycks rädda för islamisterna, som är så mycket farligare.

     Hur tycker du att islamisterna som propagerar för våld och sharia skall bemötas?

     Svara

     • Erik
      Sep 28, 2012 @ 18:34:07

      Herr Klartexten undrar ”Hur tycker du att islamisterna som propagerar för våld och sharia skall bemötas?”. Mycket enkelt med väl avvägda polisinsatser för att skydda allmänheten enligt gällande lagar och regler precis som polisen bemöter er. Finns det människor i islamistiska demonstationer som har en historik av våldsbrott så skall dessa punktmarkeras precis som polis punktmarkerar de kriminella element som finns med i era demonstrationer.

      Eftersom ni aktivt rekryterar från fotbolls firmor så lär polisen ha ganska diger historik på väldigt många av era demonstranter. De flesta fotbollshulliganer har använt våld mot polisen och om ni aktivt söker sådana medlemmar istället för att ha som policy att utesluta grova brottslingar så får ni räkna med att polisen tar det säkra före det osäkra precis som man gör med stenkastarna i Rosengård. För övrigt anser jag att ni tillhör samma kategori som just stenkastarna i Rosengård.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 13, 2012 @ 02:08:57

      Löjligt att läsa dina förslag. Du är Chamberlain och jag är Churchill! Du viftar med ett jävla papper, medan jag säger ”stoppa skiten i tid”!

 5. Anonym
  Sep 19, 2012 @ 08:55:14

  Jag antar att du är för PK för att låta detta klipp vara kvar

  Svara

  • Galmin Tireantvs
   Sep 19, 2012 @ 14:49:29

   ”Slide 4: thats Frank Gaffneys work, that’s the work of the man who is employing the person who employs Tommy Robinson to put people on the streets of our country to undermine us and also to create a moronic hatred against Islam and clashes against Islam with the intention that it will create so much trouble in Britain that then people will say, when looking to middle east, “yeah -lets bomb Iran, we hate them all, lets bomb them” ”

   Intressant. Den där ”arbetsförmedlaren”, kan det vara någon annan ifrån PNAC? Jeffrey Gedmin, månne?

   Svara

  • Galmin Tireantvs
   Sep 19, 2012 @ 15:19:03

   Klartexten, du borde titta på videon från 33.30

   Svara

   • Erik
    Sep 28, 2012 @ 18:35:57

    Läskigt att höra om terrormanualer och uppmaningar till terrorism på Gates of Vienna!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 13, 2012 @ 02:06:53

     Ett löjets skimmer präglar dina nålstick! Medan islam växer sig starkare för varje dag, ägnar du all kraft med att kritisera dom som försöker stoppa eländet. i motsatts till dig agerar dom mot rätt motståndare! du bara stärker islam! Hur tänker du? egentligen, rent strategiskt.

     Visst, att kritisera islamkritiker kan nog motiveras emellanåt. Men att BARA kritisera islamkritiker, visar att du helt tappat greppet om vad som är väsentligt!

     Svara

     • Erik
      Okt 13, 2012 @ 08:24:36

      Kära herr Klartexten. Nu missar du en viktig poäng. Att jag på denna sida går till angrepp på sådana som kallar sig ”islamkritiker” har med denna sidas natur att göra. Jag skriver självklart på andra sidor också och då är det ofta vänstern som är måltavlan. Om jag skulle stöta på några AFA anhängare på denna sida så skulle jag bemöta dem, men de lyser med sin frånvaro.

      Om du följt turerna kring den sk Södertälje rättegången så hade du kanske börjat förstått konsekvenserna av den sorts invandring du förespråkar. Nu kräver advokaterna att rättegången ska tas om och kräver att inga nämndemän från Södertälje ska få deltaga i rättegången efter att en nämdeman råkat säga sanningen och berättat hur de kristna araber du vill ha hit fler av skapar egna enklaver, lever efter egna lagar, egna rättegångar och är starkt fientliga mot svenskar.

      Du och ditt parti är med och bidrar till den utvecklingen. Det är du som vill ha hit fler araber, inte jag! Det är du och ditt parti som försöker skapa opinion för att ta hit fler våldtäktsmän, bidrags parasiter och skapa fler och större getton. Försök inte det snack du kör med mig. Du och ditt parti värnar inte svenskarnas intresse. Ert organisations namn kanske hintar och vems ärenden ni springer, fundera på det gott folk, den heter SION!

     • KLARTEXTEN!
      Okt 14, 2012 @ 16:07:53

      SION låter väldgt bra i mina öron. Vi är i början av något som kommer att sluta som Libanon på 80-talet. Islamofascismen måste stoppas. Och ja, jag skall spana in Södertälje.

  • Erik
   Okt 13, 2012 @ 23:34:15

   Herr Klartexten, din jämförelse med Churchill är haltande. den korrekte brittiske gentlemannen Churchill skulle aldrig ha befattat sig med kriminellt gatuslödder och framförallt inte befattat sig med angrepp på den brittiska poliskåren.

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Okt 14, 2012 @ 15:44:26

    Fortfarande: du kan inte ifrågasätta EDL utan att ta med islamisterna i bilden. Det är som att kritisera den som slår tillbaks när han angrips. Då ser det ju ut som att han begår ett solklart brott!
    Tar polisen sitt ansvar när det gäller islamisterna? Såvitt jag vet, tillämpar dom inte lagarna mot hatiska islamister. Då förtjänar dom kritik. Sluta se allt i ett vacuum!

    Svara

    • Erik
     Okt 17, 2012 @ 23:21:11

     Jag kan ifrågasätta EDL utan att ta med Islamisterna i bilden och jag kan ifrågasätta islamisterna utan att ta med EDL i bilden. Kastar en islamist sten eller på andra sätt försöker skada en polis så kan jag väl knappast skylla på EDL? Och visa versa! EDL kan inte skylla sina kriminella handlingar på islamister och framförallt inte på den internationellt erkänt väldigt korrekta brittiska poliskåren.

     Du ger dig ut på allt grumligare vatten när du försvarar människor som brukar våld mot polisen och som rekryterar tungt kriminella aktivt för att bli effektivare i sin brottslighet. Är det ok enligt dig att försöka skada en polisman vid en avspärrning om det finns islamister eller AFA på andra sidan avspärrningarna?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Okt 19, 2012 @ 23:55:06

      Du måste sätta in alla handlingar i ett sammanhang och inte betrakta dom som isolerade företeelser. Annars har du inte hela bilden. Men du väljer att se dina motståndares gärningar i ett vacuum. Då skulle t om Churchill framstå som en galning. Tänk vad aggressiv han var mot Hitler!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: