Censur när muslimerna får bestämma: Tintin totalförbjöds!

Islam växer så det knakar i Sverige. Och islam är oförenligt med yttrandefrihet. Dom vill inget hellre än att censurera oss. Dock är dom än så länge i kraftigt underläge, men vissa vågar ändå censurerar svenskarna redan idag, t ex Iraniern Behrang Miri, Kulturhusets konstnärlige ledare för barn- och ungdomsverksamheten. Återigen en jävla väst-hatare! Vad fan flyttar dom till ett kristet land för? För att parasitera på vårt land förstås! Sverige är nog perfekt för islamofascisterna. Dom kan fritt uttrycka sina åsikter samtidigt som dom kan förespråka för censur av oss övriga!

Han har nu tagit bort alla Tintin album ut Tiotretton´s biblitotek! Han stämplar all Tintin litteratur som rasistisk. Samtidigt som muslimerna med våld försöker skrämma oss till att censurera islamkritik.

Precis som DN:s Birgitta Rubin försiktigt skriver: ” Med kritiska glasögon tror jag att minst halva världslitteraturen kan uppfattas som fördomsfull och potentiellt skadlig….”

Anser Behrang att även Koranen bör förbjudas? Den innehåller över 500 rasistiska verser, som att judar och kristna bör brinna i helvetet! Men om den lär han tiga!  http://skepticsannotatedbible.com/Quran/int/long.html

Detta är bara början. Tro mig! Kom inte hit och censurera oss!!! Gillar du censur: åk tillbaks till dig j**la hemland! Försök fatta att yttrandefrihet är viktigt för oss.

Tillägg: Nu har en svensk på Kulturhuset dragit  Behrang i örat och censur-beslutet  återtogs. Men islamofascismen hann visa sitt rätta ansikte! Problemet är också att islamofascisterna har en gräddfil in i vårt etablissemang. Kort sagt svenskar diskrimineras medan muslimer glider in på en räkmacka. Utan kompetens och framförallt utan våra upplysningsideal!

utrensningen-vacker-dubbla-kanslor-hos-mig

kulturhusets-nya-chef-kastar-ut-tintin

bakgrund-tintin-och-rasismen

Advertisements

24 kommentarer (+lägga till din?)

 1. lostaliceinwonderland
  Mar 10, 2014 @ 10:22:41

  Eller så ger vi fan i att dra alla människor över en kam? 🙂

  Svara

 2. Stig Palm
  Okt 22, 2012 @ 03:21:07

  Engelsmännen på sin tid inplanterade kaniner i Australien i någon slags god tro? Nu visade det sig att de blev en landsplåga för jordbrukarna. Detta löstes på traditionellt sätt medelst fri jakt och nu är ordningen i naturen återställd. Kanske något för Sverige att ta efter då samma okunskap som engelsmännen då visade finns hos dagens svenska politiker. Nu behövs inte lika drastiskt metod tillämpas på Muslimer och andra likställda, utan repatriering med en färd-bidrag duger.

  Svara

 3. gold price
  Okt 21, 2012 @ 00:19:55

  ”Att värna yttrandefriheten” har använts som argument otaliga gånger i diskussionen kring Tintins vara eller inte vara i Kulturhusets barnavdelning. Det har visat sig vara ett ganska dåligt argument – framförallt för att otroligt många yttrandefrihetsivrare egentligen inte alls verkar särskilt intresserade av försvara yttrandefriheten. Det kan vi se bland annat i de otaliga rasistiska och hotfulla mail och telefonsamtal som riktats till Behrang Miri. Och att kalla Behrang Miris tilltag för censur – böckerna skulle ju faktiskt finnas kvar i samma bibliotek, tillgängliga för alla – tar bort ordets verkliga innebörd och bagatelliserar de erfarenheter av riktig censur som trots allt existerar.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 21, 2012 @ 22:26:42

   Att skriva arga mail till Miri ÄR yttrandefrihet! Du får allt precisera vad du menar med ”hotfulla”. Verkliga hot är olagliga helt enkelt och förstås oacceptabla! Att gömma undan böcker för att de inte anses politiskt korrekta ÄR censur! Han deklarerade själv att syftet var att dom ansågs ”rasistiska” bl a.

   Att Miri begick detta flagranta brott mot upplysningstänkandet beror på att han växt upp i ett muslimskt land, Iran, utan vår förståelse för yttrandefrihet och upplysningstänkandet. MÅNGA muslimer gapar gärna om censur när deras religion ”kränks”. Dom anser att yttrandefrihet är bra, men inte för deras meningsmotståndare! Det är ett idiot-tänk pga att dom aldrig genomgått vår utveckling med upplysning, religionskritik, jämlikhet, demokrati etc. Dom är barn i det avseendet.

   Svara

 4. Erik
  Okt 01, 2012 @ 10:08:34

  Behrang Miri motiverar sitt beslut att hiva Tintin bla med att böckerna är homofobiska. Min fråga till dig herr Klartexten är följande, är islamister eller muslimer motståndare till homofobi? Häromdagen var det ju du och ditt parti som ville skydda de homosexuella mot de homofobiska muslimerna. Nu har du alltså helt plötsligt vänt på resonemanget och stämplar Behrang Miri som islamist pga att han vill censurera homofobiska böcker. Du förvirrar mig!

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 13, 2012 @ 01:56:00

   Det mesta förvirrar dig, tror jag. Spela inte dum! Vi vet alla att ”rasistiska” motivet övervägde för Miri. Visste inte att Tin Tin var homofobiska. Men vid närmare eftertanke var ju all litteratur på den tiden homofobisk. Så det var knappast annmärkningsvärt!

   Återigen tappar du fokus och stirrar dig blind på detaljer. Censuren som sådan är det äckliga. Inte motivet! Men du verkar inte fatta yttrandefrihet! Skulle rasism o homofobi vara skäl för censur, skulle nog 99,99 % av all skönlitteratur brännas på bål. REN JÄVLA IDIOTI!

   Svara

   • Erik
    Okt 13, 2012 @ 08:33:31

    Jag är som du vet sedan tidigare starkt emot censur, vare sig det utövas av ditt parti eller denna patetiska Miri. Jag anser inte att homofobisk,rasistisk, islamkritisk eller islamistisk litteratur skall censureras. Det jag anmärker på är att Miri använt Tin-Tins påstådda homofobi som argument för censur. Helst skulle jag vilja utvisa Miri. Mycket skulle jag kunna kalla honom för, men att kalla Miri för islamist är ju inte bara löjligt, utan ren skär lögn!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 14, 2012 @ 15:58:22

     Min poäng är att de med en fascistisk läggning, är censurbenägna. Dvs folk som skulle trivas i en totalitär stat, så länge DERAS ideologi är den förhärskande. Detär människor som efter världskriget skulle ställts mot en mur. Dagens fascistiska personligheter har bara islam att ty sig till. Resten är ju svagt o betydelselöst.

     Svara

     • Erik
      Okt 17, 2012 @ 23:41:28

      Resten är svagt och betydelselöst. Om så är fallet så har denna Miri uppenbart tytt sig till något svagt och betydelselöst. Inom gayrörelsen finns massa folk som kräver censur av homofobiska eller påstått homofobiska yttringar. Med dina kriterier ska vi kanske se Pride festivalen som en islamistisk parad?

 5. Erik
  Sep 30, 2012 @ 01:15:22

  Kom igen herr Klartexten. Nu är du åter totalt ute och cyklar. Den förvuxne 14 åringen och vänstertomten Behrang Miri borde förvisso inte inneha en sådan post och helst skulle jag utvisa honom ur Svea rike för gott. Men på vilka grunder kallar du honom islamist? Eller ens muslim? Jag tror att riktiga islamister skulle fnysa åt denna fåntratt och om möjligt förakta honom mer än du och jag.

  Din tendens att koppla alla misshagliga företeelser till islam blir alltmer absurda. Vad kommer näst? Är kanske AIDS eller svininfluensan en islamistisk konspiration? Berodde den regniga sommaren på islam?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 13, 2012 @ 02:02:04

   Han är iranier och således med hög sannolikhet muslim. Att censurera politisk inkorrekt litteratur är typiskt för islamister!

   Svara

   • Erik
    Okt 13, 2012 @ 08:47:44

    Era SD sidor SD-kuriren och PI censurerade ju allt som inte var PK i SD kretsar. Jag blev censurerad och från PI helt blockad så med dina kriterier kanske man skulle klassa dessa sidor som islamistiska? Trams!

    Strikt censur tillämpas och har tillämpats av många människor, regimer och ideologier genom historien. Att klassa någon som tillhörande en viss ideologi pga att han censurerar är bara dumt.

    Själv har jag stött på betydligt fler iranier som är sekulära än som är muslimer. Dessutom kommer en hel del kristna syrianer hit från Iran.

    Ta och fråga en riktig islamist om han tycker att den som vill censurera homofobi kan kallas muslim? Då måste ju Koranen censureras också! Jag antar att du vet vad islamisten skulle säga om Miri?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Okt 14, 2012 @ 15:42:31

     Jag blev själv censurerad av PI och exploderade! Så all censur är skit oavsett varifrån. Dom enda man moraliskt kan censurera är dom som själv förespråkar censur.

     Hur definierar du en en sekulär muslim? Och hur VET du att dom är sekulära?

     Du stirrar dig blind på en detalj i Miris motiv. Som vanligt blundar du för helheten. Så länge du ägnar dig åt navelskådande, så förstår du inte väsentligheterna.

     Miris agenda är censur! Sen kvittar egentligen motivet. Kan svenskarna alls förmås acceptera censur, så är det fritt fram för fascisterna. Han måste krossa censur-motståndet, sen är fältet öppet för censur av allehanda orsaker.

     Svara

 6. Bergfast
  Sep 28, 2012 @ 19:26:02

  Angående annonsen i New Yorks tunnelbana, SION, ”Stop Islamisation Of Nations”, och uppmaningen att ställa sig på ”de civilicerades” sida i den kampen, (som i och för sig inte behöver vara något fel), och den uppmärksammade nedrivningen av någon som var ”kritisk” till annonsens formulering, (för dess indirekta påstående att islam, och muslimer, då skulle representera den ”o-civlicerade”, (barbariska?), sidan?).……

  Man brukar väl översätta orden ”to be civiliced”, med begrepp som ”artighet”, (fastän artighet kanske också egentligen är det engelska ordet ”polite”; men det är ändå liknande begrepp…), och då kan man fundera över om hur den samhälleliga och den individuella ”friheten” och också den samhälleliga ”yttrandefriheten” förhåller sig i anslutning till dessa begrepp.

  Har ”frihet” och också ”yttrandefrihet” gränser OM både frihet och yttrandefrihet vill anse sig själva kunna beskrivas befinna sig INOM ”artighetens” sfärer, (dvs. ”to be civiliced”, för att bevara sin ”artighet” och ”respektfullhet”)?

  Alltså OM både friheten och yttrandefriheten vill anse sig befinna sig vara INOM ”a civilced sfere”, alltså INOM en ”artighetssfär”, kräver dessa begrepp då begränsningar, eller gör de inte det?

  Om det t ex inom någons familj, eller släkt, finns en lillebror eller lillasyster, som alla i familjen vet om är extra känslig för kritik, och som mycket lätt tar åt sig vid minsta anmärkning, och kanske börjar gråta, eller tappar all sin självkänsla vid minsta retfullhet, eller vid minsta skojsamhet, är det då ”civilicerat” och ”polite”, dvs. ”artigt”, (eller ”snällt”, ”omtänksamt” och ”vänligt”?), att då ge sig på att kritisera denna ”överkänsliga” lillebror eller lillasyster? Eller kan det kanske kallas för ”ovänligt”, eller ”okänsligt”, (oartigt, eller ”un-civilced”, eller ”un-polite”?), att göra det? (När man alltså anser sig VETA OM att personen ifråga är ”överkänslig för kritik”?)

  Om nu ”den civlicerade västvärlden” anser sig ”veta om”, och ”känna till”, hur ”okunniga” och hur ”obildade” och hur ”primitiva”, och ”enkelspåriga”, samt ”överkänsliga för smädande kritik”, den ”muslimska världen”, och ”Muhammedaner”, dvs. ”muslimer”, är, och hur ”känsliga” de är för ”hånfulla kritiska”, eller retfulla, men också föraktfulla, förlöjligande eller smädande, ”kommentarer”, typ filmer, karikatyrer, texter eller målningar om islam, muslimer eller om Koranen eller dess profet, VEM är då ”civilicerad” NÄR och OM den ÄNDÅ vill ”envisas” med att göra sårande, kränkande och hånfulla produktioner?

  OM man vill kritisera islam, inklusive muslimer, varför inte KRITISERA islam, på ett respektfullt sätt?

  Varför inte påtala, ifrågasätta och analysera islam, och Muhammedanismen, på ett sätt som kanske inte sårar?
  Varför inte framföra de kritiska synpunkter som man kanske kan ha, på just ett ”artigt sätt”, och därmed bevisa sig själva, (som ”civlicerade västerlänningar”?), vara just det som man vill mena sig vara – nämligen ”mer civilicerade” är islam, och muslimer….?

  OM man vill ha dialog och samtal om islam, och verkligen vill kunna samtala, och verkligen vill att en dialog skall kunna utveckla sig, så kanske det finns lite större möjligheter till det, om man försöker undvika ”den ”retfulla” och uppenbarligen ”sårande” stilen?

  Men OM man INTE VILL att någon ”dialog”, eller något ”samtalande”, (mellan ”västerlandet och österlandet”, dvs. islam?), skall ha några möjligheter att kunna utveckla sig, så skall man naturligtvis istället försöka håna, förolämpa, förlöjliga och ”kränka”, så mycket man bara kan…?

  Men frågan är om det då egentligen skulle kunna anses representera den ”civilicerade” sidan?…..

  Svara

 7. Anonym
  Sep 26, 2012 @ 20:26:36

  Inte nog med det att kulturhuset har anställt så smart individ.
  Titta vad händer runt omkring. Skatteverket som är statens myndighet.
  Handläggare som heter: Thapon Islam, Hajrudin Alijagic är bara de få namn som kränker svenska medborgare.

  Svara

 8. Anonym
  Sep 26, 2012 @ 20:23:16

  Hej,

  Detta är ofattbart!
  Vi måste ha en ledare som gör något åt det!
  Skatteverket myndighet som vi svenskar ska kunna lita på!
  Titta vem anställer skatteverket nu för tiden: Thapon Islam, Hajrudin Alijagic, detta är endast få namn som visar vilka som jobbar på Skatteverket!

  Svara

  • Ona
   Jul 12, 2016 @ 09:14:05

   Vad pratar du om??? Varför nämner du Hajrudin Alijagic?? Känner du honom? Tydligen har du komplex, du har inte åstadkommit något i ditt sunkiga liv…du är riktigt dum, din stackare. Skaffa dig utbildning så ska Skatteverket anställa dig också kanske.

   Svara

 9. Tung Bui
  Sep 26, 2012 @ 03:52:37

  @stig palm: fan vad skönt att stat skiljer sig från kyrka och huvud skiljer sig från röv.
  @klartexten: jag saknar ord. detta känns så patetiskt.

  Svara

 10. Stig Palm
  Sep 25, 2012 @ 13:48:21

  ALLT detta kan vi skylla Sossar och Kommunister för, de som avkristnade landet sedan 90 år. När kyrkan gjordes om till en förlängt ‘dagis’ slutade många gå dit. Enbart ett forum för bröllop, barndpg och begravningar numera. Även detta minskar allt eftersom. Kyrkan har kastat in handduken så att säga.
  Islam är ca 500 år efter Kristendomen och således är deras ‘makt’ vad kyrkan en gång var, på gott eller ont?
  Precis som en tysk general har sagt för länge sedan; antingen har vi en egen armé eller någon annans här i landet.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: