Muslimska länder ansvarar för sitt folk, inte vi!

Att muslimska länder är misslyckade, anser alla muslimer som flytt och vill fly hit! Och knappast vårt ansvar att rätta till muslimska ländernas oförmåga att skapa trygghet och välfärd åt sina invånare. Vill vi se en förändring i dessa länder, så är det snabbaste sättet att stoppa alla bistånd och hindra deras invånare att fly hit! Då bygger vi snabbt upp ett övertryck i länderna, med revolution som följd.

Är dom sen så jävla dumma att dom inför islamism, så lär dom inte se röken, vare sig av trygghet eller välfärd. Inte förrän dom infört sekulär demokrati har dom någon chans att utvecklas till moderna trygga välfärdsstater. Mitt stalltips: dom sekulariseras inte dom närmaste 200 åren.

Intill dess: stäng alla gränser och stoppa allt bistånd! Gör inte deras dumhet till vårt problem!

Vi bör heller inte blanda oss i muslimska länders inre angelägeneheter. Det är arabvärldens sak, inte vår! Vi bör endast agera militärt i självförsvar (som i Afghanistan). Men då bör vi lämna snabbt, efter väl förrättat värv. Inte stanna kvar och inbilla  oss att vi kan tvinga på dom demokrati!

Därför måste muslimsk invandring stoppas!

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. P
  Nov 19, 2012 @ 16:08:24

  Hörru klartexten som har svar på allt kan du inte svara på dina egna påstående. Jag gör ett försök till. Du anger ”Vi bör heller inte blanda oss i muslimska länders inre angelägeneheter. Det är arabvärldens sak, inte vår! Vi bör endast agera militärt i självförsvar (som i Afghanistan).”

  Fråga: vilket land har Afganistan angripit???????

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 19, 2012 @ 16:50:14

   Talibanerna, som hade makten i Afghanistan vid 911, hade gett Al Qaida en fristad och vägrade lämna ut Bin Laden efter hans terrordåd. Då måste USA agera! USA:s aktion i Afganistan var således en försvarshandling, en nödvändig handling, dels för att gripa ansvariga, dels för att förhindra ytterligare terrorattacker.

   MEN för länge sen borde USA lämnat Afghanistan. Det var inte motiverat att stanna ”för att bygga upp en demokrati”, för Afghanerna är ändå inte intresserade av någon demokrati! Dom är hard core muslimer och det är bara att inse! Varje krona och varje liv som spenderas för att bygga upp en demokrati i Afghanistan är bortkastad!

   Den dag utländska trupper lämnat Afghanistan, den dagen tar talibanerna över och det kan vi inte hindra. Dom har enormt stöd av folket så det får bli folkets problem, inte vårt! Vill dom leva med skiten så låt dom göra det, inte vårt problem!

   Svara

 2. P
  Okt 30, 2012 @ 18:13:43

  Klartext anger, ”Vi bör heller inte blanda oss i muslimska länders inre angelägeneheter. Det är arabvärldens sak, inte vår! Vi bör endast agera militärt i självförsvar (som i Afghanistan). ”

  Fråga, vilket land har Afganistan angripit??????

  Svara

 3. Mikael
  Okt 29, 2012 @ 08:37:36

  Tyvärr har islam förvridit huvudet på många muslimer och visst är det så, många muslimer vill till väst. De är inte dummare än att de begriper att i deras egna länder finns ingen framtid.
  Men att de dessutom ska dra med sig sin religion och tillika stasskick är obegripligt.
  Muslimsk invandring MÅSTE stoppas annars går vi under i Europa.
  En jämförelse med hur det ser ut när gräshopporna dragit fram är på sinplats. Så illa är det.

  Svara

 4. Elsi
  Okt 28, 2012 @ 14:38:28

  Jag tro att man tillåter alla komma hit och helst muslimer, för att få deras röster i de kommande valet 2014. Först tilldelas Svenskmedborgarskap. och därefter rätt att rösta här.

  Svara

 5. thores
  Okt 26, 2012 @ 00:46:25

  Ja den muslimska religionen är inget att bygga på, den leder bara till krig, fattigdom, och många gånger totalt kaos. Som sagt det är väl därför som dom söker sig hit. Men då skall dom inte bygga upp något jäkla islam här. Tyvärr ser det ut som om det sakta men säkert är på väg åt det hållet.
  Nu snacka regeringen om att skaffa nya jaktflygplan för 90 miljarder att leka med. Helt otroligt. Kommer man inte ihåg att USA med sin enorma flygslagkraft försökte bomba Wietnam sönder och samman, men USA förlorade ändå. Och här i Sverige är ju fienden redan här, har man inte märkt det? Fienden finns redan i Sverige, och hur har man tänkt sig bomba dem med dessa flyg? Det är ju absurt. Utflyttningen av Svenskar har ökat medan invandringen ökar. Det är bra med utlänningar säger de naiva. Vad skall man med Analfabeter i Sverige till? Jo vi skall lära dem språket först. Vilket språk? Jo deras?? Man skall spara 400 miljoner bara i Malmö på vård och omsorg, för man skall låta 3000 papperslösa barn gå i skola som kostar skjortan. Och dom skall inte registreras? Helt huvudlöst, vi väntar oss en otrolig invandring från hela världen. det är 900 miljioner ute i Världen som svälter och vill hit. Hur har man räknat ut hur man skall göra. ”Jo vi tycker synd om dem”. Så vi får prioritrera? Jasså man skall göra som nazisterna gjorde på sin tid. Eller jag fattar inte hur dom tänker. Jag tror att det är många som inte förstår den skumma politiken.

  Svara

 6. Stig Palm
  Okt 25, 2012 @ 15:27:47

  Tyvärr kommer inte ULLENHAG (Fp) och Annie Lööf (C) fatta detta med sin inskränkta tankeförmåga och naivitet.

  Svara

 7. Freja Monique Stolt
  Okt 24, 2012 @ 20:56:28

  Precis

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: