Gina Dirawi gråter ut!

Gina Dirawi medverkade i Sommarpratarna på TV, tillsammans med Gudrun Schyman och Jan Scherman och Göran Gudmundson (byggnadsantikvarie): http://www.svtplay.se/sommarpratarna

Jag såg inte hela programmet, utan var med när Gina´s tårar rann, medan hon berättade hur svårt det är att leva som muslim i Sverige. Från detta PK-folk kan vi förstås inte vänta oss annat än idel sympatier.

Självklart skulle ingen av dessa PK komma på tanken att kritisera islam på något sätt. Islam har kanske blivit en fin religion pga hennes tårar?

Låt oss analysera hennes tårar:

Innan Gina blev TV-kändis så var hon kändis på Youtube genom att försöka spela stereotypen av muslim.  Dock tycker jag att hon ofta slog hon över målet och framställde muslimska vrångbilder som man inte kände igen.  Hur som helst, genom att aktivt medverka i debatten om muslimer, genom att försvara islam, så har hon gett sig in i leken och får tåla kritik. Hade hon inte debatterat via sina videos, så hade hon knappast fått ”lida för att hon var muslim”. Att först aktivt debattera islam och sen beklaga sig över kritiken är jävligt lågt!

Att tårarna rann i TV, gör det islam till en fin religion? Förespråkar inte islam fortfarande krig mot oss otrogna (9:29), förbjuder homosexualitet, gör kvinnan sämre och underordnad mannen (4:34) osv? Är inte 97 % av all dödlig terror muslimsk, fortfarande? Har inte muslimerna svårare med integrationen än övriga invandrargrupper? Är det inte muslimer som förföljer Malmös judar? Är det inte muslimer som kräver inskränkningar av yttrandefriheten och dödshotar o försöker mörda Muhammedtecknare, Vilks och filmare? Är inte islam den mest rasistiska religionen? Med över 500 Koranverser som fördömer judar och kristna? http://skepticsannotatedbible.com/Quran/int/long.html

Rann alla dessa problem iväg med Ginas tårar? Om islam är OK, varför bor Gina i Sverige? Varför flydde hennes föräldrar från ett muslimskt, till ett kristet land, på andra sidan jordklotet? Varför inte till ett muslimskt grannland? Om islam var OK, skulle hon knappast bo här! Varför är nästan alla som beviljas asyl muslimer??? Så islam förtjänar inte kritik, Gina? Skämtar du???

Om inte, så bör hon fortfarande förvänta sig islam-kritik! Vi vill INTE att våra efterlevande växer upp med ett starkt islam!

Sanningen är förstås att islam utgör ett jätteproblem för väst! För varje person som dödshotas av muslimer skräms 100.000-tals andra till tystnad! Deras smutsiga taktik har resulterat i självcensur och rädsla hos journalister, politiker och allmänhet att säga sin ärliga mening. Demokratin är under hot av islam! Ju fler muslimer, desto mer försvarslösa är vi.

Inget kan ändra naturlagen att aktion skapar motreaktion! Att terrorism, kvinnoförtryck, homofobi, stening bristande respekt för yttrandefrihet osv får konsekvenser är en självklarhet!

Gina Dirawi, som är så engagerad i islam; när slog hon näven i bordet till försvar för yttrandefrihete och Lars Vilks? När fördömde hon högljutt barnäktenskap och hedersmord? När fördömde hon terrorism? Verkar som om hon mest tycker synd om sig själva och skiter i andra!

Jag säger inte att hon och övriga muslimer saknar anledning att vara ledsna för vår bild av islam. Men ansvariga för den negativa bilden, är muslimerna själva, ingen annan! Alla vet vi att  nästan 99 av 100 terrorister är muslimer! Såklart vi är mer skeptiska mot muslimer när vi flyger! Vore konstigt annars.

Advertisements

12 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Anonym
  Dec 29, 2013 @ 22:16:28

  Du vet inget om islam, herregud.

  Svara

 2. mona
  Feb 09, 2013 @ 10:04:04

  klandra inte på islam för den är perfekt

  Svara

  • larsen1035a
   Feb 11, 2013 @ 18:56:41

   Som sagt tidigare i debatten……Islam har ju visat sig vad det går för…titta er omkring i världen o begrunda Islamiska länder……människor dör dagligen o miljoner lider dagligen av detta medeltida dravel….dom som vill ha ett Islamiskt samhälle får ju söka sig till ett sådant o leva sitt lyckliga liv där såklart……..här i Europa o Sverige o i den upplysta världen är det helt andra värdegrunder som gäller….förstår inte att muslimer söker sig till Europa……vad beror det på?……Vi vill inte ha nån Teokrati här…….Åk hem till era paradis………..

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Mar 04, 2013 @ 13:50:59

   Perfekt? Är det perfekt att stena för äktenspapsbrott, att hänga homosexuella? Om islam är perfekt, varför flyr muslimerna sina hemländer? GOTTJA!

   Svara

 3. mona
  Feb 09, 2013 @ 10:02:35

  jag säger bara en sak islam är perfekt och klandra inte på islam klandra på de som kallar sig muslimer .och sluta kritisera islam för du som skrier det kommer ångra dig en vacker dag

  Svara

 4. Anonym
  Dec 24, 2012 @ 22:01:18

  Ni kan noll om vad som är Islam,läs,prata med experter som svensken Knut Bernssten,
  sen kan ni säga vad är som sägs i Heliga Koranen.
  Kungskap först

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 25, 2012 @ 01:27:38

   Jag har läst på om islam. Kolla här. Du får gärna förklara varför 97 % av alla dödliga terrorattentat i väst, begås av muslimer! Förklara också varför 50 miljoner muslimer flytt till kristna kulturer, men inga västerlänningar till muslimska länder! Och förklara varför det inte finns någon muslimsk demokratisk välfärdsstat. Det är UPPENBART att islam är mycket problematisk! Annars hade du inte bott här! Eller hur?

   OBS att jag inte säger att islam kan vara bra för dig och många andra. Det kan mycket väl vara en fin religion! Men den är inte bra för NÅGOT samhälle och inte bra för något folk! Det är en jätteskillnad mellan en fin och en bra religion!

   Svara

 5. ladycobra
  Okt 27, 2012 @ 13:10:03

  Jag ber om ursäkt, blev tydligen dubbla videoinlägg i min kommentar.
  Reportaget från Norge hittade jag inte igen tyvärr men återkommer när jag återfunnit det.

  Svara

 6. ladycobra
  Okt 27, 2012 @ 12:59:36

  Är det konstigt att Islamofobi uppstår då man bara behöver slå på TV nyheterna och se hur muslimer dödar varandra trots att det är ett muslimskt land,, se Syrien t.ex. Afganistan likaså, nu börjar demonstrationer i Egypten då folket har förstått att Mursi inte alls höll löftet om jämlikhet och demokrati. Men han följde väl det som står i Koranen att det är tillåtet för en muslim att ljuga för en icke muslim, bara det gagnar Islam.

  Taqiyya

  En rätt att ljuga inför en ickemuslim, bara det gagnar Islam. Letade förklaringen på Youtube och på Googel ang ordet Tagiyya.

  Läpparnas bekännelse är inte samma sak som hjärtats sök på
  “Three Things About Islam” på Youtube.

  Jag letade på länken och det var verkligen intressant läsning, läs själv och lyssna själv.

  Även i nedanstående länk fanns förklaring på detta ord Taqiyya.
  http://www.thereligionofpeace.com/Quran/011-taqiyya.htm

  Gå in på nedanstående video som berättar om Islam.

  Lyssna även på Gert Wilders information om Islam som är en verkligen Islamkännare.

  Se nedanstående video.

  27 oktober kommer en av världens främsta islamkännare tillika kritiker, den holländske politikern och partiledaren för Partij voor de Vrijheid – Geert Wilders, till Malmö och Sverige för att delta i ett möte arrangerat av Tryckfrihetssällskapet.

  I svensk gammelmedia kallas han inte sällan “högerextremist” eller “islamofob”, medan han i andra länder möts av adekvat respekt. Priset för sin kritik av islam och mångkulturen är att leva med ett ständigt dödshot och livvakter dygnet runt. I Holland leder han ett av landets största partier, PVV. Lördagen den 27 oktober gästar han Tryckfrihetssällskapet i Malmö.

  http://avpixlat.info/2012/08/30/geert-wilders-till-sverige/

  http://avpixlat.info/2012/10/27/hardbevakad-geert-wilders-haller-tal-i-malmo-under-lordagen/#more-37779

  .

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: