En hyllning till våra tappra kristna bröder i Libanon!

Advertisements

16 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Dec 10, 2012 @ 00:03:40

  Grattis Klartexten! Nu har du börjat åka runt i arabgetton och prisa mångkulturen på en blixtvisit för att sedan åka tillbaka till ett hem på behörigt avstånd. Det är du och Mona Sahlin. Tog du med dig en blondin?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 10, 2012 @ 07:44:15

   Så det var inte OK att besöka Södertälje och försöka bilda sig en uppfattning? Alltid klagar du! Jag har varit i alla arabghetton: Rinkeby-Tensta, Botkyrka, Södertälje (Hovsjö, Ronna), Malmö med Rosengård, Bergsjön, Angered, Södertälje osv. Även bott i nästan alla dessa områden. I våra tre största städer. Känner dom väl. Södertälje kan jag minst men trivdes! Så att jag bara turistat i ghettona är helt fel! Och som jag skrivit. Jag trivs rätt bra med invandrare och dom med mig. Men det är kanske svårt att förstå. Men du skall tänka på att SD har väldigt mycket invandrarväljare. Invandrare som vet vad islam innebär.

   Svara

   • Erik
    Dec 14, 2012 @ 00:32:16

    Jag tycker det var bra att du kom hit. Önskar att du tog upp problemen som dina arabiska ”bröder” för med sig och inte bara åka hit och gulligulla med mångkulturen. Här är några saker du borde ta upp

    http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=103&artikel=778957

    http://www.fria.nu/artikel/5853

    http://www.metro.se/nyheter/inga-kvinnliga-poliser-i-ronna/Objffn!05_2845-32/

    Svara

    • Erik
     Dec 15, 2012 @ 15:20:01

     kanske är det så illa att du och ditt parti tycker att de mångkulturella angreppen på vår poliskår berikar? är hederskultur och svenskfientlighet helt okej när det utövas av kristna araber? Tog du överhuvudtaget upp dessa ämnen när du gick runt och ”trivdes” bland MENA folket?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 15, 2012 @ 18:01:45

      Jag har inte sett att syrianer har angripit polisen. Och skall du nu ladda upp en film, så se till att sammanhanget framgår. Hela förloppet.

     • Erik
      Dec 16, 2012 @ 10:56:31

      Du Herr Klartexten och ditt parti SD blir mer och mer lik Jan Helin och Mona Sahlin, dvs mer och mer svenskfientlig och romantiserande av mångkulturen. Du har magen att säga ”Jag har inte sett att syrianer har angripit polisen” och kräver att allt ska vara filmat för att du ska tro polisen och betvivla att dina MENA ”bröder” inte är några mönstermedborgare. Om araber skjuter automateld mot polishuset så tycker du kanske att det kan vara befogat?

      http://www.dn.se/sthlm/polisstation-i-sodertalje-beskjuten

      http://www.aftonbladet.se/nyheter/article10662394.ab

      http://uppriktigttalat.blogspot.se/2005/12/beskjutning-av-polishus-med.html

     • KLARTEXTEN!
      Dec 16, 2012 @ 18:06:16

      OK kriminella. Trodde du åsyftade pöbeln som i Rosengård.

     • Erik
      Dec 19, 2012 @ 01:20:53

      Klartexten säger ”Jag har inte sett att syrianer har angripit polisen” och ”OK kriminella. Trodde du åsyftade pöbeln som i Rosengård”. Om du läst de artiklar jag bifogade så hade du sett klara bevis på att dina MENA bröder här beter sig precis som pöbeln i Rosengård och kanske värre. Det är inte fråga om en klick kriminella. Syrianerna har gått man ur huse för att angripa och bespotta polisen i de MENA förorter du trivs så bra i.

      Jag undrar fortfarande om du tog upp svenskfientligheten med dina MENA ”bröder”? Eller återigen kom du till Södertälje för gulligull med mångkulturen efter Mona Sahlin modell? Pratade du med några svenskar i stan och frågade om de tycker att det är kul att leva i den stad som statistiskt har svårast integrations problem i landet? Pratade du med några poliser?

      En sista fråga, tycker du inte att du kränker svenskarna när du kommer till Södertälje och åker u och ”trivs” med MENA folket utan att fråga dig hur vi svenskar som har fått se vår stad förvandlas till ett mångkulturellt helvete där t.o.m gatuskyltar är på syrianska (vilket inte ens kommit på tal i Malmö) ser på saken?

      Här är en liten musikvideo från dina ”bröder”, du blir säkert glad av korsen!

 2. KLARTEXTEN!
  Nov 08, 2012 @ 17:35:12

  Visst har du rätt! Men jag tror våra efterlevande uppskattar syrianerna när terrorismen och våldet eskalerat!

  Svara

  • Erik
   Nov 10, 2012 @ 18:13:53

   Nu är du där igen med flum och någon sorts kvasi religiösa profetior om den framtida kampen om eurabia. Varför inte lägga den där energin på verkliga massinvandringsproblem såsom svenskfientlighet, gruppvåldtäkter, maffia, bidragsparasiter och urholkning av nationalkänslan. Det är dylikt flum som får er att bortse från syrianernas destruktiva invandring.

   Den syrianflagga som hyllas i den här videon används som markör på bilar i Södertälje. Genom att sätta upp flaggan på bilen markerar man för de ungdomsgäng som bränner bilar (Södertälje har flest bilbränder i Sverige) att bilen ägs av en syrian. På så sätt skonas bilen eftersom bilbränning är ett sätt för syrianerna att visa sin avsky för svenskarna. Skulle någon drista sig att sätta upp svenska flaggan så blir bilen ett självklart mål.

   Om du i din vildaste fantasi tror att att detta svenskhatande pack ska bli en tillgång för svenskarna är du mer än lovligt naiv! Vakna upp från dina konspirationsteorier och se Sveriges verkliga problem, snart är det försent!

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Nov 10, 2012 @ 21:34:53

    Vad menar du med Eurabia egentligen?

    Svara

    • Erik
     Dec 03, 2012 @ 15:44:15

     Vad jag menar med Eurabia? jag menar dyl flumteorier. Dyl långsökt flum brukar generellt bara utövas av haschtomtar!

     https://klartexten.wordpress.com/2011/08/04/eurabia-europas-framtid/

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 04, 2012 @ 15:44:28

      Det är inget svar på frågan! Säg var DU menar med Eurabia! Kortfattat! Och har du läst mitt inlägg, så har du även läst att jag inte kan stå bakom Eurabia utan att den bevisats. Fast DU är dum om du gör en stor sak av Eurabia, för jag gör det inte! Du fattar noll om du tror att många SD tror på Eurabia! Vad är poängen med den egentligen? Resultatet blir exakt detsamma med eller utan Eurabia! Så varför ens hävda den?

     • Erik
      Dec 04, 2012 @ 16:15:57

      Om inte dina och SD folkets smått bisarra sätt att uppmärksamma resp ignorera fenomen kring invandring baseras på eurabia teorin så måste det finnas något annat ideologiskt material som får er att ta bagateller (såsom skäggiga gubbar som sitter i källarmoskeèr och drömmer om sharia) och blåsa upp dessa som allvarliga hot.

      Sedan har vi verkliga problem som svenskfientliga våldtäktsligor, organiserad brottslighet, hot och trakasserier mot svenskar. Dessa ser du som mindre problem eller t.o.m som en potentiell tillgång (om det rör sig om kristna araber) den dagen de skäggiga farbröderna ska ta över makten. En flum ideologi som får dig att blunda för vad som verkligen händer precis som vänstern. PK brukar du kalla det för och det stämmer lika bra på dig som på Jan Helin.

      Om det inte är eurabia så är det något annat som får dig att blunda. Om du släpper dina ideologiska skygglappar och se vad dina ”tappra kristna bröder” gör och har gjort mot Södertäljes svenska befolkning sedan mitten på 70-talet så kanske du skulle vara mindre PK än Jan Helin. Det var dina ”tappra kristna bröder som startade de första svenskfientliga kravallerna 1976. De var först ut med att beskjuta polishus med automatvapen och först ut med att systematiskt gruppvåldta svenska ”horor”, vilket SD-kuriren uppmärksammade innan ni blev counter jihad, sen var det inte PK inom SD att prata om det mer.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 04, 2012 @ 23:41:04

      Skärp dig! Islam har förstört deras hemländer. Varför skulle det bli bättre här? Fattigdom, förföljelse och mord på kristna, antisemitism, oroligheter, krig, homofobi och bristande yttrandefrihet och ingen jämlikhet. Skulle det vara något skit att ha menar du? Vem fan behöver Eurabia för att sänka muslimsk massinvandring? Det utesluter inte att det kan vara förnuftigt att hävda Eurabia, men BARA om man kan bevisa terorin! Annars slår det tillbaks på den som hävdar teorin. JAG saknar belägg för den och bryr mig heller inte om att undersöka beläggen, för teorin behövs inte. Och låter faktiskt lite absurd i mina öron. Resultatet blir ju exakt detsamma även utan teorin: muslimerna väller in i Europa! Det borde du fattat vid det här laget!

      Dessutom har jag varit i Södertälje sen sist och måste säga att jag kände mig nästan som hemma! Trivs helt enkelt med syrianer! Sköna människor, sen får du tycka vad du vill. Nu har jag inte vistats där så mycket som du, men såg nästan bara utlänningar och rörde mig i Hovsjö och Ronna. Blev glad när jag såg alla kors!

 3. Erik
  Okt 31, 2012 @ 09:22:01

  Det är lätt att sitta i Malmö och tycka att assyrier/syrianer/kaldeer är dina bröder. Kom till Södertälje och gå runt områden som domineras av assyrier/syrianer/kaldeer och se hur mycket bror dom tycker att du är. För att ta del av deras kvinnosyn så ta med en blond tjej så ska du få se hur många gånger de kallar henne ”svenska hora” på en timme! Den här filmen äcklar mig och många av oss svenskar som får leva med assyrier/syrianer/kaldeer i vår stad och möter deras svenskfientlighet varje dag!

  http://avpixlat.info/2012/08/03/syrianska-maffian-i-sodertalje-uppgang-och-fall/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: