Intressant debatt om muslimsk massinvandring!

Här pågår en mycket intressant debatt om muslimsk massinvadring! Äntligen har någon vågat debattera denna fråga på djupet!

http://svemykon.info/2012/11/11/skitlander-2-som-fortfarande-inte-fyller-globen/

Här har ni min kommentar till Michaels inlägg (lite redigerat här på någon punkt). Den sammanfattar ganska väl min syn på muslimsk massinvandring:

Jo jag respekterar verkligen Michael! Som vågar ta debatten fullt ut! Han använder alltid blanka vapen och tror fullt o fast på vad han säger. Ive been there! För mig har det tills för ett par år sedan varit en självklarhet att släppa in alla till landet! Så jag är beredd att skaka hans hand innan fajten och även dunka honom i ryggen.

Men när ”fajten” börjar så är det ”no prisoners” som gäller! Det kan lätt feltolkas som ilska etc. Men det är en feltolkning!

Michael har ”bevisat” att humlan inte kan flyga! Jag säger, se den flyger ju! ”Vanliga muslimer” har skapat eländet i deras hemländer! Så varför skulle ”vanliga muslimer” inte kunna göra det här också?

Fundamentalisterna är i majoritet lika lite som i hemländerna som här! Ändå röstar ”vanliga muslimer” på islamisterna! Varför tror vi att dom inte skulle göra det här?

Shariasamhället är ett ”worst case scenario”! Vi behöver absolut inte nå dit för att samhället skall må mycket dåligt! Jag utgår INTE från det scenariot! Sharia finns inte i Irak, Libanon eller många andra muslimska länder, ändå är det dysfunktionella länder, med stora orättvisor, diskriminering, oroligheter, terrorism o krig! Och kombination välfärd och demokrati kan vi glömma!

Om det nu var krig och ofred folk flydde ifrån; varför då fly till ett kristet land på andra sidan jordklotet? Varför inte nöja sig med ett fredligt muslimskt grannland? Förklara det Michael!

Michael säger att det endast finns typ 150.000 muslimer som är medlemmar i bidragsberättigade samfund. Hur vanligt är det att troende muslimer skriver in sig som medlemmar i religiöst samfund i hemlandet? Troligen ovanligt, så varför skulle dom anse sig behöva gör det här? Troligen har vi många moskebesökare och framförallt religiösa som inte är inskrivna medlemmar. Det är min gissning.

Nej, vanliga muslimer flyr hit, inte så sällan fina och trevliga människor, PRECIS som i hemländerna! Likväl skapar dom skitsamhällen! Det är facit i deras hemländer! Det är inte människorna det är fel på! Det är deras IDEOLOGI som är problemet! Precis som tyskarna var trevliga människor, så skapade dom likväl ett skitsamhälle pga sin IDEOLOGI!

Faktum är att jämlikhet mellan män och kvinnor helt strider mot Koranen 4:34! Och homosexualitet är förbjudet, period! Och dom uppmanas i 9:29 till krig mot oss ”otrogna”! Något som lett till ett världsomfattande muslimskt terrorproblem! Terrrorismen är värst där muslimerna är flest, dvs i hemländerna! Logiken är att ju fler muslimer vi får hit, desto större blir terroristproblemet! Som ett brev på posten!

Sen ägnar sig Michael åt ren önsketänkande när han förutsätter att muslimer kommer att överge sina muslimska värderingar för att dom flyttar hit! Jag ber då honom att ge exempel på när en stor muslimsk invandring till väst resulterat i väsentligen problemfri integration!

Sanningen är istället att den muslimska fundamentalismen ÖKAT de senaste decennierna och att andra generationens muslimer i väst är MER radikala än föräldrarna. Så fakta pekar i motsatt riktning mot vad Michael önskar!

För att sammanfatta: om vanliga muslimer skulle ta över landet, så blir vi som ett vanligt muslimskt land. Det är naturligt! Och dom stiftar precis vilka grundlagar dom vill! Och många PK kommer att stödja dom, av rädsla, okunnighet eller illvilja.

Och Sveriges problem kommer att öka i takt med den muslimska invandringen! Redan med nuvarande 5% har dom ett oproportionerligt inflytande! Hur blir det inte när dom är 4 gånger så många, 20 % (om 40 år med nuvarande invandring)? Vill vi hindra den utvecklingen måste vi ställa oss på bromsen NU!

Svara

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. sven
  Nov 16, 2012 @ 23:39:41

  Jag är dålig på engelska men den låten lär vara en ironisk sång.Han syftar på NO TRESPASSING skyltarna man ser överallt i USA.Där har man ju ingen allemansrätt.
  I USA lär man bara sjunga den första versen så att inte ironin kommer fram.

  Svara

 2. Lövet
  Nov 16, 2012 @ 17:14:34

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Nov 19, 2012 @ 13:44:18

   En toppenfin låt! Men jag tror att Woodie Guthrie delade mina värderingar om jämlikhet, demokrati och yttrandefrihet. Inte islams homofobi, kvinnoförtryck bristande respekt för yttrandefrihet och demokrati. Så självklart skulle den käre Woodie aldrig vilja stärka en så inhuman ideologi som islam!

   Hans sång åsyftade demokrati och dom som delade hans syn på jämlikhet och yttrandefrihet. Han menade självklart inte att landet tillhör islamofascisterna! Eller hur? För då fanns ingen muslimsk invandring att tala om, dvs det problemet existerade inte!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: