Stockholmsnatt med järnrör och blattar!

Det har ju varit en jävla karusell sen Erik Almqvist, Kent Ekeroth och Christian Westling stötte ihop med ”blattekomikern” Soran Ismail på McDonalds, Kungsgatan. Det kan ju bara sluta på ett sätt. This Town aint big enough for the two of us! Så dom drog ut på gatan för duell. Sen kommer en dyngrak OG-medlem också. Och en ”hora”.

Det var givetvis fel att kalla tjejen ”hora” även om hon bitvis resonerade som ett pucko. Men även hon verkade salongsberusad. Och  Westling har erkänt det korkade i ett sådant uttalande.

Jag tycker faktiskt Soran var sympatisk under filminspelningen. SD retade tydligen upp sig på vad Soran sagt tidigare under sina uppträdanden, där SD utmålats ut som rasister. Nu är det uppenbart att allt inte filmades, att vi t om missade viktiga sekvenser. Men helt klart är att han tidigare anklagat SD för att vara rasister. Det är en mycket grov anklagelse, helt utan grund! Jag ta gärna den debatten med Ismail. Vi har redan debatterat på twitter. Då vill jag minnas vi snackade muslimsk massinvandring. Jag kan bevisa att stark islamkritik såväl som invandringskritik kan framföras utan att man är rasist. Det är helt ok av Soran att kalla oss rasister, Om han är beredd att ta debatten, så vi har en chans att motbevis påståendet! Men bara då! Jag vill t om gå så långt som att hävda att Soran inte är PK. För det verkar som han faktiskt tror på sitt påstående och framför argument för det (som ej håller). Uppdatering Soran har idag (27 nov 2012) blockat mig på twitter, så han vågar uppenbarligen inte ta någon debatt. Får tyvärr konstatera att han är som muslimer brukar vara:  en svag och feg ”debattör”! Han tänker uppenbarligen köra sitt fördomsfulla skit om SD utan att testa ideerna i en debatt.  Två muslimer (Sakine o Soran) som på kort tid blockat mig, trots att  jag inte varit ett dugg otrevlig. För att dom inte klarar debatten helt enkelt!

Soran ger intryck av ärlighet, men han blir garanterat motbevisad av mig, om han vågade sig på en debatt. Det är där han brister. Soran MÅSTE ta debatten, ge motståndaren en chans att motbevisa honom! Han verkar heller inte styras av religion. Även om han är ytlig i argumentationen. Och om vi är rasister, varför är vi inte antisemiter också? Förklaringen är förstås att judarna är välintegrerade och delar våra grundvärderingar! Så vår kritik mot islam har inget med rasism att göra! Det handlar om vilka som delar våra värderingar och vilka som inte gör det! Vilka som kan integreras väl i samhället. Muslimer överlag kan det inte! Har bara skapat elände i sina egna samhällen!

Helt klart är att vi missade ett scoop där OG kom farande som en stenåldersman med träklubban i högsta hugg! SD-killarna stack och plockade på sig järnrör och gick tillbaks för att se om han stod och gömde sig bakom hörnet. Stenåldersgubben var borta! Plockad av polisen. Om dom blir angripna av en kille med träklubba så känns det inte onaturligt att skydda sig med vad som finns tillhands! Eller hur? Och sen har vi OG full och med en ölburk i högsta hugg i huvudhöjd. Uppenbart att killarna var rädda att burken skulle kastas på dom, så Erik slog bort burken och försökte sparka undan den när OG tänkte plocka upp den igen. Det är inte kul att få en full burk i huvudet. Killen var så full att allt hade kunnat hända!

Sen hade Expressen låtit bli att texta vissa yttranden som tydligt kunde höras. I denna video sade Kent  15:10: ”Vi har varit med om så mycket..”, som förklaring till att dom filmade. Christian viskade 38:00:”Han (OG) skrek typ Jew Jew o sen…”. SD-killarna hade mer taggarna utåt under samtalet, men det är fullt begripligt att man är skitless på att stup i kvarten kallas rasist, av såna som inte alls förstår våra argument! Hur ofta har Soran kallat SD för rasister? Dessutom vet vi att killarna personligen förföljts, hotats och överallits. Dom har all anledning att fälla ut taggarna! Dessutom var hatet mot SD aldrig större än strax före valet 2010. Aftonbladet, Expressen och all annan fulmedia spydde ut sitt giftiga hat mot SD!

Jag tycker att om man anklagar motståndaren för rasism, utan sakliga skäl, så begår man ett övergrepp på motståndaren. Det är en kränkning! Det är inte så att vi är islamkritiska utan att fatta varför. Det är inte så att vi ogillar islam av genetiska orsaker. Det finns ingen islamhatar-gen! Nej det är betydligt enklare än så! Vi är islamkritiska pga att islam är ett misslyckat samhällsexperiment, homofobiskt, antisemitiskt och kvinnoförtryckande! Varthelst många muslimer flyttat har samhället aldrig förbättrats, utan alltid försämrats! Dom är svårintegrerade och delar inte ens våra mest grundläggande värderingar: jämlikhet, HBT-rättigheter och antirasism! Islam är en mycket rasistisk ideologi, med över 500 hatiska koranverser riktade mot judar och kristna. Dessutom begås 97 % av alla terrordåd av just muslimer i Allahs namn! Ju fler muslimer vi får hit, desto mer ökar terrorismen här! Som ett brev på posten!

Så islam har inget gott att tillföra våra samhällen! Man behöver sannerligen INTE vara rasist för att vara mycket islamkritisk! Så vi skall INTE ta skiten att kallas rasister! För vi är INGA rasister. Tycker någon annorlunda, så argumentera för det här.

Kort sagt, av filmen att döma, så betedde sig Soran vettigt och SD-killarna betedde sig som man kan förvänta sig av ett gäng som är vana vid glåpord, hot etc. Jag anser att det var fullt begripligt att fälla ut taggarna! Och orden som uttalades var inte så grova trots allt, sånt som är vardagsmat vid fylletjafs. Dom har tagit på sig allt ansvar, utan bortförklaringar! Kan man begära mer? Dom är inga mördare eller hur? Inte ens brottslingar! Det värsta som kan sägas om killarna är att dom betedde sig ”olämpligt”! Att polisanmälningar måste utredas är inget att göra åt. Polisen kan inte ens skita i rena okynnesanmälningar! Men dom leder ingenstans, den saken är klar! Läggs ner helt enkelt. Inget hände.

Det framgår också klart av att syftet med filmandet var just att bevisa vad som hänt om det skulle eskalera. Man behöll nog filmen som bevis ifall ytterligare anklagelser senare skulle dyka upp. Erik anklagedes ju också av media för att ha sparkat mot OG-killen. Men SD:s film bevisade att sparken riktades mot burken!

Jag tycker alla tre grabbarna är bra. Dom var INTE riksdagsmän när detta hände, oavsett vad fulmedia påstår! Som Riksdagsmän hade dom garanterat inte sagt och betett sig så! Jag vill snart se dom tillbaks igen. Och måste säga att partiledningen verkar ha skött detta strålande trots allt. Men jag måste erkänna att jag inte alls gillade att dom sattes i karantän ! Men det var kanske ett logiskt beslut mot bakgrund av nolltoleransen. Fast nu straffades dom för något som hände före  beslutet om nolltolerans. Kan topparna straffas, så kan alla straffas!

Expressen försöker låtsas att det var vanlig journalistik, trots att man smutskastat Sverigedemokraterna systematiskt, exempellöst och hänsynslöst under lång tid! Dom försökte tuta i svenska folket att ett tre år gammalt fyllebråk är en världsnyhet! Svenska folket köpte inte detta och SD:s popularitet ÖKADE i sedvanlig ordning till nya rekordnivåer, 12,3 %. Allmänheten vet att Expressen alltid ägnat sig åt mobbing av SD! Fyllebråket var nog trots allt inte någon världsnyhet, inte jordens undergång. Ett antal hjärtattacker drabbade garanterat PK-Sverige den dagen och många journalister tog till flaskan den kvällen! PK kunde inte fatta! SD går igen sin värsta kris någonsin och ökar! Svenska folket tycks anse att födödelsen av landet är en viktigare fråga.

Nu börjar inte 15 % kännas som fullt realistiskt! Det innebär även glädjande nog att några partier sannolikt åker ur riksdagen och att Mp minskar! Hur som helst: SD får ökat inflytande och därmed klart ökade möjligheter att sätta stopp för invandringsvansinnet! En majoritet av svenska folket VILL minska invandringen, allt medan 7-klövern gör sitt bästa för att öka den! Dom har gett sig fan på att omvandla Sverige till ett skitland! Det tänker vi sätta stopp för!

Sen är vi svenskar lite väl tillknäppta. I videona här kan ni se hur utländska parlamentariker brukar bete sig. Kan ni ens tänka er att utländsk press skulle brytt sig om något som ”vårt” fyllebråk?

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Dec 03, 2012 @ 11:40:18

  Dina ursäkter för dessa herrar håller inte. Det här är inget MENA land. Svenska riksdagsmän eller potentiella sådana springer inte runt berusade på stan med hjärnrör, skrattar och filmar sig själva. Alla som sett filmen förstår att de inte var jagade när de plockar upp järnrör på regeringsgatan. Att svenskarna Erik Almqvist och Christian Westling beter sig på detta sätt är chockerande för mig. Att Kent Ekeroth som är av MENA ursprung gör det känns dock mer naturligt.

  Svara

 2. Lövet
  Nov 24, 2012 @ 21:49:35

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: