Kan journalister stänga av konton på twitter?

Frågan inställer sig onekligen. Efter att ha twittrat nästan 17.000 tweets utan anmärkning (och många blockningar), så stängs mitt konto för första gången strax efter att Sakine blockat mig.

Jag hoppade idag in i en twitter-debatt där bl a  Heinö o Karin Olsson (Expressen) deltog. Twitterkonversationen blev ungefär som följer:  Jag skrev bl a att Åsa Lindeborg (kulturchef på Aftonbladet) har en liten hjärna och det syns på ögonen, med anledning av denna vidriga artikel.  Karin Olsson (kulturchef på Expressen) svarade att hon inte ville ha dessa tweets och jag svarade typ att ”Ursäkta jag säger sanningen” Heinö skrev då ”Hur är det nu man blockar?”  varpå jag svarade ”Visst, håll ni varandra bakom ryggen”. Bara någon minut senare stängdes mitt twitterkonto.

Detta säger mig att antingen kan journalisterna kan påverka twitter att stänga ner våra konton, eller så snackar vi märkliga tillfälligheter! Nej jag tror inte det, vill inte tro det. Framförallt blockades jag inte av Karin Olsson! Däremot blockades jag av Heinö.  Jag kränkte honom för några veckor sen efter en idiotartikel han skrivit om att invandrare inte behöver dela våra värderingar! Jag skällde ut honom i vanlig ordning och utmanade honom på debatt i denna fråga. Naturligtvis vågade han inte. Men han kände sig förstås förödmjukad och tog nu tillfället i akt att blocka mig. Killen är en svag åsna!

Alla förklaringar i om att kändisar har tumme med twitter känns paranoida. Så jag tror INTE att jag stängdes av p g a anmälan av journalister. Kan förstås inte utesluta det. Det är förmodligen ett märkligt sammanträffande. Vad som kan förklara det hela är att twitter noterat kända personers konton och när dom blockar, drabbas vi hårdare. Men även detta låter konstigt.  Vi VET dock att twitter stänger av användare, som ej brutit mot reglerna, bara för att företag anmält dom! Efter anmälan från NBC, stängde twitter av Guy Adams (videon ovan) som kritiserat NBC på twitter. Jag hävdar inte att kontona stängs av utan vidare. Det måste sannolikt finnas en förevändning (något att skylla på), precis som i Guys fall! Och twitters regler är så idiotiska att dom kan stänga av ALLA när som helst, eftersom ALLA bryter mot reglerna! Tro mig! Själv har jag stängts av för sådant som ALLA normala twittrare ständigt gör! Då är det ju smidigt att ha gummiparagrafer som i praktiken innebär att misshagliga kan stängas av ”at will”.

Jag skickade följande mail till twitter efter avstängningen (ej ordagrant, då kopiering av texten misslyckades):

Ive noticed that whenever I upset a journalist my account is suspended.

Does Twitter suspend everybody commenting a tweet with several mentions? Or does it only apply to me?

Vad gäller Åsa Lindeborg så beter hon sig som nassarna som hängdes i Nurnberg. Försöker via censur tysta politiska motståndare. Dels tillåter hon inte allmänheten att kommentera artikeln, dels försöker hon även censurera oss på nätet. Skälet till att hon o hennes gelikar inte klarar en fri debatt, är naturligtvis att dom är dumma åsnor som inte tänkt igenom sina åsikter, och alltså har fel! Svin som henne hör inte hemma i en demokrati! Men så har också Aftonbladet rötterna i nazismen!

Nu smutskastar hon även Expressens kulturchef Karin Olssson som skrev en fin artikel till försvar för yttrandefriheten. Ett begrepp vars oerhörda betydelse Åsa inte begriper! Alla som dristar sig att gå emot Åsa Lindeborg stämplas som främlingsfientliga och till dom har nu Karin Olsson ”sällat sig”. Det ENDA jag begär är faktiskt yttrandefrihet. Har vi det, så ordnar det sig alltid! Och Karin, inse att det är Julius Streichers arvtagare du tampas med. Hon bör få all den respekt hon förtjänar, dvs ingen!

Twitter utövar politisk censur!

Aftonbladet har rötterna i nazismen

Åsa  Ja vi vill stoppa skiten

Karin När skiten når fläkten

Åsa Granskningen fortsätter

aftonbladet-tvingades-stänga-sin-hatblogg

Advertisements

101 kommentarer (+lägga till din?)

 1. olli1
  Dec 14, 2012 @ 22:44:17

  klartext frågar mig.

  ”Och du besvara inte min fråga! Hur är ett starkare islam bra för våra efterlevande?”

  Ett Islam som många muslimer i Sverige anger, att vi har rätten att uttrycka oss, där vi har rätten att föra demokratiska samtal, där vi har rätten att själva bestämma över våra öden utan att en religiös ledare bestämmer, att vi har rätten att föra fram åsikter, att sharialagar är fel demokrati ska gälla, plus många fler saker som tillhör demokrartins grunder.

  Man kan inte blunda för att det finns tokstollar inom Islam som har andra åsikter och är Extremister, samma sak inom andra religioner. Men då jag känner både shia och sunnimuslimer som är för demokrati och inte sharialager och anser, såsom att dricker alkohol, ber inte, firar inte ramadan, äter på dagen under ramadan, plus allt som jag som kristen gör. Till och med ligger med sin fru under ramadan på dagen.

  Den läroåskådning som idag som finns inom vissa trosområden är också en tro. Titta på
  Mennoni’ter, Scientologerna, jehovas vittnen med mera. Tänk om Scientologerna skulle bestämma över dig och mig? De var mycket små till att börja men är världsomspända. Till och med Tom Cruise har man lyckats indoktrinera. I Sverige köpte man Daniscos huvudkontor i Arlöv för 50 miljoner kronor och byggt en ideal organisation där.

  http://www.skanskan.se/article/20081111/NYHETER/938200892/1162/nyheter/*/ARLOV/scientologerna-koper-daniscos-kontor

  För vår egen del finns en fantastisk och givande historia i Sverige om religion. Vår ”egen” Martin Luther har en egen historia bakom sig. 31 oktober 1517 spikade han upp sin tro.

  År 1521 förklarade den romerske kejsaren Karl V, Martin Luther honom fredslös i redlösfördraget i Worms.

  Men hur var han inställning till judar herr klartext?

  Hans inställning var att judarna var ett dåligt folk som gjort sig skyldig till avrättningen av jesus.

  Men ändå tycker herr klartext och andra att vi ska hålla fast vid Martin Luther och den Lutheranska tron, hur går detta ihop klartext och den tro som SD spikat upp????

  Tror DU på den luhtreanska tron???

  För min egen del klartext har detta ingen betydelse då jag inte tror på någon av de tre abramistiska böckerna. Men jag vet att en massa människor som kommer från islamska länder struntar i dess böcker som jag.

  Men vad är din tro klartext och vad innehåller den????

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 15, 2012 @ 09:09:14

   Jag är ateist. Men konstaterar att kristna samhället visat sig kunna förändras till fina demokratiska välfärdsstater med jämlikhet och yttrandefrihet. Muslimska samhällen har visat sig oförmögna till motsvarande anpassning!

   Islam blir betydelsefull genom att den växer så det knakar och är större än alla övriga religioner tillsammans (utom kristendomen). Så vi MÅSTE ta ställning till islam. Vi har ingen anledning att oroa oss förs små sekter som aldrig kan dominera samhället.

   Muslimerna har inte funkat i sitt hemland. Där har det ju blivit skit. Sen flyttar dom hit för att snylta på vår välfärd. ALL erfarenhet av islam pekar på att muslimerna ALDRIG kommer att anpassa sig till våra grundvärderingar om jämlikhet och yttrandefrihet! INGENSTANS i världen hittar du exempel på något sådant! Om du kan peka på samhällen där en stor muslimsk invandring resulterat i att dom anpassat sig väl till våra upplysningsideal, så visa detta!

   Sluta önsketänk! Du är helt jävla ute och cyklar!

   Faran med stor muslimsk massinvandring är enorma, med fullständigt fatala konsekvenser för våra efterlevande om experimentet misslyckas. Och du tycker vi bör chansa, med våra efterlevandes framtid som insats? Idiot! Men tänkande har aldrig varit PK:s starka sida!

   Svara

   • olli1
    Dec 15, 2012 @ 13:46:58

    Det DU inte begriper är att allt tar sin tid. Hur såg sverige ut för hundra år sedan? klartetx TROR att Sverige sett likadant ut i 100 år, då kan man sin historia. Har denne klartext hört talas om upplysningstiden??? Med stor sannolikhet INTE då han tror att Sverige såg likadant ut idag som för hundra år sedan. Hur ska man då kunna diskutera med en sådan person???

    I princip är det omöjligt.

    Men lite information kan man ge. Sekularisering, förnuft, vetenskap och tolerans – det är vad upplysningen brukar förknippas med. Kunskapsspridning var också centralt. Folk skulle lära sig att förkasta religion och vidskepelse och i stället få praktisk kunskap för att förbättra samhället. Fler människor fick möjligheter att kunna lära sig läsa och skriva.

    klartext måste också upplysas om våra dissenterlagar

    han måste också upplysas om hur det var för 100 år sen, det var faktiskt så att kyrkan skrämde folk till tro Kyrkan hade makt och myndighet.

    Sedan kom några underliga människor som tycket att judar var mindre värda. Vad grundade dessa tokar detta på? Jo man ansåg sig vara mer värt, man ansåg att man var den rena människan. Märkligt nog tänker kllartext likadant, han ser ner på människor bara för att man inte andligt tänker lika som han. vad kan detta bero på? Svaret är mycket enkelt, dumheter och åter dumheter. Människor behöver tid på sig för att bli upplyst och på så sätt kunna förändra. Men märkligt nog kan inte klartext detta, trots att detta pågått i tusetals år så är klartext överygad om att så är det inte.

    Till sist, klartext anger ”ALL erfarenhet av islam pekar på att muslimerna ALDRIG kommer att anpassa sig till våra grundvärderingar”

    En fråga: hur ser majoriteten av Sveriges muslimers åsikter ut om just utövandet av Islam???

    Ditt svar ska bli hyperintrssant då du kan visa på källor och material som visar att DU kan området, lycka till klartext.

    Svara

 2. olli1
  Dec 10, 2012 @ 22:22:09

  Herr larsen 94 % håller inte med dig. Du drar upp som om alla muslimer som tror på islam tror på samma sak. Vi lever i sekulärt samhälle, helt riktigt, även muslimer i Sverige. Du kommer dragandes med ihåliga argument, herr larssen som är enkla att täppa till. Läs om al-banna, så KANSKE till och med DU förstår, men bara kanske.

  Svara

  • larsen1035arsen1035
   Dec 10, 2012 @ 22:36:50

   Det räcker mer än väl för mig att se hur det står till i Islamiska samhälle runt om i världen………bara elände

   Svara

   • olli1
    Dec 10, 2012 @ 22:41:20

    Tur att DITT parti är marginaliserat………..Vad beror det på????? Dubbelt smörja.

    Du svarade aldrig på min fråga, menar du att man inte får kritisera islam i Egypten??? Tänk nu herr larsen?????

    Svara

    • larsen1035arsen1035
     Dec 10, 2012 @ 23:01:21

     Absolut……..bara för nån dag sen blev en dömd till döden……han hade brännt koranen o det får man ju inte göra……..du svarade inte på min fråga….vad är bra med Islam o sharialagar?

     Svara

     • olli1
      Dec 10, 2012 @ 23:19:33

      Ack ja för dessa SD:are, sanningen är svårt, mycket svårt. För det första var har jag ens talat om och försvarat sharialagar??? Sanningen är svår herr larsen, mycket svår. Det är ingen ide att ljuga om man kan kontrollera, här kan man kontollera genom att söka var jag försvarat sharialagar. Det finns inte DÅ ljuger herr larsen, men jag är inte förvånad, ack ja dessa SD:are.

      Sedan skrev DU följande, jag kopierar för säkerhets skull. Du anger ”Så mycket vet man att det är förbjudet att kritisera Islam….(dödsstraff i många länder) ”

      VEM har angett koranbränning??? Du anger att det är dödsstraff att KRITISERA islam i Egypten, du är okunnig herr larsen, det är bara att inse detta, inte BARA okunnig, DU LJUGER dessutom.

      Sharialagar är strunt och bygger inte på demokrati.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 11, 2012 @ 05:18:34

      Islam är strunt och bygger inte på demokrati!

    • larsen1035arsen1035
     Dec 10, 2012 @ 23:37:14

     Sharialagar ingår i Islam…..du älskar Islam o försvarar skiten…….Är det inte kritik att bränna koranen? ”Sharialagar är strunt o bygger inte på demokrati” Grattis gåsen……helt rätt…..Islam är strunt o kan aldrig bygga på demokrati…….Du börjar komma in i matchen

     Svara

     • olli1
      Dec 10, 2012 @ 23:54:18

      ”Sharialagar ingår i Islam” Kan du visa var dessa lagar finns i Egypten, Libyen och Tunisien? Sug på den du.

      I Egypten yttarde sig folket så högt att Musri tvingades ta tillbaka sitt dekret, folkvilja. Libyen är en Parlamentarisk demokratisk republik, och i Tunisien valdes söndagen den 23 oktober 2011 ett konstitutionsråd bestående av 217 personer med uppdraget att ta fram en ny grundlag och utse övergångsregering. 80 olika politiska partier hade nominerat kandidater till rådet. Är det inte yttrandefrihet????

      Så det är det du menar med ”kritik” att springa runt och bränna böcker. I min värld är kritik att ge mothugg eller anmärkning, sök på synonymer herr larsen och titta om det står att bränna böcker är kritik.

      Ack ja dessa SD:are

     • KLARTEXTEN!
      Dec 11, 2012 @ 05:15:19

      Kan du inte skriva nästa kommentar om detta ämne under rätt inlägg? Det hör ju inte hemma under detta inlägg!
      Du bör nog läsa på vad som menas med sharia! Sharia innebär helt enkel lagstiftning i enlighet med Koranen. Varje lag som följer Koranen är en sharialag. Man kan ha fler eller färre sådana lagar och då har man sharialagstiftning mer eller mindre. Det har alla dessa länder, mer eller mindre.
      Mursi tog tillbaks en del av sin diktatoriska makt. Men oppositionen är förstås inte nöjda eftersom han tänker genomdriva en ny islamistisk grundlag på rekordtid, utan normal beredning. Så folket får endast ETT grundlagsförslag att ta ställning till, ett islamistiskt! Så beter sig en islamistisk diktator! Är det OK enligt dig? OBS att vi pratar om Egypten nu, inte Tunisien!

     • olli1
      Dec 11, 2012 @ 17:14:09

      Då klartext, vad innehåller Mursis lagförslag???? Kan du redogöra för förslaget????

     • KLARTEXTEN!
      Dec 11, 2012 @ 20:10:23

      Kan inte detaljerna. Men det är islamistiskt så mycket insåg jag när jag läste igenom principerna. Du får kolla upp.

     • olli1
      Dec 11, 2012 @ 20:59:03

      Du kan ingenting om Mursis förslag KLARTEXT, håll DIG till sanningen.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 12, 2012 @ 04:45:52

      Jag har läst igenom en sammanfattning av förslagen. Och det är klart islamistiskt, vilket också framgår av media! Har du läst grundlagsförslaget? Och anser du det islamistiskt? Om inte: motivera!

      Kan du förklara hur Sverige gynnas av muslimsk massinvandring? Eller vill du fly denna viktiga fråga? Kan du inte besvara frågan, så måste man ifrågasätta ditt engagemang för islam. Är du homofob, antisemit, kvinnohatare och/eller ogillar du yttrandefrihet?

     • larsen1035
      Dec 11, 2012 @ 18:22:36

      Sagan om Kejsarens nya kläder passar så djäkla bra in på sagan om Islam….mass-suggestion som får vuxna människor 2012 att tro på dravel……..En massmördare,våldtäktsman,analfabet,pedofil, o hallucinerande dåre kallad Muhammed utgör fundamentet som hela Islam vilar på…..rättesnöret o ett föredöme för alla muslimer……….tala om sjukdom…………Att man kan bli så grundlurad……det värsta är att man i denne dåres namn hjärntvättar sina barn o förtrycker sina kvinnor…..sprider död o elände i alla sina samhälle……klär ut kvinnorna i pajasdräkter o skär av klitoris på 3 miljoner flickor varje år……….Det måste va hemskt att vara fånge i Islam…….fånge i en stor lögn……o byggt sin identitet o världsbild på denne dåres fantasier….klart man blir frustrerad då om man blir kritiserad utifrån …….o man förstår ju lättare då att kritik av Islam är förbjuden …….vet inte om jag skall skratta eller gråta……tragikomik……….Jag står i främsta ledet i motståndet mot denna vanföreställning

     • olli1
      Dec 11, 2012 @ 20:57:28

      herr larsen anger. ”skär av klitoris på 3 miljoner flickor varje år”
      Fråga: var står detta i koranen att man ska göra detta?

      ”Det måste va hemskt att vara fånge i Islam”
      Fråga: de som super, äter griskött, sturntar iramadan, vad kallar du dessa muslimer?

      Sedan vad gäller att bränna böcker kanske du minns detta. ”Den 10 maj 1933 brände nazisterna tusentals böcker som var skrivna av judar och av politiska motståndare. Det genomfördes som offentliga bokbål i Berlin och på andra platser. Vid slutet av 1934 hade över 5 000 boktitlar förbjudits i Tyskland.”
      Källa: Forum för levande historia

      ”Islamofobi är ett samlande begrepp för fördomar om och fientlighet mot islam och muslimer. Termen har bara använts i ett tiotal år men negativa attityder till islam har gamla rötter. Redan på 600-talet sågs muslimska dynastier som ett hot mot Europa. Senare kom muslimer att betraktas som ”underlägsna” och ”annorlunda”. I dagens Europa betraktas muslimer ofta som en homogen grupp oavsett sin individuella syn på kultur och religion. Många och allt mer spridda negativa idéer om hur muslimer tänker och uppför sig leder till diskriminering och trakasserier.”
      Källa: Forum för levande historia

      Kan DU ange källa för alla dina påståenden som du påstår??

      Sedan herr larsen, det kommer mera.

    • KLARTEXTEN!
     Dec 11, 2012 @ 05:20:14

     Nyligen dömde egyptisk domstol 7 personer bakom den islamkritiska filmen till döden. Så det ÄR dödsstraff på att kritisera islam! Och då är ändå Egypten långt ifrån det värsta landet!

     Svara

     • olli1
      Dec 11, 2012 @ 16:55:36

      Vad är synonym till kritisera????

     • KLARTEXTEN!
      Dec 11, 2012 @ 20:10:52

      rasism?

     • larsen1035
      Dec 11, 2012 @ 18:25:27

      Egyptisk domstol dömde också i dagarna en Amerikansk präst till döden i sin frånvaro………för att ha kritiserat Islam genom att bränna upp en koran…..sagoboken…….

     • olli1
      Dec 11, 2012 @ 21:02:33

      Den 10 maj 1933 brände nazisterna tusentals böcker som var skrivna av judar och av politiska motståndare. Det genomfördes som offentliga bokbål i Berlin och på andra platser. Vid slutet av 1934 hade över 5 000 boktitlar förbjudits i Tyskland.

      Vad hände sedan????

 3. olli1
  Dec 10, 2012 @ 19:51:10

  Herr larsen tycker att man är bakom vagn när man inte delar hans åsikter. Det var ju en klok synpunkt. Du och dina jämlikar är i STOR minoiritet i Sverige. Du kan fortfarande inte svar på ditt eget påstående. Men vi provar en gång till. ” ”Så mycket vet man att det är förbjudet att kritisera Islam….(dödsstraff i många länder) ”
  Vilka ”många” länder gäller detta?

  Tänk dig noga för innan du svarar.

  Sedan har du svårt med andra saker, men SD:are brukar ha lite svårt för detta. Att man drar alla muslimer över en kam, man TROR att det är på ett sätt, man tror att alla muslimer tycker likadant. Men nu är det inte så lilla herr larsen, och DET har alla SD:are svårt med. Men har man en sådan ideologi så förstår jag.

  De hatlärorna du och dina geliker skriver är inte förvånande, det är bara en logisk utveckling av dina adaptiva grunder.

  Svara

  • larsen1035arsen1035
   Dec 10, 2012 @ 20:39:37

   Du får läsa vad jag skrev en gång till……..ta det till dig o tolka det välvilligt……Är man muslim tror o följer man koranen,det gäller alla muslimer,annars är man inte muslim,,jag.drar Islam över en kam……det är Islam jag talar om…..sjukdomen Islam som du också tydligen är drabbad av……för du vågar inte tala om den……..o allt gott den för med sig enligt dig…….Jag hatar ingen……men jag älskar sanningen o verkligheten som vi upplever med våra sinnen…..jag inbillar mig inget nonsens

   Svara

   • olli1
    Dec 10, 2012 @ 21:09:06

    Herr larsen DU anger ”Är man muslim tror o följer man koranen,det gäller alla muslimer,annars är man inte muslim, jag drar islam över en kam” HELT fel det finns de som kritiserar koranen och ÄR muslimer. Det finns de som super, äter griskött, äter när det är ramandan etc. etc. Men du är för hjärntvättad av dina SD-tanker för att överhuvudtaget tänka eller veta något om islam och muslimer.

    ”sjukdomen Islam som du också tydligen är drabbad av……för du vågar inte tala om den” Tydligen har du av någon anledning sett vad jag skrivit. Jag anger bland annat. ”Det finns de muslimer som ger sken och uttryck för (sann) islam. Vad som är sant bestämmer koranen för vissa. Sedan finns andra såsom Mohammed Talbi som förespråkar Ijtihad, alltså en nytolkning av koranens religiösa budskap. Han är muslim, således finns människor som klartext trodde inte fanns. Givetvis finns många fler som Talbi. Men tyvärr också motsatsen.”

    Men som en sann SD:are har du inte sett detta, eller också kanske du läser brailleskrif med viss återhållsamhet för sanningen.

    ”Jag hatar ingen……men jag älskar sanningen o verkligheten som vi upplever med våra sinnen…..jag inbillar mig inget nonsens”

    Men du hatar ju alla som är muslimer och tror på Islam!!! Men problemat för dig är att alla ser likadana ut i DIN Islamska värld, i min värld skiljer jag på muslimer, islam, och muslimer, Islam. Lika som jag skiljer på kristan och kristna, men detta gör inte du när det gäller muslimer och Islam. Du har tvångstankar att alla är lika, beter sig lika, tror lika, kännner lika bara för man är muslim och tror på Islam. kan man inte skilja detta, ja då har hamnar man i trångmål, precis som her larsen

    Menar du att det är dödsstraff om man kritiserar islam i Egypten??

    Svara

    • larsen1035arsen1035
     Dec 10, 2012 @ 21:47:33

     Man kan inte ändra Guds ord…..såklart…..Koranen är Guds ord….Islam kan inte ändras……det finns bara en Islamisk värld…….sen finns.det lika många tolkningar av koranen som det finns muslimer…..såklart……..därav alla sprängda moskeer…….”den som kämpar mot Gud och hans sändebud och vars strävan det är att störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv skall utan försoning dödas eller korsfästas….(K 5:33). I ett islamiskt samhälle gäller Koranens regler o de kan inte ändras.De innebär bl.a att ifrågasättande av Islam är förbjuden…..Den Svenska grundlagen inleds med ” All offentlig makt i Sverige utgår från folket.Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning”…………sug på den

     Svara

     • olli1
      Dec 10, 2012 @ 22:03:08

      Som väntat finns problem hos herr larsen, ett tips läs vem Gamal al-Banna är, då kanske poletten trillar ned. ” All offentlig makt i Sverige utgår från folket.Den svenska folkstyrelsen bygger på fri åsiktsbildning”…………sug på den”

      All offentlig makt i Sverige utgår från folket.Såvida inte myndighet har annan åsikt”…………sug på den

      ”Om en man ligger hos en annan man såsom man ligger hos en kvinna, så göra de båda en styggelse; de skola straffas med döden, blodskuld låder vid dem. „

      Gissa var detta står herr larsen????

      — 3 Mos. 20:13

      Och vart står detta???

      Har ni glömt att ingen orättfärdig skall få ärva Guds rike? Låt inte bedra er. Inga otuktiga eller avgudadyrkare eller horkarlar eller män som ligger med andra män, inga som är tjuvaktiga eller själviska, inga drinkare, ovettiga och utsugare – ingen sådan får ärva Guds rike.

      Och vad är detta månntro????

      Ni skall vara helgade åt mig, ty jag, Herren, är helig, och jag har avskilt er från andra folk för att ni skall tillhöra mig. En man eller en kvinna som har en ande från en död eller en spådomsande i sig skall straffas med döden. Man skall stena dem, skulden för deras död är deras egen. (3 Mos 20:26-27)

      Herren talade till Mose: Mannen som förbannat skall föras utanför lägret. Alla som har hört orden skall lägga händerna på hans huvud, och hela menigheten skall stena honom. (3 Mos 24:13-14)

      Var och en som smädar Herrens namn skall straffas med döden, hela menigheten skall stena honom. Den som smädar Namnet, han må vara invandrare eller infödd, skall dödas. (3 Mos 24:16)

      Medan nu Israels barn var i öknen, ertappades en man med att samla ihop ved på sabbatsdagen. Och de som ertappade honom med att samla ihop ved förde honom inför Mose och Aron och hela menigheten. Och då det inte var bestämt vad som borde göras med honom, satte de honom i förvar. Och Herren sade till Mose: ”Mannen skall straffas med döden. Hela menigheten skall stena honom utanför lägret.” Då förde hela menigheten ut honom utanför lägret och stenade honom till döds, som Herren hade befallt Mose. (4 Mos 15:32-36)

      Om en son är trotsig och upprorisk och inte lyder sin far och mor, inte ens när de tuktat honom, skall de ta honom med sig och föra honom till de äldste i staden, till hemstadens port. De skall säga till stadens äldste: ”Det här är vår son, han är trotsig och upprorisk och lyder oss inte, han bara festar och super.” Då skall alla männen i staden stena honom till döds. Du skall utrota det onda ur folket. Hela Israels folk skall känna fruktan när de får höra talas om detta. (5 Mos 21:18-21)

      Men om anklagelsen är riktig och det inte finns något bevis på att flickan var oskuld, skall flickan hämtas ut från sin fars hus, och utanför dörren skall männen i staden stena henne till döds, eftersom hon genom att hora i sin fars hus har gjort vad som är en vettlöshet i Israel. Du skall utrota det onda ur folket. (5 Mos 22:20-21)

      Om en orörd flicka är trolovad med en man och en annan man träffar henne i staden och ligger med henne där, skall ni föra ut båda till stadsporten och stena dem till döds, flickan därför att hon inte ropade på hjälp inne i staden, och mannen därför att han lägrade en annans kvinna. Du skall utrota det onda ur folket. (5 Mos 22:23-24)

      Därför skall jag samla alla de älskare som har njutit din gunst, vare sig du tyckt om dem eller inte. Från alla håll skall jag samla dem, och jag skall blotta ditt sköte för dem, så att de ser dig i all din nakenhet. Jag skall döma dig som man dömer äktenskapsbryterskor och mörderskor. Du skall få känna av min vrede och min svartsjuka. Jag skall prisge dig åt dem, och de skall rasera din offerhöjd och jämna dina kullar med marken. De skall slita av dig kläderna och ta dina praktfulla smycken, tills du ligger där alldeles naken. De skall båda upp en skara mot dig, som skall stena dig och stycka dig med sina svärd och bränna ner dina hus. De skall verkställa domen över dig i många kvinnors åsyn. Jag skall göra slut på ditt horande, och du skall inte längre ge några gåvor. (Hes 16:37-41)

      Så säger Herren Gud: Båda upp en skara mot dem och utlämna dem åt skräck och plundring. Skaran skall stena dem och stympa dem med sina svärd, döda deras söner och döttrar och bränna ner deras hus. (Hes 23:46-47

      —- Sug på det du larsen

     • larsen1035arsen1035
      Dec 10, 2012 @ 22:16:42

      Du kommer dragandes med gamla testament……..Vi lever i ett sekulariserat samhälle i Sverige……..Kristendomen har ju som väl är hängt med i utvecklingen o förändrats till det bättre o är ingen Teokrati………..Islam stampar fortfarande på samma fläck eftersom man inte tillåter nån förändring…..Kristendomen är inget hot mot ett fritt samhälle med yttrandefrihet……..Det är som att hälla vatten på en gås att få dig att inse att Islam är inget vi vill ha här i vårt vackra land…..99.9% håller med mig

  • larsen1035
   Dec 11, 2012 @ 21:44:47

   Du har rätt att det inte står i sagoboken…samtidigt ger.Islam inget stöd överhuvudtaget för att könsstympning förbjuds…många tycker att det är hedervärt att stympa kvinnor..men i EI ”Khitan” som erkänns inom Islam står det….”Beträffande kvinnor är det obligatoriskt att skära av en liten del i den högsta del av könsorganet” Fråga 2……….det är inga muslimer helt enkelt….uslingar kanske…………Efter kriget du talar om hände följande ….man fick avnazifiera det tyska folket o förbjöd Mein Kamph…o man förbjöd alla Nazisymboler så är ju fortfarande fallet som väl är…för att det var en fasanfull ideologi……precis så måste vi avislamisera jorden från en fasansfull ideologi o förbjuda både koranen o alla pajasdräkter

   Svara

   • olli1
    Dec 11, 2012 @ 23:43:57

    Vilka är de ”många tycker att det är hedervärt att stympa kvinnor”???

    Trots att det inte står i koranen måste du försöka få in det. Ack ja dessa lögnare.

    Svara

    • larsen1035
     Dec 12, 2012 @ 17:38:35

     Läs innantill……..beträffande kvinnor etc……3 miljoner flickor årligen ( Sida:s uppskattning men mörkertalet är stort så siffran kan höjas rejält naturligtvis) får utstå ett enormt lidande dels vid det obedövade ingreppet o sen genom resten av livet såklart…..Största delen av dessa horribla ingrepp sker i Islamiska länder…( enligt SIDA…..o alla andra som har ögon att se med ).Kämpar Olli 1 mot detta? Eller debatterar mot detta? Bara för att det inte står i sagoboken ändrar inte det faktumet att det sker……..Fråga du i din moskee om ni kan göra nåt åt detta….det är ju det viktigaste…….Enligt Bris är det ca 4000 tjejer bara i Stockholm som lever i o känner sig hotade av sin egen familj o omgivning rädda för att bli bortgifta eller hedersdödade( skamdödade)….hur många i hela Sverige?……eller på hela klotet.? Fy fan………Tala inte om lögnare när du själv bygger ditt liv på tidernas största lögn…Islam….fortsätter att skriva sen på ” Islam för dummies” tycker det passar bättre……….

     Svara

     • olli1
      Dec 12, 2012 @ 18:02:44

      Vi ska se vad UNICEF skriver om detta som herr larsen ovan påstår.

      ”Fler än två miljoner flickor i åldrarna 4-11 år könsstympas varje år världen över. Den grymma sedvänjan har praktiserats i mer än 3000 år. 123←→ Många ämnen som länge betraktats som känsliga, heliga eller tabubelagda omvärderas nu kritiskt och objektivt. Ett av dessa ämnen är kvinnlig könsstympning. Könsstympning av flickor förekommer på många håll runt om i världen, från Indonesien i öst till Peru i väst. Vanligast är dock sedvänjan i Afrika. Vi uppskattar att ungegär 130 miljoner av världens flickor och kvinnor har genomgått en könsstympning.”

      Traditionen att könsstympa flickor har troligen existerat i TRE TUSEN år. Det finns olika teorier om var och varför sedvänjan uppstod, men inget har med säkerhet kunnat fastställas.

      Människor som är angelägna om att bevara traditionen med kvinnlig könsstympning betraktar den ofta som ett religiöst påbud. Sedvänjan förekommer bland katoliker, protestanter, kopter, falasher, muslimer och animister, men det finns inte stöd i någon religion för könsstympning.”

      Källa: http://unicef.se/fakta/kvinnlig-konsstympning

      Således finns INGET stöd för dina teorier herr larsen, utan bara lögner, lögner och åter lögner. Islam har inte funnits i tvåtusen år så DINA påståenden om Islam och könsstypning är återigen LÖGN, LÖGN och åter LÖGN.

      Sedan diskutera inte hedersproblematik med mig när du inte har en susning om min bakgrund. Du ger dig in i så dumma och obildade kommentarer att man kunde tro att du är son till Joseph Goebbles. Hans motto var, ”Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning.”

      Det är EXAKT vad Du är ute efter herr larsen, lögn, lögn och åter lögn.

   • olli1
    Dec 11, 2012 @ 23:48:39

    Sedan herr larsen, till: Khitan ( arabiska : ختان ) eller Khatna ( arabiska : ختنة ) är termen för manlig omskärelse. Åter hade du fel, som vanligt.

    Svara

    • larsen1035
     Dec 12, 2012 @ 18:11:19

     Du vill inte se…….naturligtvis…….du är som en alkolist…..självförnekelsen träder in…..”diskutera inte hedersproblematik med mig”……jo pyttsan…..ska man förneka det också?? Wake up………..ps……..i The Encyclopeaedia of Islam kan du läsa om att manlig omskärelse nämns som normal o kvinnlig omskärelse som hedervärd”

     Svara

     • olli1
      Dec 12, 2012 @ 20:08:14

      DU kan således inte göra skillnad på Islam och sagor, men lugn herr larsen du är inte ensam, det finns åtminstone några SD:are till. Men vi ska pröva din trovärdighet. I vilken hadith finns som gör kvinnlig omskärelse tillåtet inom Islam???
      Försök svara på den DU HERR LARSEN.

      Du anger, ”Du vill inte se” åter svamlar du i kolmörkret, vad är det som jag inte vill se???????

      ÅTERIGEN

      Således finns INGET stöd för dina teorier herr larsen, utan bara lögner, lögner och åter lögner. Islam har inte funnits i tvåtusen år så DINA påståenden om Islam och könsstypning är återigen LÖGN, LÖGN och åter LÖGN.

      Sedan diskutera inte hedersproblematik med mig när du inte har en susning om min bakgrund. Du ger dig in i så dumma och obildade kommentarer att man kunde tro att du är son till Joseph Goebbles. Hans motto var, ”Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning.”

      Det är EXAKT vad Du är ute efter herr larsen, lögn, lögn och åter lögn.

     • larsen1035
      Dec 12, 2012 @ 21:52:48

      Jag skrev följande på” Islam for dummies” Olli 1 skriver ” om en lögn upprepas tillräckligt många gånger blir den en sanning till slut” Exakt vad som har skett med Muhammeds fantasier…….solklart………Om kvinnlig könsstympning förekommer i andra kulturer o länder också, rättfärdigar det då att det är okey?……logik……..förnekelse…….om nån annan gör det också så kan ni fortsätta att skämma ut er som män……I vilken hadith står det att det är förbjudet?? Så borde det ju va eller hur??. Det behövs tydligen inte stå att det är tillåtet……..fråga en av miljoner kvinnor som lider av detta dagligen. Nä en riktig skamideologi är vad det är……en sexistisk ideologi skapad av en sexdåre……O det är historiens största bluff………..Hur fan kan man försvara nåt sånt????????.. Jag hade inte kunnat leva med det på mitt samvete……Jag gör ingen skillnad på Islam o sagor….ge mig en enda anledning!! Sen heter det inte hedersproblematik utan skamproblematik…….Vad är det du inte ser??? .Goddag yxskaft
      Svara

     • olli1
      Dec 12, 2012 @ 23:13:07

      herr larsen Du påstår, kan inte bevisa det du påstår, Du påstår, kan inte bevisa det du påstår, Du påstår, kan inte bevisa det du påstår, Du påstår, kan inte bevisa det du påstår, Du påstår, kan inte bevisa det du påstår, Du påstår, kan inte bevisa det du påstår, Du påstår, kan inte bevisa det du påstår. ETC. ETC.ETC

      Så talar, skriver en man med Selektiv mutism

      Vuxen är du när du är beredd att ta fullt ansvar för var du befinner dig i livet, och inte längre skyller på andra eller på omständigheter.

      Eller som en politiker en gång sade, ”Jag ljög i god tro”

     • KLARTEXTEN!
      Dec 13, 2012 @ 17:22:34

      Kan du inte förklara hur islam är bra för våra efterlevande, så är det förmodligen skit! Eller hur?

     • olli1
      Dec 13, 2012 @ 18:29:35

      Mycket enkelt herr klartext. De som vill tro på tomten får göra det, de som vill tro på Herr Åkesson får göra det, de som vill tro på Koranen får göra det, de som vill tro på Bibeln får göra det, de som vill tro på Tanakh får göra det etc. För min del är de alla sagofigurer, jag tror inte på någon av dem. Vem tror Du på? Robert Lind i Kramfors kanske?

     • larsen1035
      Dec 12, 2012 @ 22:44:22

      Blådåren Muhammed har ju själv sagt följande:………. De skriftlärde som menar att omskärelse är en lovvärd handling baserar i huvudsak detta på en återberättelse i vilken profeten Muhammed säger:

      ”Omskärelse är sunnah för män och en hedervärd sak för kvinnor.”

   • Lövet
    Dec 12, 2012 @ 01:21:33

    ”man fick avnazifiera det tyska folket o förbjöd Mein Kamph…o man förbjöd alla Nazisymboler så är ju fortfarande fallet som väl är…för att det var en fasanfull ideologi”

    (Kampf. Avnazifieringen gick väl sådär halvdant. Det var ju faktumet att gamla nazister satt kvar på höga poster som RAF protesterade emot. Ex vis Filbinger) Du ÄR medveten om att NSDAP kom till makten med populistpiss genom att demonisera en folkgrupp?

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 12, 2012 @ 06:19:14

     Att det som gällde judarna även skulle gälla muslimerna är ett fullständigt absurt tänkande! Varför skulle islam vara OK för att judendomen är det? Kan du förklara? Din ”logik” är att varje ideologi som kritiseras är bra, för att judendomen var det? Tänker du straight här?

     Svara

     • Lövet
      Dec 12, 2012 @ 09:05:49

      Intressant. Du likställer med andra ord ”ideologi som kritiseras” med ”populistpiss genom att demonisera en folkgrupp”?

      Bra att veta vad du själv egentligen tycker om det du gör. 😉

     • KLARTEXTEN!
      Dec 12, 2012 @ 15:46:38

      Jag är väl lite dum, men förstår inte vad du menar. Förklara.

    • larsen1035
     Dec 13, 2012 @ 18:33:31

     Ollin 1 har börjat stamma när han skriver……….brist på argument är det frågan om naturligtvis……Det kan inte kännas bra inbillar jag mig att som muslim vara tvungen att försvara Islam från konkret kritik…..o det måste vara frustrerande och ett aber för en muslim att veta att hans världsbild o föredöme bygger på en illusion o inbillning sprungen ur en dåres hallucinationer på 600-talet……man sitter liksom i utvisningsbåset från början ..det måste ju kännas fruktansvärt den dagen då vederbörande vaknar upp o inser att det handlar om en vidskepelse…….förståeligt är också att man försvarar Islam in absurdum annars rasar ju hela luftslottet samman……………..En lära sprungen ur okunnighet o likgiltighet inför detta jordeliv har ju visat sig vara rena katastrofen för människor som drabbats av o pådyvlats denna sjukdom sen födslen……….Tyvärr tror jag inte på nån bättring de närmaste 100 åren……..man kan ju bara beklaga eländet o tycka synd om kvinnorna,barnen o djuren skall vi ju inte tala om………..ds

     Svara

     • olli1
      Dec 13, 2012 @ 20:24:41

      herr larsen är som vanligt saklig och ytterst kunnig på det han ger sig in i. Att han har gener efter herr Goebbles i sitt blod gör kanske inte saken bättre???

      Den läran måste kännas fantastiskt att dela i dessa tider med herr Goebbles.

      Men vi ska se om herr larsen vet vad han pratar om. Vilken lära på detta klot kan herr larsen bevisa att det är rätt lära??

      Tror du på tomten, åkesson eller någon annan lärjunge???

      Kan du förklara vad ordet B’rit mila betyder???

      Vilka två var det som slöt en pakt om detta????

 4. olli1
  Dec 10, 2012 @ 11:25:47

  klartext, vem som är fascist av dig och mig är helt klart, jag hatar ingen på grund av sin religion, det gör DU. Jag hatar ingen för att man kommer från ett muslimskt land, DET GÖR DU. Jag respekterar intenationella åtaganden som Sverige skrivit under, det gör inte DU. Så vem som är fascist behöver man inte vara halvbror till Einstein för att räkna ut. Sedan om yttrandefrihet, vad jag följt de senaste dagarna i Egypten så yttrar sig folket och tycker att det dektret som Muhammad Mursi lagts fram är skit.

  Vad har hänt efter detta? Jo herr Mursi har dragit tillbaka sitt dekret. Det kallar jag YTTRANDEFRIHET när FOLKET sagt sitt, vad kallar DU DET KLARTEXT??? Det kommer att bli stora förändringar även i andra länder. Libyen är en Parlamentarisk demokratisk republik, och i Tunisien valdes söndagen den 23 oktober 2011 ett konstitutionsråd bestående av 217 personer med uppdraget att ta fram en ny grundlag och utse övergångsregering. 80 olika politiska partier hade nominerat kandidater till rådet. Är det inte yttrandefrihet????

  Det finns ett tillstånd som är värre än blindhet, och det är att se något som inte finns.

  Svara

  • larsen1035
   Dec 13, 2012 @ 21:36:42

   Olli bolli skjuter bredvid målet som vanligt…….om nån annan gör nåt vidrigt så rättfärdigar det den egna handlingen……..väx upp……..jag har talat om kvinnlig könsstympning hela tiden…….som fördärvar ett helt liv…….som är påbjudet av dåren själv………fruktansvärt tragiskt

   Svara

   • larsen1035
    Dec 13, 2012 @ 21:53:01

    Beträffande läran som du efterlyser tycker jag du skall förkovra dig i naturvetenskapliga ämnen o följa forskningsresultat etc på det viset får du en sund bild av tillvaron…….inga villfarelser där inte………o nån bevisbörda på nån inbillad spökfigur ligger inte på mina axlar……..ds

    Svara

    • olli1
     Dec 13, 2012 @ 23:26:52

     Som vanligt kan herr larsen inte svara på några enkla frågor. Då kan vi konstatera att det inte går att föra en vanlig diskussion med herr larsen. I en diskussion för man en diskussion och ställer frågor till varandra. Tyvärr har herr larsen inte mod nog att svara på några enkla frågor. Synd, det hade blivit en intressant diskussion istället för en meningslös………..obegriplig……………..ofattbar…………..diskussion

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 14, 2012 @ 06:42:20

      Och du besvara inte min fråga! Hur är ett starkare islam bra för våra efterlevande?

     • larsen1035l
      Dec 14, 2012 @ 19:47:50

      Dito …….klart slut

     • olli1
      Dec 14, 2012 @ 21:20:33

      Tack herr larsen.

      Eller som herr Wilde skrev en gång för många år sedan.

      ”Den världskarta som inte visar var landet Utopia ligger är inte värd ett enda ögonkast.”

     • larsen1035
      Dec 15, 2012 @ 11:39:51

      Som sagt …..klart slut……yra du vidare…………som Muhammed sa för många år sedan…………”Omskärelse är sunnah för män och en hedervärd sak för kvinnor.” Fortsätt att försvara underkastelse……Islam forever…….Tack o hej

     • olli1
      Dec 15, 2012 @ 14:22:38

      Tack herr larsen. Crescat scientia, lycka till.

 5. P
  Dec 08, 2012 @ 12:56:40

  ”Tidigare ansåg jag att vi borde sprida demokrati. Nu anser jag detta vara ett hopplöst företag, då muslimska länder inte vill ha vår demokrati! Varje regim har ansvar för sitt folk och varje folk har ansvar för sin regim!”

  Detta anger klartext och vad jag förmodar kallar sig demokrat. ”ansåg jag ”inte ville ha vår demokrati” Att klartext framhåller dystopi som maktmedel är 100 % klart.

  Du är en mycket märklig person klartext, du anser att ”varje regim har ansvar för sitt folk och varje folk har ansvar för sin regim!”

  Men där andra länder lägger sig i ” andra länders inre angelägenheter” där dessa länder kallar sig för ”demokratiska” och störtar, torterar medborgarna utan orsak, dödar medborgare utan orsak, hyr in dödspatruller för att döda vanliga människor etc. Och sedan slippa undan straff. Är det denna ”demokrati” du vill sprida. Ja då är du en mycket märklig människa KLARTEXT med ett djupt sinne för demokrati.

  Förstår DU inte klartext till varför världen ser ut som den gör?????????

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 09, 2012 @ 04:39:22

   Förväxla inte realism med dystopi! I alla lägen måste vi vara realister och lära av verkligheten o historien. Det är extremt tydligt att muslimerna föredrar islamism framför jämlikhet, yttrandefrihet och verklig demokrati. Så låt dom ha det! Det är inte min dystopi utan deras! Jag skiter i om dom går under! Det ÄR deras problem och skall INTE göras till vårt!

   Låt muslimerna behålla sin islamism och rulla i sin egen skit! Vi bör inte bry oss, för dom bestämmer själv över sina länder! Trivs inte folket så får dom väl störta sin regim. Inte vår sak!

   Jag förstår inte att du fortsätter babbla om USA:s övergrepp och krig, som jag redan tagit avstånd från, i ett flertal inlägg!! Har du inte läst mitt förra svar till dig, så gör det. Eller har du bara inte förstått?

   Svara

   • P
    Dec 09, 2012 @ 14:24:31

    Först klartext, var nämner jag USA i inlägget ovan?? Sedan DIN demokrati vill inte jag ha, så sluta pådyvla folk DIN IDELOGI OM DEMOKRATI. Sedan DU ska inte bestämma hur folk vill ha demokrati, det ska man bestämma själv, INGEN ANNAN SKA PÅTVINGA ANDRA MÄNNISKOR NÅGOT, GÖR MAN DET KALLAS DET INTE FÖR DEMOKRATI.

    Detta klartext har DU svårt att förstå. DU anser att din ideoligt och DIN demokrati, den ska alla leva efter. Detta är dystopi. du vill inte ha en humant samhälle DU vill påtvinga andra människor DIN idelogi och din form av demokrati, jag avstår din demokrati och ideologi.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 09, 2012 @ 15:01:52

     Varför undviker du att skriva ut vad du åsyftar då, om det inte är USA? Och du vet mycket väl vad jag anser om att väst skall kriga i muslimska länder? Vad vill DU har för demokrati? Islamistisk? Ser du å dina efterlevandes vägnar fram emot en demokrati med muslimsk majoritet? Med 50 % muslimer är landet definitivt förstört! Du är välkommen med alternativa syn på vårt framtida samhälle. Vad är din vision om Sverige om säg 70 år? Har vi 50 % muslimer? Hur jämlikt blir våra efterlevande flickor och bögar behandlade? Berätta gärna. Men du bara gnäller!

     Svara

     • p
      Dec 09, 2012 @ 20:23:09

      Vem gnäller??? klartext har i flera år skrivit att han hatar muslimer, sakligt? och inte speciellt givande diskussion. Så vem gnäller??? I min värld har alla plats, oavett om man tror på klartext, bibeln, koranen, Tanakh eller andra heliga skrifter. I min värld respekterar jag andra människor som respekterar mig. I min värld ska lag och ordning gälla. I min värld utpekar jag inte grupper som idioter uan enskilda om det behövs. I min värld respekterar jag individer. I min värld har alla människor lika värde. I min värld finns ödmjukhet och respekt. I min värld hatar jag inte människor för deras tro.

      HUR SER DIN VÄRLD OCH DIN IDEOLOGI UT KLARTEXT???????????

      Sedan klartext har du inte en susning om vad jag menar då du inte är jag. Sluta försöka tro vad andra menar och åsyftar, det blir bara tokigheter.

 6. olli1
  Dec 06, 2012 @ 18:06:49

  Varför finns det orättvisor i världen, vad är det som gjort att det finns orättvisor? Vad är det som gör att människor skriver saker som man inte vet att man skrivit, som klartext? Varför inbillar man sig och drar alla över en kam och skriver ”muslimer” som det gällde alla muslimer? Klartext är en av dessa som har svårt med detta, Vi kan titta på ett exempel som han skrivit men inte vet att han skrivit.

  ”Vi bör heller inte blanda oss i muslimska länders inre angelägenheter. Det är arabvärldens sak, inte vår! Vi bör endast agera militärt i självförsvar (som i Afghanistan).”

  Detta står på ”Därför måste muslimsk invandring stoppas!”

  En rättelse till DIG klartext, Afghanistan tillhör INTE Arabvärden som du tycks tro. Samt att Afghanistan INTE har angripit USA som DU också tycks tro.

  Men varför sker saker, varför finns människor som klartext som hela tiden föraktar alla muslimer, du skriver nämligen muslimer på dina inlägg. Under många år har al-Qaida och andra islamistiska terrornätverk lyckats rekrytera ”heliga krigare” från så gott som alla muslimska länder, Europa, Asien, USA och olika samhällen. Att detta sker är ingen sensation om man ser på vad som väst har gjort mot dessa länder. Man har ”tillsatt” regeringar, man har förtryckt folket, stöttat diktaturer, startat krig, torterat människor, dödat barn, etc, etc.

  Att människor förtrycks just för sin religiösa övertygelse är avskyvärt. I Irak förföljs och torteras kristna, i Europa är islamofobin det största hotet mot demokratin, antisemitismens fula tryne dyker allt som ofta upp också det, inte minst i Europa. Att ställa en förtryckt grupp mot en annan, tjänar alltid förtryckaren. Detta gäller kristna som muslimer, samma sak att skriva ”muslimer” och inte skilja på människor.

  Detta är inte något unikt. Kristendomen har genomgått samma process. Med sin bakgrund i franska revolutionen uppfattades länge idén om demokrati och mänskliga rättigheter som något i strid med religionen, kravet på folkligt inflytande och delaktighet i makten sågs som uttryck för en okristlig upplysningstids antireligiösa rationalism och som angrepp på ”den kristliga överhetens” legitima makt. I Sverige trodde vi att det fanns häxor och följaktligen skulle de brännas med den kristna kyrkans hela välsignelse.

  Det finns de muslimer som ger sken och uttryck för (sann) islam. Vad som är sant bestämmer koranen för vissa. Sedan finns andra såsom Mohammed Talbi som förespråkar Ijtihad, alltså en nytolkning av koranens religiösa budskap. Han är muslim, således finns människor som klartext trodde inte fanns. Givetvis finns många fler som Talbi. Men tyvärr också motsatsen.

  Vi vet att i Iran har studenter sedan sommaren 1999 demonstrerat eller på andra sätt uttryckt sin opposition mot det teokratiska styret i Iran och framfört sina krav på demokratiska reformer, yttrandefrihet och andra friheter. Tyvärr har detta ofta slagits ned med våld av just de som förespråkar ett teokratiskt styre. Men det finns muslimer som kräver förändring vilket klartext inte vet.

  Det finns andra som Tariq Ramadan som förespråkar förändring. Och det är inte oviktigt att veta att han också är dotterson till Hasan al-Banna, grundaren av Muslimska brödraskapet i Egypten. Och följaktligen son till Said Ramadan, en av Brödraskapets viktigaste ideologer. Så såsom klartext tror att det inte finns muslimer som förespråkar förändring bland islam är helt fel.

  Skillnad mellan islam och islamism. Att det finns islam och islamism är helt sant. Det har varit traditionalistiska grupper som talibaner i Afghanistan som framskridit på grund av att Afghanistan har blivit anfallet av främmande makt. Islamism är vad som vanligtvis betecknar politisk islam, alltså uppfattningen att religionen också fungerar som politisk ideologi. Eftersom åsiktsregistrering är förbjudet i demokratier är det omöjligt att veta hur många som ansluter sig till islamism och vidare hur många av dessa som förespråkar terrorism. Men enligt befintlig forskning och underrättelseuppgifter i väst rör det sig om en mycket liten och marginell grupp. Det islamism dock saknar är en entydig ekonomisk eller politisk plan.

  Sedan finns islamismen i de flesta länder. Så som vi i Sverige har fundamentalism av kristen karaktär. Hur identifierar sig klartext med till exempel den kristna Filadelfia, knutbysekten ? Hur identifierar sig klartext med dessa med Kristi Brud och Helge Fossmo i spetsen?

  Sedan detta om judendomen. Tidigare var SD hatiskt antisemitiska och partiledaren pratade om ”judesvin”. ”Vi ska bränna dig, ditt jävla judesvin. Fy fan, ditt äckliga lilla judesvin. Passa dig! Vi ska komma och döda dig!”

  Så sa Sverigedemokraternas tidigare ordförande Anders Klarström. År 1986 dömdes Klarström till dagsböter för mordhot mot Hagge Geigert och för trakasserier mot antirasister.

  Att människor är olika får man tåla. Vad man inte ska tåla är att utpeka människor såsom grupper och inte individer. Varje människa är unik och har rätten att tro vad man vill, till och med muslimer, kristna, buddister, judar, hinduister har rätt att tycka vad man vill. Men åter, man ska INTE klumpa ihop dem som att alla har samma åsikter eller samma tro, då vet man inget om världen.

  Svara

  • larsen1035
   Dec 09, 2012 @ 11:02:48

   Så mycket vet man att det är förbjudet att kritisera Islam….(dödsstraff i många länder) o väldigt kränkande att avbilda pedofilen Muhammed………Islamofobi är det rädslan att kritisera Islam??

   Svara

   • olli1
    Dec 09, 2012 @ 14:55:17

    Herr larsen, vi prövar en gång till om det går in. DET FINNS de muslimer som kritiserar islam för de anser att man stannat upp för tusen år sedan på vissa platser på detta jordklot. Jag delar deras syn på detta, Iran är ett tydligt exempel på detta. CNLT var Mohammed Talbi med och startade, där man bland annat förespårkar mänskliga rättigheter, HAN OCH HANS VÄNNER ÄR MUSLIMER OCH DE KRITISERAR JUST DET ISLAM. Sedan om det är dödsstraff på att kritisera islam i något land känner jag inte till. Men du får hjälpa mig med att visa de länder där man inte får kritisera islam och blir avrättad. Däremot finns det länder som har dödsstraff på om man aväger sig islam, och de är vidriga. Men vi har också haft religonskrig där Sverige deltog i. Muslimer som medmänniskor måste behandlas med respekt och kärlek, De muslimer som beter sig illa ska däremot, precis som dig och mig herr larsen behandlas därefter. För mig är det inte konstigt, är det det för dig???

    Till sist så finns bevis på att det blir bättre i vissa länder när folket får frihet.

    ”De sociala medierna har varit drivande i revolutionen i Tunisien, trots den hårda censuren. Ghada Hadhbaoui, som har en blogg med alltmer politiskt innehåll, säger: ”Demonstrationerna som bidrog till att störta Ben Ali utlystes på Facebook”
    Källa:http://www.dn.se/nyheter/varlden/bloggarna-ett-steg-fore-i-tunisien

    http://www.europaportalen.se/2011/01/tunisien-chans-for-eu-att-visa-demokrativilja

    LÄS detta herr larsen, så kanske du också förstår att det finns både hopp och tro att världen ska bli bättre.

    Svara

    • Anonym
     Dec 09, 2012 @ 15:24:49

     Klart man skall respektera muslimer precis som andra människor….de är ju bara drabbade av en psykosocial sjukdom som vi alla måste hjälpa dom ur….precis som en läkare botar en influensa så respekterar han ju patienten naturligtvis…Hoppet består i att vidskepelsen Islam för alltid utrotas från denna jord…..inte muslimerna

     Svara

     • larsen1035
      Dec 09, 2012 @ 15:26:49

      O jag blev anonym plötsligt

     • olli1
      Dec 09, 2012 @ 20:31:00

      Så herr larsen du vill inte svara på ditt påstående. ”Så mycket vet man att det är förbjudet att kritisera Islam….(dödsstraff i många länder)”

      Hur ser du till exempel på den kristna Filadelfia, knutbysekten ? Hur identifierar sig herr larsen med dessa med Kristi Brud och Helge Fossmo i spetsen?

    • larsen1035
     Dec 09, 2012 @ 20:53:10

     Om jag säger (skriver) Ayaan hirsi Ali…………Salman Rushdie……….Lars Wilks………listan kan göras lång……..Din jämförelse med Knutby saknar all relevans i sammanhanget……….

     Svara

     • olli1
      Dec 10, 2012 @ 00:35:12

      Kan du inte svara på dina egna påståenden ska du inte göra såna påståenden. ”Så mycket vet man att det är förbjudet att kritisera Islam….(dödsstraff i många länder) ”
      Vilka ”många” länder gäller detta?

      Jag kan också ta fram mängder av dumheter.

      Terry Jones

      Så när man dödar i kristi namn då ”saknar all relevans i sammanhanget………”

      Snacka om att vara objektiv.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 10, 2012 @ 07:46:52

      Är det ett problem att yttrandefrihet saknas i muslimska länder? Varför försvarar du ens såna skitländer? Om du inte gillar homofobi, antisemitism, kvinnoförtryck och bristande yttrandefrihet, så finns det inget skäl att stödja islam, som du gör. Du farmstår som en fascist som gillar islams skitvärderingar!

      Och vad vill du ha sagt med videon? Att soldater kan få hjärnsläpp av att ha sett sina vänner slaktas? F ö anser jag att vi bör lämna Afghanistan OMGÅENDE! Talibanerna tar förstås över, men det är deras problem. Och är dom dumma nog att ge Al Qaida en fristad, så är det bara att gå in igen!

     • larsen1035arsen1035
      Dec 10, 2012 @ 18:14:35

      Olli 1……..du verkar vara lite bakom en vagn……men det kan du säkert inte hjälpa….Islam o Koranen är Allahs verk…..( enligt vissa hönshjärnor).får inte kritiseras eller ifrågasättas av någon Muslim, o ingen annan heller för den delen,detta är det fundamentala i villoläran…o jag kan förstå varför naturligtvis ( Kejsarens nya kläder heter en Saga,lögnen skall bevaras väl)…..Saudarabien,Iran,Pakistan,Afganistan,Egypten,(jag orkar inte skriva fler )alla länder helt enkelt. o du kan bo i Danmark o rita en Muhammedteckning , blir du dömd till döden om du vågar hävda din yttrandefrihet (kritik) genom att skriva en bok,film,artikel etc som uppfattas som hädande av lille pedofilen Muhammed……Som beordrade halshuggning av 700 Judiska män o sålde deras fruar o barn som slavar, o skulle du vilja lämna denna sjuka ideologi är det samma straff….dödsstraffet är inbyggt i villoläran o kan ej ändras….vem kan ändra guds ord?? …..Jo vi fria friska människor som inte blivit smittade av denna psykosociala sjukdomen Islam kan genom upplysning o vänlighet övertyga Muslimerna om att dom blivit lurade i alla år…….precis som jag själv blev fram till 7års åldern av mina föräldrar o omgivning,lurad att Tomten fanns i verkligheten,men sen upplyst om att det var rena nyset……….Samma upplysning till Muslimerna snarast……o du Olli 1 får hjälpa till med det såklart för du ser väl inget gott i Islam väl?? Isåfall vill jag gärna veta vad det goda består i……………

 7. larsen1035
  Dec 05, 2012 @ 19:25:43

  P…………lägg ner……….e det nån som står för sina åsikter så e det väl Klartexten……o han e djävligt klarsynt o har fattat galoppen avseende Islam……all heder åt dom som kämpar mot Teokrati o villfarelse……..min morfar o mormor som flydde från Nazibombningar i Norge för snart 70 år sedan o sedan dess kämpat för frihet o demokrati o lärt mig vad villfarelse innebär vänder sig dagligen i sina gravar i avsky mot att vi håller på att släppa in Islamskiten i vårt ( som många kämpat o stupat för fria samhälle)

  Svara

  • P
   Dec 06, 2012 @ 00:12:40

   Då herr larsen105. Du påstår ”P…………lägg ner……….e det nån som står för sina åsikter så e det väl Klartexten……”

   klartext anger följande på en annan av sina sidor följande.

   ”Vi bör heller inte blanda oss i muslimska länders inre angelägeneheter. Det är arabvärldens sak, inte vår! Vi bör endast agera militärt i självförsvar (som i Afghanistan).”

   Detta står på ”Därför måste muslimsk invandring stoppas!”

   klartexten kan inte svara på min fråga, men DU kankse kan, vi försöker i alla fall.

   FRÅGA: Vilket land har Afganistan angripit???

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Dec 06, 2012 @ 00:40:43

    Afghanistan beskyddade Al Qaida som angrep USA. Dom fick ett ultimatum att utelämna ansvariga till USA eller invaderas. Dom valde invasion. Självklart har USA rätt att straffa massmördare! Eller menar du att det är rimligt att någon skall kunna attackera ett land och sen tryggt få beskydd i ett annat? Låter det rimligt?

    Svara

    • P
     Dec 06, 2012 @ 11:07:41

     Då ska du inte skriva att Afganistan angript något land. Sdan kommer en mycket delikat fråga till expertren klartext. Hur många länder har USA ANGRIPIT under de senaste 50 åren, hur många länder har USA ”lagt sig i andra länders inre angeläganheter de sista 100 åren”?

     Så till sist experten klartext. Vilket land hade Irak angripigt när USA anföll Irak och störtade Saddam, och på vilka grunder anföll USA? MÄRK VÄL MIN FRÅGA.

     Sedan hur många statskupper har USA och andra västländer varit inblandad i och då ”lagt sig i andra länders inre angelägenheter?” ?????

     Hur många galna diktatorer har USA stöttat de sensaste 100 åren, och hur många har västvärldens ”TILLSATT” under de senaste 100 åren, nu börjar det bli intressant klartext.

     DU måste kunna din historia INNAN du uttalar dig klartext, annars finns tusen och åter tusen fel som DU gör. Jag återkommer med fler länder när du svarat.

     Tack för svaret larsen 1035, det var mycket tydliggörande, mycket.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 06, 2012 @ 13:58:55

      Har jag verkligen skrivit att Afghanistan angripit USA? Låter väldigt märkligt. Skulle jag mot förmodan ha skrivit så, så är det givetvis ett rent skrivfel. Länka.

      Sen undrar jag var du fått det ifrån att jag skulle gilla allt USA gjort? Jag har skrivit kritiska inlägg om just USA:s smutsiga krig och ageranden: här . När det gäller Irak, så var jag från början positiv till ett angrepp, men har sedermera ändrat uppfattning. Dels pga att USA uppenbarligen ljög om Saddams kärnvapen. Dels för att jag fått en mognare syn på krigföring i muslimska länder.

      Tidigare ansåg jag att vi borde sprida demokrati. Nu anser jag detta vara ett hopplöst företag, då muslimska länder inte vill ha vår demokrati! Varje regim har ansvar för sitt folk och varje folk har ansvar för sin regim! Så låt dom sköta sig själv! Väst borde aldrig störtat Saddam! Muslimerna skall vi skita i! Kostar bara en massa liv och pengar i onödan!

     • Lövet
      Dec 07, 2012 @ 14:22:38

      ”När det gäller Irak, så var jag från början positiv till ett angrepp,”
      främst för att den dominerande kristna nationen skulle sparka skiten ur en liten muslimsk nation (lånat av Bill Hicks).

      ”men har sedermera ändrat uppfattning. Dels pga att USA uppenbarligen ljög om Saddams kärnvapen.”

      Allvarligt. USAs bluff var så urvattnad att den ramlade isär så snart deras officiella medarbetare (ex. vis Powell) respektive nyttiga idioter öppnade munnen. De flesta påståenden kunde vederläggas samma dag de yttrats, flera var återanvända argument vi hörde förra gången GWBs pappa ville föra krig mot Irak. Detta var långt innan invasionen. Anledningen till att man var för en invasion var ingen annan än att man ville att Irak skulle invadertas.


      Börja lyssna vid 8:00 minuter

     • KLARTEXTEN!
      Dec 08, 2012 @ 01:54:45

      Som sagt, jag var FÖR angreppet mot Irak för att jag trodde på att vi kunde fälla en diktator och införa demokrati. Detta var förstås en illusion. Muslimerna gillar inte demokrati. Så därför borde vi låta dom själva lösa sina problem som dom vill och leva med skiten. Varför offra goda män och miljarder på folk som ändå bara hatar oss och vårt system?

      Jag var inte särskilt insatt i motiven. Tyckte bara att Saddam var en galen diktator som plågade sitt folk. Men otroligt nog var han bättre än vad som kom efter!

   • larsen1035
    Dec 09, 2012 @ 10:56:44

    Islam som ideologi skall bekämpas överallt, oavsett vilket land det gäller,,,,

    Svara

 8. P
  Dec 05, 2012 @ 16:33:39

  klartext, hon står för sina åsikter OCH visar sina ögon OCH ansikte. Varför gör inte du samma sak?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 05, 2012 @ 21:56:06

   Jag står för vad jag säger! Kan försvara varenda åsikt mot ALLA! Däremot står Åsa Lindberg INTE för vad hon säger. Hon vågar inte försvara åsikterna i en fri debatt! Mina åsikter och argument är det viktiga. Idiotiska åsikter blir inte smarta för att man visar namn och ansikte! Och jag står för mina åsikter, kan försvara dom mot PK-imbecillernas ev. kritik. Och jag vinner debatten mot ALLA meningsmotståndare, precis vilken debattör som helst i detta avlånga land, om muslimsk massinvandring. Och en idiot som Åsa Lindberg skulle mosas enkelt.

   Svara

 9. Emelie
  Dec 05, 2012 @ 01:53:13

  Du är ett skämt!. Min kommentar är ett svar på din beskrivning av Åsa Lindeborgs ögon.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 05, 2012 @ 02:00:33

   Din kommentar? Har inte sett någon kommentar från dig! Och förresten, har du sett så ointelligenta ögon någonstans? I kombination med hennes primitiva åsikter, som går ut på att inte ta debatten, utan att istället censurera politiska motståndare? Intelligenta ögon är öppna för motståndarens argument och tänd på att argumentera emot. Men den nivån är för hög för denna lilla fascist!

   Svara

   • Lövet
    Dec 05, 2012 @ 12:06:22

    1) Använder man hjärnan kommer man snart fram till att Emelies kommentar, som du enligt egen utsago inte sett, är just den kommentar du svarat på #(som du enligt egen utsago inte sett, vilken är just den kommentar du svarat på) GOTO # ….. etc

    2) Censurera politiska motståndare? Var får man allt ifrån sa Klartexten när han spydde. Vad jag kan se vill hon att man ska ha lag och ordning och hårdare tag mot kriminella. Ett SD-tema, faktiskt.

    Klarar man inte att debattera utan bryta mot lagen ska man inte bli snopen om farbror polisen kommer och hälsar på. Att det finns dom som vill använda sig av svepande generaliseringar som överskrider gränsen till hets mot folkgrupp utan att därför beivras är självklart. Självklart är även att det ligger i SDs intresse att radio islam får sända det dravel det gick i graven för, lika mycket som det ligger i SDs intresse att deras egna medlemmar/riksdagsmän inte lagförs när de hetsar mot folkgrupp.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 05, 2012 @ 12:45:55

     Självklart visste jag att det var du.
     Sen vet du vad vi anser om skitlagen ”Hets mot folkgrupp”. För häxan är det viktigare att vara paragrafryttare än att debattera. Det är ju väldigt lätt att sätta oss på det hala när det gäller islam. Bara att visa at vi har fel! Klarar hon inte det, så bör hon inte komma dragandes med censur. Sen lär ingen av SD:s större sajter syssla med några olagligheter. Att säga att islam är skit för samhället, är knappast hets mot folkgrupp, särskilt när man som oss, så väl motiverar det.Strax kommer ett inlägg där jag raddar upp mina sammanfattande argument emot islam. Åsas syfte är inte vällovligt på något sätt, utan syftar endast till att strypa en fri debatt (läs Karin Olssons artikel). Och imbecillen lär så småningom inse att hon är ute i ogjort väder!

     Lagen borde självklart avskaffas. Vi bör har en större yttrandefrihet som i USA. Där har dom inte såna skitlagar som syftar till att skydda samhällskadliga ideologier.

     Svara

    • Lövet
     Dec 05, 2012 @ 14:04:43

     Nej, den som kallar sig Emelie är inte jag. Fel igen. Che sorpresa.

     Sedan 1 juli i år har DO möjlighet att driva olaga diskriminering som ett civilrättsligt mål. Det innebär att även om du vill ha möjligheten att inte bli straffrättsligt åtalad när du: uppsåtligen, i uttalande eller i annat meddelande som sprids, vill hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning; så återstår den civilrättsliga delen.

     ”Sen lär ingen av SD:s större sajter syssla med några olagligheter.”

     Om SD:s större sajter håller sig till lagen, vad är då problemet?

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Dec 05, 2012 @ 21:58:21

      OK då var det inte du. Men det måste rimligen vara någon annan som kommenterat här! Du verkar inte förstå att grundlagen som inkluderar yttrandefrihet, är överordnad lagen om Hets mot folkgrupp.

     • Lövet
      Dec 05, 2012 @ 23:20:06

      ”Du verkar inte förstå att grundlagen som inkluderar yttrandefrihet, är överordnad lagen om Hets mot folkgrupp.”

      Du är medveten om att människor i Sverige hat fällts för just ”hets mot folkgrupp”, oavsett din fixa ide’ att yttrandefriheten på något sätt skulle ogiltigförklara lagen? Vi har redan haft diskussionen om inskränkningar i den svenska yttrandefriheten, en diskussion du, då det begav sig, föreföll inte ha tillräckliga kunskaper för att förstå.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 05, 2012 @ 23:52:29

      Utan att vara någon expert på dessa lagar så kan jag garantera dig att som ett led i en samhällsdebatt får du vara oerhört kritisk mot en religion t ex! Du kan då gå oerhört långt! Jag kan t ex utan vidare hävda att islam är skräp för varje samhälle! En helt annan sak om det sker utanför ett debattsammanhang. Åsa Lindberg fattar inte ett skvatt av detta. Som vanligt får hon bita i gräset det jävla dumhuvet! Det är överlag PK:s problem. Dom begriper öht väldigt lite av dessa samhällsfrågor.

     • Lövet
      Dec 06, 2012 @ 08:11:55

      ”Utan att vara någon expert på dessa lagar”
      Q E D

      Visst är det en skillnad på saklig debatt och annan situation. Intedestomindre upphäver inte en saklig debatt lagen om hets mot folkgrupp.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 06, 2012 @ 08:56:00

      Jo! Du kan INTE se lagen om HMFG i ett vacuum! Frågan är vilket som väger tyngst i det enskilda fallet. Möjligheten att debattera även religion eller lagen om HMFG. Det är lättare att fälla när nedsättande omdömen fälls isolerat, i en icke debattsituation. Då är uppenbarligen syftet att kränka, inte att debattera. Men när syftet är debatt och opinionsbildning så väger normalt yttrandefriheten över. Såsom fallet är på praktiskt taget alla bloggar. Men att säga att muslimer har en skadad gen, skulle sannolikt fällas, såvida man ej gjorde det i god tro, dvs hänvisar till en studie (som är felaktig).

      Så syftet är avgörande. Sen kan nedlåtande (kränkande) ord användas i ett debattsammanhang och då skall det till en väldigt grov och uppenbar kränkning för fällning. Sunt förnuft.

     • Lövet
      Dec 06, 2012 @ 14:40:53

      För bövelen, Klartecxten: slutta snurra upp dig och tänk till punkt.

      ”Det är lättare att fälla när nedsättande omdömen fälls isolerat, i en icke debattsituation.”
      Som jag sa, visst är det en skillnad på saklig debatt och annan situation. Intedestomindre upphäver inte en saklig debatt lagen om hets mot folkgrupp.

      Ditt”jo” som svar på att en saklig debatt inte upphäver lagen om hets mot folkgrupp visar hur skevt du tänker.

     • KLARTEXTEN!
      Dec 06, 2012 @ 23:04:30

      Saklig debatt UPPHÄVER inte Lagen om HMFG, men den tar udden av lagen, försvagar den. Har du redan glömt att yttrandefriheten är grundlagsbefäst och således presumeras stå över lagen om HMFG? Det är INTE två jämställda lagar!

     • Lövet
      Dec 07, 2012 @ 20:20:14

      ”Saklig debatt UPPHÄVER inte Lagen om HMFG”

      Tack för erkännandet.

     • Lövet
      Dec 07, 2012 @ 20:23:03

      ”Har du redan glömt att yttrandefriheten är grundlagsbefäst och således presumeras stå över lagen om HMFG? Det är INTE två jämställda lagar!”

      Glömt? HMFG är en av INSKRÄNKNINGARNA i yttrandefriheten i Sverige. Yttrandefriheten är med andra ord inte ABSOLUT, utan REGLERAD!

      Hjärnsläpp?

     • KLARTEXTEN!
      Dec 08, 2012 @ 02:41:24

      Jag har väl aldrig påstått att yttrandefriheten är absolut! I så fall skulle ju lagen om HMFG vara fullständigt verkningslös! Läs en gång till vad jag skrivit.

 10. Lövet
  Dec 04, 2012 @ 20:10:38

  Så istället för att twittra om artikeln och de delar av dess innehåll du inte gillar, angriper du journalistens person och är sedan överraskad att ditt konto dör?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 04, 2012 @ 23:27:09

   Denna artikel var ingen engångsföreteelse utan följer ett mönster som har sin näring i hennes antidemokratiska ruttna personlighet! Vad skall man skriva om artikeln annat än att den är ett vidrigt angrepp på yttrandefriheten? Hon är fan en vidrig person! Vad är det för svin till journalist som inte står upp för yttrandefriheten utan vill tysta politiskt oliktänkande? Jo det ÄR henne och hennes vidriga åsikter jag angriper! Och det strider förstås inte mot twitters användarvillkor att skriva att Åsa Lindeborgs ögon är ointelligenta! Essensen av artikeln är att hon är emot yttrandefrihet och slutsatsen av det är förstås att hon är en vidrig människa. Såna som henne hängdes vid Nurnberg, med rätta!

   Svara

   • Erik
    Dec 04, 2012 @ 23:46:45

    Du bör som jag sagt tidigare angripa din egna partikamrater som försöker stopp politiskt oliktänkande och censurera avvikande åsikter med samma ord och med samma glöd som du angriper dessa. SD-kuriren, politiskt ”in”korrekt och Avpixlat har alla blockat mig och alla andra som inte skriver det som är PK inom SD.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 05, 2012 @ 00:25:00

     Jag ANGREP Politisk inkorrekt när dom censurerade mig! Det är ju först när man själv censureras som man vet av censuren. Jag uppmanade dom att INTE censurera motståndare, att istället besegra dom i öppen debatt. Jag tycker förstås inte heller Avpixlat bör censurera saklig kritik. Men jag har sett många kritiska kommentarer som inte tagits bort. Varje dag faktiskt! Så det verkar ha blivit mycket bättre!

     Eftersom vi har rätt så behöver vi inte censurera någon! Tidningarna däremot, klarar inte kritik och måste censurera för att inte bli helt avklädda!

     Och varför undviker du min fråga? ”Islam har förstört deras hemländer. Varför skulle det bli bättre här?”

     Svara

   • Lövet
    Dec 05, 2012 @ 00:33:32

    Så istället för att twittra om artikeln och de delar av dess innehåll du inte gillar, angriper du journalistens person och är sedan överraskad att ditt konto dör?

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: