SD:s påståenden – inga myter!

Centern är på väg ur Riksdagen och river håret i förtvivlan! Allt medan SD gått ut som vinnare efter sina värsta ”skandaler” någonsin. Nu försöker dom ”ta debatten” i viss mån, givetvis utan att läsarna ges möjlighet att kommentera. Dom skulle givetvis smula sönder artiklarna totalt, och den nesan vill PK undvika. Hade man trott på medhåll från läsarna, skulle kommentatorsfunktionen omgående införas!

Här har ni mina tyngsta argument mot den muslimska massinvandringen! Kan du visa att jag har fel: ja då återstår bara för mig att applådera massinvandringen! Så försök gärna! Handen på hjärtat: vad har islam att tillföra vårt samhälle, annat än elände??? För vems skulle vill PK stärka islam? Knappast för vår skull!

Hur ett starkare islam gynnar våra efterlevande förbigås med tystnad. Vidare ignoreras att 90 % av asylsökande saknar såväl asylskäl som ID-handlingar!  Men varje saklig debatt uppskattas. Här skall jag dock kommentera påståenden i artikeln:

1) : Det är bättre att hjälpa flyktingar på plats än i Sverige

Helt bisarrt att nämna hur mycket ”flyktingarna” sänder hem från HELA VÄRLDEN!  Endast Sverige är relevant förstås.

Och är det inte bättre att UNHCR delar ut hjälp där den behövs mest, till de verkligt drabbade? Än att pengar selektivt skickas hem till välbeställda familjer, som har råd att betala 100.000-tals kronor till flyktingssmugglare?

”Asylanterna” kostar Sverige 100 miljarder årligen. Är det inte bättre att hjälpa kanske 1 miljon av dom värst utsatta än att bara hjälpa de 50.000 som har råd att spendera 100.000 kr på flyktingsmugglare? Att ta hit dom minst behövande är INGEN effektiv hjälp! Låt istället UNHCR fördela pengarna på plats till de mest behövande!

2) Brain drain drabbar fattigare länder när arbetskraft flyttar hit

Först och främst förekommer knappast någon ”brain drain”. Att ta hit  många analfabeter och outbildade är knappast brain drain! Dessa utgör en enorm belastning på den svenska välfärden. Med nedskärningar för pensionärer, skola och sjuka som följd.

Sen anförs Filippinerna som exempel på att ”hemlandets befolkning utbildar sig med hoppet om att jobba utomlands”. Nu har vi inga flyktingar från Filippinerna! I den mån vi tar hit färdigutbildad personal från flyktingländerna, dräneras naturligtvis hemlandet på dessa. I bästa fall utbildas fler efter ett antal år och vi tar hit dom också! Ser ut som att hemländerna dräneras i vilket fall, eller hur?

Men handen på hjärtat. Problemet är inte välutbildade asylanter. Problemet är att alla outbildade! Och i dom få fall där dom är välutbildade, ja då dräneras hemlandet!

3)Man får inte längre ha skolavslutningar i kyrkan

Vi har väl aldrig hävdat att lagar förbjudit skolavslutningar i kyrkan! Rektorer har förbjudit dessa! Av hänsyn till främst muslimerna! Judar har bott i Sverige i flera hundra år, men inte förrän muslimska massinvandringen blev en realitet, började skolavslutningar i kyrkan försvinna! Fotografering under lucia förbjuds för av hänsyn till illegala invandrare. Nu förbjuder vissa skolor även stjärngossar, tomtar och pepparkaksgubbar! Våra barn drabbas av hänsyn till muslimerna! En systematisk nedmontering av vår svenska kultur. Samtidigt som moskéer växer som svampar ur jorden!

Och visst finns religiösa muslimska friskolor. Även om dom döljer sin religiösa inriktning. Exempel är Moderaten och islamisten Waberi´s Römosseskolan, där menstruerande flickor förbjöds delta i undervisningen! Hur många fler som finns vet vi inte!

4) Inget mer fläsk i skolmatsalen

Det är uppenbart för alla som följer media att skolor alltmer anpassas efter islam. Separata badtider för pojkar och flickor. separat gympa. Och naturligtvis är trenden att undvika fläsk, av hänsyn till islam. Sådant hände inte under dom flera hundra år som judarna bott här. Först när muslimerna kommer ”en masse”! Ju fler muslimer, desto mer islamiseras vårt samhälle. Ofrånkomligt!

Ingegration av muslimer

Slutligen får jag bara konstatera att ingenstans i västvärlden har muslimerna integrerats framgångsrikt! INGENSTANS! Dom kommer alltid att utgöra ett parallellt samhälle, för det strider mot deras religion att beblanda sig med kuffars, om det ej är nödvändigt!

En annan sak att islamisterna infiltrerar våra politiska organ. Hard core islamisten, Moderate Riksdagsmannen Waberi, har öppet erkänt att hans dröm är ett shariasamhälle. Vidare har vi Miljöpartistiske Riksdagsmannen och islamisten  Kaplan. Centerpartisterna har Aldebe som föreslog sharialagstiftning här, för muslimer. Dom har även infiltrerat (f d) kristna socialdemokratiska Broderskapsrörelsen och påverkat stadgarna i homofobisk riktning.

Dessa islamisterna har ingen agenda att öka homosexuellas och kvinnors rättigheter eller motarbeta antisemitism. Tvärtom är agendan att motarbeta allt detta! Naiva svenskas luras att tro att islamisterna är goda svenskar.

Expressen:

SD:s framgångar bygger på myter

Advertisements

5 kommentarer (+lägga till din?)

 1. larsen1035
  Dec 11, 2012 @ 18:35:15

  Klarsynt artikel som vanligt………o Ladycobra….stämmer att dom får ljuga inför icke troende……o hela Islam bygger ju också på tidernas lögn……

  Svara

 2. thores
  Dec 11, 2012 @ 13:50:22

  ”SD:s påståenden – inga myter!”
  Bra skrivet. Jag skulle kunnat skriva detsamma. De värsta muslimerna är de som är fundamentalister och som läser den hemska och jäkliga boken koranen bokstavligt. Men liksom i Sverige där svenskarna knappt har tittat i bibeln, men tror ändå, fast det även i bibeln står ganska så vedervärdiga saker. Men observeras bör att ingen kristen skulle tänkas göra det som står i GT. Den tiden är för länge sedan förbi. Frågar man en invandrare om de har läst koranen rakt upp och ned så har de inte det. När jag talar om för dem vad som står i Koranen tror de inte det är sant. På samma sätt med en kristen, när jag talar om vad som står i Gamla testamentet eller vad som den så kallade jesus sade i Matteus 10 kap 34 vers Att jesus sade Jag har inte kommit till Jorden med frid utan med svärd. Nej så står det väl inte, Jo det står så.
  För min del så är det sagor allt vad religioner håller på med. Ända sedan Människan började tänka någorlunda klart för tusentals år sedan, så började människorna att fantisera och fundera samt grubbla. Och det gör vi ännu idag. Alla människor behöver en tro, skulle man tro. Om man jämför med fotbollslag såsom Djurgården eller AIK, så tror en del infernaliskt på Djurgården medan AIK,arna tror på sitt lag. Det är exakt detsamma i alla religionerna.
  Någon gud finns inte. (I alla fall ingen snäll eller bar gud) Det kan jag bevisa enkelt.
  Under det sista världskriget dog cirka 100 miljoner människor, och jag är helt säker på att de flesta bad till någon som de trodde var någon typ gud att få leva.
  Men guden var obeveklig. Alla judarna i gaskamrarna bad helt säkert. Men guden var obeveklig. Den är en jäkla gud som gör på detta sätt. Och vad så med alla naturkatastrofer där tusentals människor dött och som i sista stund bett till en gud, men utan resultat. Och alla sjuka i cancer. Nej den guden är obeveklig.

  Och det värsta är att dessa islamtrogna som kommer till Sverige har tagit med sig en helveteslära, som vi borde var befriade från. Men vi har ju dom klentrogna naiva kommunister och även sossar, ja även från andra partier, som tror gott om islam och vill ha kvar religionsfrihet. Men var är då Religionsfrihet? Är det rätten att koka oss, steka oss som det står i koranen. Är det rätten att förstöra våra städer som det står i koranen. Nej ”ut med dom jävlarna” var det en som sa jag mötte på stan.
  Sanningen är att det är faktiskt flera som sagt så till mig.

  Kunskapen om religionen islam är hur dålig som helst. Nästan ingen har läst i koranen som består av 516 HOT mot oss. Jag har noterat ner alla HOT.
  Och det är som Salman Rushdie skrev en gång ”Satansverserna” för det är det.

  I stället för att läsa och tro på denna fabulösa smörja som islam representerar, så kan för att bättra på sin kunskap om livet läsa Richard Dawkins böcker. Det är sanningen om hur vi människor har kommit till. Och just nu i dagarna när Nobelpriset delas ut lyssna på Professor Robert J. Lefkowitz när han håller tal under Nobelfesten. Där han anklagar religionerna för att stoppa vetenskapen och kunskapen.

  Vi måste stoppa invandringen. Sverige kan inte föda och skaffa bostäder till analfabeter från Afrika, och låta Svenska ungdomar få vara utan bostäder och arbete. Och när muslimerna kommer hit så är deras sysselsättning endast att avla så många barn som möjligt. Jag ser dagligen högmagade islamska fruntimmer på gatorna, som skall befolka Sverige.
  Världen är överbefolkad den saken är hundraprocentigt klar för annars hade inte 900 miljoner människor svultit i världen. Och detsamma med Sverige. Sverige kan inte producera mat så det räcker till alla analfabeter.
  I och med att det kommer fler och fler islamister och invandrare till Sverige så ökar trycket på bostäder, EL-kapacitet, mat-kapacitet, tillgång till arbete. Arbetslösheten ökar. Och Svenskarna blir mer och mer frustrerade. Och så kommer konfrontationerna.
  Kommunister och Sossar har inte förstått detta, även andra partier i riksdagen är ovetande och utan kunskap var det hela leder till. Det är bara gissningar som förekommer och ett enormt pådrag av besserwisser-anda utan någon som helst kunskap.
  Thore

  Svara

  • Bergfast
   Dec 12, 2012 @ 01:22:30

   Kanske många religiösa berättelser, som blivit religioner, i tidernas begynnelse, när dessa berättelser började nedtecknas, ändå har påverkats av varandra på olika sätt? Både hinduismen och zoroastrismen, samt också den egyptiska religionen med dess dyrkan av bl.a solen? (The Sun? The Son? Solens Son? Farao…Vem vet….).

   Gilgamesh-eposet, eller vad det heter, är visst en skapelseberättelse, som fanns i Mesopotamien, (där Ur, som Abraham utvandrade från, också fanns), som föregick GT, Det berättar visst också om en översvämmande flod t ex., precis som i GT´s berättelse om den översvämmande floden…

   Där finns tydligen också existentiella berättelser där, (eller om det är i zoroastrismen), om Ahura Mazda, Guden, och om människans svåra existentiella livsvandring över – livets bro -. Där tvingas också människan välja mellan – det sanna och det falska -, det rätta och det o-rätta -, och det – goda och det onda -, eller någonting sådant. Detta registreras hela tiden genom livet av – Guden -. Ahuramazda. När sedan den jordiska livsvandringen är slut, så sker någon slags …slutsummering…av alla val som har gjorts, som medför konsekvenser, om hon skall hamna – på den goda sidan -, eller på -den onda – sidan. Denna livsvandring för människan, och väljandet mellan – gott och ont -, beskrivs visst också som att det ibland kan vara som att vandra på …ett rakblad!

   Så …smal , (tala om att vandra på den – smala vägen!), …är alltså vägen…som leder till……himmelriket… för människan…(?)..

   Man kan ju jämföra med den kristna berättelsen om hur svårt det kan vara att… komma in i himmelriket, som sägs vara lika svårt som….. för en kamel, som skall försöka tränga sig igenom….nålsögat….i statsmuren? Det sägs väl då beskriva hur … smalt, ….och svårt….det kan vara att komma in i …det saliga …himmelsriket….(?)…

   Buddismen i sin tur talar väl om sitt …nirvana…..som väl är buddistens …himmelrike..?

   Mose växte ju också upp i Egypten, och det står om honom att ….han där lärde sig allt om egyptiernas visdomar…. och att han var …fullärd om den egyptiska religionens …hemligheter…

   Mose måste då också ha präglats av den egyptiska religionen, med alla dess olika gudar som de gamla egyptierna hade, som styrde allt, solen och månen, kärlek och krig, Där fanns ju en väldigt massa olika gudar för allt möjligt som:
   Aker Amenophis Amenophis Ammut Amon/Amun Anubis Anuket / Anukis Apep / Apophis Apis Aton Atum Banebdjedet Bastet Benu Bes Bukis Chons Geb Hapy Hathor Hatmehit Hekaib Hekat /Hiket Horus Horussönerna Ihi Imhotep Ipi / Ipet Isis Khepri Khnum MaatMehenMehit.

   Att Mose ville byta ut alla dessa gudar, och ersätta dem med En Gud, som skulle Ena folket, och att de heller inte skulle göra några avbilder av någon Gud, kan lättare förstås om man ser det stora antalet av alla dessa gudar som då Mose växte upp med, när han i Egypten, som adoptivson till Faraos dotter,…. undervisades i allt i om den egyptiska visdomens teologi.

   Alla religioner och alla berättelser om människolivet och människan, som ju är en komplicerad varelse, är intressanta och lärorika…. Det är värdefullt att de finns, därför att de ju ändå innehåller så mycket visdom om människans berättelse och livsvillkor…

   De tillhör hela mänsklighetens skatter….

   Svara

 3. ladycobra
  Dec 11, 2012 @ 09:32:49

  Jag hoppas att alla politiker tar och studerar koranen och tar reda på vad deras isiologi är.

  Nedan ett ord ur koranen.

  Era hustrur1 är för er som en åker; beträd därför er åker, när och som ni önskar – men sörj först för era själar.
  (Surah 2:223; fördjupning)

  Hustrun har, som sig bör, rättigheter mot mannen motsvarande dem han har mot henne; hans rätt ligger dock ett steg framför hennes.
  (Surah 2:228; fördjupning)

  Om ni är rädda att inte kunna behandla de faderlösa med rättvisa, tag då andra kvinnor som är tillåtna för er till hustrur – två eller tre eller fyra; men begränsa er till en enda om ni inte tror er om att kunna behandla dem alla lika – eller vänd er till någon av dem som ni rättmätigt besitter. Detta gör det lättare för er att undvika partiskhet.
  (Surah 4:3; fördjupning)

  O ni som tror, tag icke judarna och de kristna till vänner.3 De är varandras vänner. Och den av er som tar dem till vänner är sannerligen en av dem. Allah vägleder förvisso icke det orättfärdiga folket.
  (Surah 5:51; fördjupning)

  När de helgade månaderna1 gått till ända skall ni döda avgudadyrkarna [icke-muslimer], var ni än träffar på dem; tag dem till fånga och omringa dem och lägg er i försåt för dem. Men om de visar ånger och villighet att förrätta bönen och betala allmoseskatten, lämna dem då i fred – Gud [Allah] är ständigt förlåtande, barmhärtig.
  (Surah 9:5; fördjupning)

  Bekämpa [slåss mot, kriga mot] dem som inte tror på Allah eller Domens Dag, eller tillåter det som är förbjudet av Allah och Hans Sändebud, eller inte erkänner Sanningens Religion, bland Bokens Folk [Judar och Kristna], tills de ger kompensation med villlig underkastelse, och känner sig underdåniga.
  (Surah 9:29; fördjupning)

  Då ni möter förnekarna1 [icke-muslimer] i strid, låt svärden falla över deras huvuden till dess ni har tvingat dem på knä; tag därefter de överlevande till fånga. Sedan kommer den tid då ni skall ge dem fria, godvilligt eller mot lösen, för att kriget skall lägga av sina bördor. Detta är vad ni har att iaktta. Om Gud ville kunde Han helt visst slå ned dem utan er medverkan, men genom att låta er kämpa mot varandra sätter Han er alla på prov. Och vad dem beträffar som stupar i kampen för Guds sak, skall Han inte låta deras handlingar bli förgäves; Han skall leda deras steg och ge dem sinnesstyrka och inre lugn och föra dem till paradiset som Han har låtit dem veta.
  (Surah 47:4-6; fördjupning)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: