Sverigedemokraterna – invandringspolitiskt handlingsprogram!

Det finns väldigt många fördomar om Sverigedemokraterna. Bästa sättet att bli av med missuppfattningarna,  är att läsa deras handlingsprogram. Dom finns samlade här! I höger marginal hittar ni det rikspolitiska programmet samt det landstingspolitiska/regionala och kommunala.

Men jag tänkte gå pang på rödbetan! Det invandringspolitiska handlingsprogrammet! Läs gärna och tyck till! Vad är bra och vad är dåligt? Jag tror det viktigaste kan sammanfattas i följande punkter:

 • En restriktiv invandringspolitik
 • En utökad flyktinghjälp i krisområdenas närhet
 • Ett stärkande av den svenska kulturen
 • En öppen svenskhet med krav på invandrares anpassning och assimilering till det svenska samhället
 • Ökat stöd till de invandrare som frivilligt önskar återvända till sina hemländer

Programmet känns väldigt sunt och vettigt. Vad tycker du? För att du skall förstå problemen med den muslimska massinvandringen bör du se följande video.  Brigitte Gabriel, en kristen uppväxt i Libanon förklarar hur landet förvandlades från ett kristet land ”lilla Paris” till ett land med muslimsk majoritet. Börja vid 08:35

SD invandringspolitiskt handlingsprogram

SD:s Principprogram

 

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. guaponi
  Dec 13, 2012 @ 21:49:51

  Lite orättvisa förslag! Även helsvenskar borde kunna få bidrag att emigrera. Varför ska jag vara tvungen att bo i ett kallt och inskränkt land bara för att jag har oturen att vara född här? Vill mycket hellre bo där det är varmt och gott, där det finns mycket rom (och lite vodka) och där människor är trevliga .

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 14, 2012 @ 06:44:22

   Ha ha! Lär nog behövas i framtiden, när alla som kan, flyr det islamiserade Sverige. Men glöm att muslimerna betalar oss för att fly. Tycker du att inskränktheten minskar med fler muslimer?

   Svara

 2. Bergfast
  Dec 13, 2012 @ 16:57:18

  Ja, som principprogram verkar det inte vara helt uppåt väggarna alls…

  Det kan ju ibland vara svårt med olika seder, vanor och traditioner, hos olika folk, (som i och för sig inte behöver vara fel var för sig, men som kan krocka med andras seder, vanor och tradition, och som då kan ställa till – missförstånd -, som i sin tur kan skapa problem…),som kan krocka med varandra, därför dessa sitter så att säga – i väggarna – , i ett lands – kommunikativa anda och ideal – och som finns också i dess offentliga rum, och som därmed en del av hela – folkkroppens kommunikations- traditioner -….

  En sed, eller tradition, i det offentliga neutrala rummet, som kan skilja sig från andra nationers seder och traditioner, (som kanske härstammar från islam, eller som kanske enbart är just en sed och en tradition?), är hur män ofta kan bete sig inför flickor och kvinnor i detta offentliga neutrala rum. T ex på bussar, spårvagnar, gator, affärer och torg, där människor går huller om buller om varandra.

  Det som man kan iaktta det är en märklig tendens hos utomeuropeiska män att vilja tränga sig framför och före kvinnor där, om de råkar gå i varandras väg.

  Det är mycket sälla man kan se att utomeuropeiska män stannar av och bjuder kvinnorna gå före. Tvärtom, så spatserar de ofta på, mitt framför näsan på kvinnor, som då måste stanna av och ge mannen företräde på sin väg.

  Detta – fenomen – , är någonting som oftast inte europeiska, eller svenska, män sysslar med alls.

  Om en kvinna kommer i vägen för en svensk man, och så att säga korsar dennes väg, så stannar han absolut oftast till, och släpper kvinnan före.

  Undrar om detta – fenomen – handlar om enbart traditioner och seder och bruk, eller om det har någonting med islam som lära att göra? Kanske handlar om passagen i Koranen som talar om att mannen – har företräde -.?

  När man ser och iakttar muslimska par, så kan man ju oftast se att mannen går före kvinnan. Det behöver ju inte vara någonting negativt alltid, utan man kan också se det som positivt. Han går före, och banar väg bland folk, så att kvinnan och barnen inte behöver, så att säga, – tränga sig fram -.

  Men det är annorlunda när mäns och kvinnors vägar korsas, i det neutrala offentliga rummet.

  Då är det märkligt hur ofta man kan se att utomeuropeiska män ofta kan ses tränga sig före kvinnor, istället för att bjuda kvinnorna gå före, så helt olika flertalet svenska män.

  Detta – att tränga sig före kvinnor – fenomen -, som man ofta kan se utomeuropeiska män praktisera, kan man anse som varande en manlig oartighet. Alltså som varande en brist på manlig artighet.

  Särskilt när man som europésk kvinna, och kanske särskilt som svenska, är van vid att män oftast uppvisar en manlig artighet i det offentliga och neutrala rummet.

  Detta kanske man kan kalla och identifiera som en – kulturkrock- ….

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 13, 2012 @ 17:26:02

   Personligen bryr jag inte så mycket om sederna. Även om vår västerländska kultur är ett plus. Så länge de inte står i konflikt med våra grundvärderingar om jämlikhet, HBT-rättigheter, yttrandefrihet, demokrati etc.

   Det viktiga tycker jag är om man värnar Sverige, står upp för sveriges bästa. Den som istället värnar muslimers, invandrares eller islams bästa har inget här att göra. Han passar bättre i ett muslimskt land.

   Svara

   • Bergfast
    Dec 13, 2012 @ 18:47:23

    Många svenska gamla seder och traditioner har försvunnit i – modernismens – heliga namn, sorgligt nog. Det snabbt framväxande, och snabbt föränderliga modernistiska samhället har i sig förändrat mycket både vad gäller familjetraditioner och också familjesammanhållning.

    Det började kanske i stor skala efter kriget, och i samband med att mycket av gamla hus och hela stadsdelar revs i många svenska städer för att breda väg för nybyggnationer i sterila utföranden.

    Industrierna gick på högvarv och Sverige stod på sin höjdpunkt och exporterade mängder till sargat Europa. Skolor, ålderdomshem, vägar, tunnelbanor, tåg och sjukvård byggdes ut och förbättrades. De moderna familjeidealen propagerades, där två barn sågs som ideal, vilket idag har fått till följd att man anser att den svenska befolkningskurvan är för snedvriden. Det som i sin tur används som argument för en stor och omfattande invandring.

    Sexpropaganda framfördes som en – modernitet – , och Sverige överöstes med sextidskrifter och nakenmodell-tidningar, och fick ryckte om sig att vara – horlandet – nummer ett i världen? Där den – fria sexualiteten – praktiserades hej vilt och utan några som helst hämningar? Kanske det är därför som en hel del kvinnor i dagens Sverige blir så lite respekterade av invandrande från andra länder, och att också våldtäktsstatistiken verkar vara den värsta i jämförelse med resten av Europa, för att inte säga vara bland de främsta i världen?

    Mycket av den s.k. svenska moderniteten, och den s.k. fria svenska sexualiteten, är nog inte ett ideal för alla svenskar eller svenskor. Men det är den bild som har förmedlats genom massmedia, och genom konst, skolsexundervisning, vulgär teater, bildtidningar, filmer och underhållningsindustri. Därmed har – den sexiga blondinen – , eller den – dumma svenska blondinen- , blivit ett världsbegrepp……vilket är olyckligt därför att det får negativa konsekvenser för Sverige som nation, där respekt och självrespekt för det svenska, och för svenskor, blir vacklande.

    Många svenska flickor mår dåligt idag, liksom också många svenska pojkar gör. Det handlar nog delvis om faktorer som har med respektlös, vulgär och förledande sexpropaganda i det offentliga rummet att göra, som tenderar att medföra att det andliga, existentiella, och religiösa, och det respektfulla kultiverandet, har trängts tillbaka, till förmån för – slit och släng -, mentaliteten.

    Det har kanske medfört att många trasiga familjer blivit en realitet. Kanske också med missbruk av olika slag, som i sin tur antagligen medfört många trasiga ungdomar som också missbrukar både det ena och det andra.

    S å allt med – det moderna Sverige – är inte bejakat av alla, och heller inte praktiserat av alla.

    ”Där konsten slutar tar våldet vid.”….

    Svara

   • larsen1035
    Dec 13, 2012 @ 20:32:19

    Ett klockrent handlingsprogram tycker jag……..speciellt anhöriginvandringen o krav på assimilering i samhället , kunskaper i det svenska språket o traditioner…….folk som kommer från andra sidan jordklotet skulle ju flygas hem direkt…till ett närliggande grannland med samma vidskepelse……..det är ju rent klart ekonomisk invandring det handlar om……..Kanonprogram……….hoppas det blir en verklighet……

    Svara

   • Helene
    Dec 19, 2012 @ 22:10:27

    Muslimska kvinnor får bidrag från Saudi-Arabien om de lovar att bära burka etc i Sverige, har jag fått reda på av en god vän som kommer från Irak.
    I Koranen står på något ställe att en åsna är lite mera värd än en kvinna.
    Jag vill inte att detta ska få påverka vårt land för mycket.

    Svara

  • larsen1035
   Dec 13, 2012 @ 18:39:17

   O kvinnor har ju inte samma värde som männen inom Islam……..o har kvinnan ingen slöja el dylikt på sig är hon ju bara smuts……….

   Svara

   • Bergfast
    Dec 13, 2012 @ 19:28:02

    larsen1035 säger att kvinnor utan slöja ses som ….”bara smuts”….

    Nja, det kanske inte är helt riktigt ändå. Kvinnor ses väl som värdefulla just som mödrar, i första hand, inom islam.

    Det kan ju finnas – avarter – åt andra hållet, också inom västvärlden? I form av att flickor och kvinnor i första hand skall ses som värdefulla som mer eller mindre som – sex-dockor? Eller sex-modeller? Eller som vackra – skyltdockor – ?

    Att t ex promenera omkring i det offentlig neutrala och just icke-privata allmänna rummet, på ett mer eller mindre – privat -, sätt, genom att vara mer eller mindre – halvnaken -, eller utan att vilja vara – respektabelt – klädd, det verkar kunna uppfattas och tolkas som att vilja vara inbjudande till just – privata relationer – , och inte till respektfulla, neutrala relationer?…

    Men att från att klä sig – respektabelt -, i det allmänna rummet, till att övertäcka sig med en heltäckande burka, det är kanske ett onödigt långt steg för flickor och kvinnor att behöva ta, för att kunna erhålla respekt i det offentliga, icke-privata, samhälleliga rummet….

    Svara

    • larsen1035
     Dec 13, 2012 @ 20:13:17

     Vi har genom den totalt vansinnigt bedrivna invandringspolitiken sedan 1984 importerat kriminalitet….o en sjuk kvinnosyn…självklart är våldtäktsfrekvensen idag en följd av detta……..när du påkekar.avarter åt andra hållet menar du givetvis inte att en klädsel hos en kvinna ger någon den minsta rättighet att vanära henne……sen är det ju helt sjukt så låga straff dom får……..Ja dom ses som avelssto kvinnorna inom Islam…….inget annat

     Svara

   • Bergfast
    Dec 13, 2012 @ 19:44:37

    Ps.

    Shiksa

    Shiksa, är jiddish femininform för ordet shaygets, härledet från sheketz med den ungefärliga betydelsen orent djur, vämjelig varelse, styggelse eller usling. Ordet shiksa används nedsättande för att beskriva en kvinna eller flicka av icke-judisk börd.

    Ds.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: