Vad tjänar Alliansen och vänstern på massinvandringen?

Massinvandringen gynnar Alliansen genom att den leder till marknadshyror och lönedumpning.

Vänstern får valboskap.

Båda vinner på kort sikt. Invandrarna röstar vänster, vilket blir tydligare med fler invandrare. Vidare leder bostadsbristen till marknadshyror. Ett stort antal arbetslösa leder till lönedumpning, billig arbetskraft åt företagen.

Men i takt med att muslimerna blir alltfler, blir vi alltmer lika dom muslimska länderna, med utbildningsförfall, stagnerad ekonomi, fattigdom, social oro, terrorism. Dom svenskar som kan, flyr landet. Har vi tur så är Danmark och Finland kristna öar i ett tragiskt Europa. Vi snackar då kanske 60 år framåt i tiden.

Muslimerna blir dom stora vinnarna i slutändan. Våra efterlevande blir dom stora förlorarna!

Advertisements

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mats Olsson
  Dec 30, 2012 @ 21:46:47

  vi måste samma löner med dom vi konkurerar med som kina kambidja och andra fattiga länder. Alla som inte har en högskole utbildning måste sänka sina löner kraftigt det är vad alla politiker jobbar på i sverige och eu för jag har inte hört någon politiker som vill försöka rädda svrige och eu folk så frågan är nu är demokrati verkligen bäst för dom som inte är högutbildade ???
  Jag börjar tvivla på att demokrati är den väg vi ska ta för kolla dom politiker vi har.

  Svara

 2. Britta Berg
  Dec 16, 2012 @ 19:09:24

  ja,visst är det så. Vi, det demokratiska Sverige göder odemokratiska islamister, att i demokratins namn, ta över hela vårt land, toleransen bjuder in intoleransen, som sedan knyter ihop säcken och tar över rubb som stubb. Våra barnbarn blir islams slavarbetare, våra kyrkor moskeer med minareter . Detta är vad en liten klick PK-svenskar, som aldrig funnit sig tillrätta i det svenska samhället, kommer att genomföra. När detta väl är gjort har denna grupp för länge sedan lämnat det sjunkande skeppet och säger :” men vi trodde ju på detta”. Ni som inte motarbetade detta ligger 7 alnar under marken men era barnbarn slavar under islams irrläror. Här kommer att bli en förfärlig tid i hela Europa. Hur kan det få ske?

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: