Åsa Linderborgs hat mot yttrandefriheten!

Åsa Linderborg på Aftonbladet påminner oss om att ränderna aldrig går ur. Aftonbladet var pro-nazistiskt under kriget och fortfarande lever mentaliteten kvar! Viljan att tysta politiska motståndare.

Och inte förvånande försvarar hon Gina Dirawi´s reklam för en nazistisk bok.  Det är nog svårt att hitta en värre näthatare än Åsa! Är det konstigt folk blir förbannade på sådana fascister! I nazi-Tyskland, hade hon hetat Irma Grese. Nu råkade Åsa dessvärre födas i ett land med relativ yttrandefrihet, något som uppenbarligen plågar henne!

Antisemitism och islamisering är något Irma vurmar för! Följaktligen är det hennes motståndare som framför allt står upp för judarna. samt värnar jämlikhet för kvinnor, HBT-rättigheter och yttrandefriheten!

Ingen bör hota henne, eller någon annan av våra motståndare. Hur vidriga dom än är! Även fascister bör bemötas med sakliga argument! Vi står upp för det fria ordet och vinner ALLA debatter mot imbeciller som henne! Hon och hennes gelikar, som Oisin Cantwell, vågar sig däremot aldrig på någon fri debatt mot meningsmotståndare. Så dom gynnas INTE av yttrandefrihet! Dom skriver sina skitartiklar och hindrar kritiker att komma till tals.

Åsa Linderborg dammsög internet i förhoppning att finna kritiska uttalanden om henne. Sen ”gråter” hon och spelar livrädd! Hur många av ”hoten” har hon ens polisanmält? Polisen själva bedömer att de inte är allvarligt menade. De s k hoten på Avpixlat var kommentarer och inte riktade till henne, bara uttryck för ilska! Har hon polisskydd? Ha ha! Uppenbart är att krokodiltårarna i snyftartikeln bara är ytterligare ett led i hennes sjuka kamp mot yttrandefriheten! Samtidigt hånar hon själv Lars Vilks som fått otaliga mordhot och utsatts för mordförsök, med ständigt polisskydd! Hon hånar Lars Vilks som fegis, samtidigt som hon själv ”gråter” efter att förtvivlat ha dammsugit internet i jakten på ”hot”!

Nej, sanningen är att det är hennes främsta hatobjekt, Sverigedemokraterna, som VERKLIGEN utsätts för både allvarliga hot och misshandel! William Petzäll kände sig så hotad (se videon) att han tvingades ta lugnande och sömnmedel för att överhuvudtaget kunna somna. Han var livrädd! Detta tycks ha lett honom in i ett drogmissbruk som till slut ledde till hans tragiska död! Tar  Åsa ansvar för Williams död? Fick han och familjen ens någon medkänsla från krokodilen Åsa Linderborg? Kvinnan som bara tycker synd om sig själv och som hetsade pöbeln till att hota och attackera politiska motståndare.

När Karin Olsson, kulturchef på Expressen, försvarade yttrandefriheten, så stämplades även hon omgående som nazist- och ”järnrörs”-anhängare! Även Svenska Dagbladets Johanne Hildebrandt kränktes till tårar av den intoleranta Åsa Lindeborg! Hon tycks veva hejvilt i sin sjukliga iver att tysta meningsmotståndare!

Sen är det lite komiskt att kollegerna känner sig tvingade att krama om krokodilen, t o m Karin Olsson nedlät sig till denna nesliga handling!

Åsa Lars Vilks är Sveriges fegaste konstnär!

Lars Vilks: Åsa Linderborg auktoriserad storkränkare

Åsa Förföljd av hatet

Karin Olsson synar Åsas fula debattknep

Åsa Nu granska vi skiten!

Åsa Granskningen fortsätter

Advertisements

8 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Hans Erling Jensen
  Dec 27, 2012 @ 00:11:56

  Tradig kvinnna. Jag har henne på bordet. Men det kom lite mellan i dag! 😦

  Svara

 2. Bergfast
  Dec 26, 2012 @ 13:07:51

  Är den högsta potensen för männen i världen att kunna döda?

  (En nation som inte kan döda, är en maktlös nation, och en maktlös nation är en potenslös nation?)

  Att kunna tala utan att ha någon verklig makt bakom sig anses vara mer eller mindre som babbel? Babbel är det som ingen behöver ta någon större hänsyn till? Det är ju bara ord….

  Kan då ord, och också bilder och bildframställningar, verkligen döda utan att ha någon fysisk militär makt bakom sig?

  En massmedieindustri i ett samhälles offentliga rum, som tillåt propagera för onda viljor, som om dessa vore goda viljor, (som måste hylla våld, propagera för mördande, förespråka vulgaritet, droger, trolöshet, bedrägerier, lögner och förfalskningar, samt att förlöjliga, håna, ljuga, undergräva, misskreditera, förolämpa, kränka eller stämpla med nedsättande epitet, för den goda sakens skull?), kan verkligen ganska så effektivt lyckas fördärva stora delar av hela samhällens uppväxande släkten.

  Ett samhälle som inte kan sätta gränser för en massmedieindustris makt att i dess offentliga rum få tillåtelse att fördärva unga människors sinnen och goda ideal, är dömt att gå under.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 26, 2012 @ 19:47:19

   Sant! Nyckeln ligger i att massmedia låter folket komma till tals ocensurerat i forma av kommentarer i anslutning till artiklarna. Då har vi ett offentligt samtal, istället för ren propaganda från medierna. Helt enkelt yttrandefrihet även hos tidningarna. Det borde vara en självklarhet att inget presstöd betalas ut till tidningar som ägnar sig åt censur!

   Svara

 3. NisseN
  Dec 24, 2012 @ 11:30:47

  Ironin att hon jobbar på en redaktion som själva betalat nynazister att hota Alexandra Pascalidou är ju helt underbar!

  Svara

 4. Stig Palm
  Dec 24, 2012 @ 11:17:55

  Vågar denna Åsa verkligen gå på stadens gator eller värre korsa dem? Någon kan slinta på kopplings- eller gaspedalen.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: