Låt Somalie-svenskarna ruttna i utländskt fängelse!

För femtioelfte gången har muslimer bosatta i Sverige gripits i utlandet för terrorbrott. Är det inte uppenbart för envar att dessa grisar missbrukar sitt svenska medborgarskap för att slippa långa fängelsestraff i utlandet? Att förhoppningen är att naiva svenska myndigheter skall lägga ner stora pengar på rättshjälp och sen låta dom avtjäna straffet i bekvämt svenskt fängelse?

Två gånger räddades Ghezali och med-islamister från fängelsestraff i utlandet efter terroranklagelser! Varför ömma för dessa svin?

Om vi vill hindra presumtiva terrorister från att utnyttja vårt system, så MÅSTE alla terrorister avtjäna straffet utomlands! Låt dom ruttna i utländskt fängelse! Inte sitta i bekväma Sverige med TV och böcker. Annars utnyttjas Sverige som en terrorbas för terrorbrott utomlands.

Om Somaliesvenskarna i USA är skyldiga bör dom dömas till livstidsstraff och avtjäna straffet i amerikanskt fängelse. Annars uppmuntrar vi ännu fler terrorister att bosätta sig här!

Och sen babblas det om att dom ”ångrade sig”. Att om dom straffas i USA, så avskräcker vi från avhopp. Låt mig säga så här: vi vill inte ha hit grisar som vill utöva terror. Punkt! Även om dom ”ångrat sig”. Dom har inget här att göra längre! Det är mycket viktigare att vi sänder signalen att ”Om du ansluter dig till en terrororganisation” så skiter Sverige i dig! Du har missbrukat ditt svenska medborgarskap. Du skall ruttna!

Fast personligen anser jag det bästa vore om alla presumtiva terrorister åkte utomlands och blev dödade där! Och att vi skall ta hit ytterligare minst 30.000 somalier bådar INTE gott för framtiden! För ett antal av dom ÄR terrorister!

Två svenskar åtalas för terrorbrott i USA

Misstänkte svensken ville lämna al-Shabaab

UD förhandlade om Somaliesvenskar

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Martin Andersson
  Dec 29, 2012 @ 02:26:13

  Måtte USA behålla dessa gökar!

  Svara

 2. Mats Olsson
  Dec 28, 2012 @ 17:05:54

  NEJ låt dom komma till Sverige och så gör vi Svenskar som vanligt som somalierna i kortedala som misshandlade en gubbe så han fick grova skador och dom fick inget fängelse öppna gränserna mer och mer tolerans mot våldsbrott det är det som Svenskar vill.
  Alla som råkar ut för våldsbrott och röstar på dom politiker vi har är medskyldiga till brottet och har ingen rätt att klaga.

  Svara

 3. Anonym
  Dec 25, 2012 @ 19:06:40

  OJ! Kunde inte ha skrivit detta bättre själv. Behöver inte tillägga mer. Punkt!

  Svara

 4. ericr45
  Dec 25, 2012 @ 16:36:09

  Ghezali, Isaak m fl försöker att rida på sitt ”svenska” medborgarskap. Nu tillkommer dessa två, låt dem stanna i USA! Eller kanske hellre Guantamo?
  Det var en gång nästan en ära att inneha ett svenskt pass, tänk 30-40 talet – det börjar ändras på det nu..
  Anser f ö att det är konstigt att medborgarskap inte utdelas på prov, att man måste visa sin vilja att arbeta FÖR Sverige och svenska värderingar innan man tilldelas ett permanent medborgarskap.
  Å andra sida ”flingpaketsmetoden” för utdelande av medborgarskap ligger helt i linje med vad vi får höra från våra politiker så några stora förhoppnijngar om en förändring? Knappast….

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: