Argument för och emot muslimsk massinvandring!

Jag har här sammanställt några viktiga argument för och mot muslimsk massinvandring. Har du fler tunga argument? Shoot! Jag har försökt undvika alltför detaljerade och djuplodande argument. Men tar gärna en djuplodande debatt. Bara en översikt. Detta inlägg kommer att upparbetas kontinuerligt.

Argument emot

För 20 år sedan hade vi 100.000 muslimer. Idag har vi minst 600.000! 30.000 muslimer invandrar årligen. Om 20 år har dom fördubblats till 1,2 miljoner (minst!)

Islam har misslyckats i hemländerna. Varför skulle det bli bättre här?

Alla muslimer som flytt till kristna länder är bevis på islams misslyckande! Varför inte flytta till ett muslimskt grannland, om islam är bra? Istället verkar dom tycka att islam är skit!

Tanken var att ”flyktingarna” skulle stanna temporärt. Istället blir det att flyktingarna stannar för alltid!

Vi kan hjälpa många fler asylanter på plats, via UNHCR. Istället för att ta hit muslimerna till enorma kostnader hjälper vi 100 gånger fler på plats!

Kan du förklara hur ett starkare islam gynnar Sverige? Nä, tänkte väl det!

Vem prioriterar du? Dina efterlevande eller muslimerna? Du måste välja!

Islam är roten till deras samhällsproblem! Och blir roten även till våra samhällsproblem! Se på förfallet i Rinkeby, Malmö osv. Otryggheten ökar!

Ju fler muslimer, desto fler terrorister! Muslimerna står för 97 % av alla dödliga terrordåd i väst! Ännu fler i hemländerna! Så här resonerar terroristerna.

Det finns inte en enda muslimsk demokratisk välfärdsstat! Yttrandefrihet, grunden för demokrati, existerar inte i muslimska länder!

Kristna förföljs och mördas i muslimska länder. Detta är allmänt känt och jag har hört det själv av syrianer (kristna araber). Blir förstås likadant här, när muslimerna känner sig tillräckligt starka. Dvs våra efterlevande drabbas. När kristna förföljs och mördas t o m i Turkiet så inser vi att det sker i ALLA muslimska länder!

Utgå från att vanliga muslimer är som i hemländerna och där röstar dom på islamisterna! Det har skett i alla muslimska länder när dom fått chansen! När islam växt sig tillräckligt starkt, bildas islamistiska partier och dessa lär muslimerna rösta på. Muslimerna kan vara trevliga här, precis som i hemländerna, vilket inte hindrar dom från att rösta på islamisterna.

Ingen västerländsk stat har någonsin gynnats av muslimsk massinvandring! Islams bidrag till västvärlden är ELÄNDE! Libanon var ett kristet tolerant land med öppna gränser som tog emot palestinska flyktingar. Med resultat att landet nu har muslimsk majoritet. Femton års inbördeskrig! Sverige håller på att göra om Libanons misstag! SE VIDEON!!!! (spola fram till 01:00)

I motsats till vad en del påstår, så har fundamentalismen och radikalismen ÖKAT de senaste 50 åren! 2:a generationens muslimer är värre än sina föräldrar. Så att muslimerna skulle påverkas av våra fina värderingar är en myt!

Islam hämmar högre vetenskapligt tänkande. På sin höjd kan dom härma oss! Per capita har muslimerna väldigt få Nobelpristagare inom naturvetenskapliga ämnen. Judarna å andra sidan, har extremt många Nobelpristagare alla kategorier!

Inga stora upptäckter och uppfinningar kommer från den muslimska världen, trots att dom utgör 1/4 av jordens befolkning! Utan oss hade dom inte haft, bilar, flygplan, tåg, elekticitet, datorer, internet, antibiotika, moderna läkemedel, kylskåp, frys etc. Kort sagt, dom hade levt kvar i medeltiden!

Oljestaterna har ingen alternativ industri att tala om. När oljeberoendet upphör kollapsar oljestaterna, med massiva flyktingströmmar som resultat. Men det är deras eget fel, som inte varit förutseende. Dom skall själv betala priset för att ha varit lata och ägnat sig åt Koranen och att bygga moskéer utomlands. Dom borde istället byggt fina universitet och sekulariserats. Kort sagt dom borde gjort som vi!

Länder som inte sekulariseras får skylla sig själva! Vi har inte ansvar för deras elände. ”White guilt” måste upphöra!

Sverige kommer att likna muslimska länder i takt med att islam växer sig starkare här. Med muslimsk majoritetet får vi räkna med att vi blir ett nytt Libanon, som också var ett kristet land, innan dom öppnade dörrarna för Palestinska flyktingar! Dom har fått betala priset i form av inbördeskrig och annat elände!

När islam växer sig starkt här, så förfaller Sverige, med ökad fattigdom, ojämlikhet, antisemitism, kvinnoförtryck, otrygghet, kriminalitet, terrorism etc. Vi är inte längre någon högteknologisk nation utan har förfallit.

Muslimerna kom inte hit för att dom gillade vår jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati. Dom kom hit för att snylta på välfärden och kan inte vänta med att avskaffa våra förhatliga yttrandefrihet o jämlikhet.

Islam är mycket rasistisk! Koranen har över 500 rasistiska suror som spyr ut hat mot judar och kristna.

De som drabbas värst av ett starkt islam är homosexuella. Ingenstans har homosexuella det bättre än i kristna länder. Och ingenstans har dom det värre än i muslimska länder!

Argument för, med korrekt svar

Varför vill ni kasta ut muslimerna?

svar: Vi vill inte det! Vi vill bara inte ha hit fler!

Vi bör hjälpa dom utsatta muslimerna

Svar:  När det inte ens är vårt problem? Är det smart att låta islam växa sig starkt här, när islam är roten till hemländernas problem? Är det rätt att offra våra efterlevande för att hjälpa muslimerna? Vem har vi egentligen ansvar för, i första hand?

Men jag gillar kebab!

Svar: Det gör jag också  och vi kan köpa den även utan muslimsk massinvandring.

Jag har muslimska arbetskompisar och dom är inte islamister!

svar: Nej, dom flesta muslimer i hemländerna är heller inga fundamentalister, ändå är det skit där! Och även vanliga muslimer röstar på islamisterna! Och skulle dom berätta till dig om dom var islamister?

När muslimerna får se hur bra vårt system är så ändrar dom sig, blir som oss.

Svar:  Finns det några exempel på det? Icke! 2:a generationens muslimer är mer radikala och fundamentalistiska än föräldrarna!

Men muslimska länders problem beror ofta på diktatorer, stödda av väst! Gottja!

svar: Muslimska länder riskerar att antigen bli sekulära eller religiösa diktaturer! Islamisterna är en stor kraft i alla muslimska länder, vilket innebär att dessa länder alltid riskerar att bli religiösa diktaturer om islamisterna vinner i fria val. För att hindra detta är det lätt att militär eller sekulär diktator tar makten. Se på Egypten: När Mubarak störtats vann islamisterna valet och håller nu på att införa en religiös diktatur! Diktatorerna själva avgör vilka dom vill alliera sig med.  Alla diktatorer är korrumperade. Kort sagt alla muslimska länder riskerar korruption, just för att dom har så svårt för att bli harmoniska demokratier. Islams inneboende problem!

http://super-economy.blogspot.ru/2011/02/islamists-caus-overwhelming-majority-of.html

sd-slass-mot-vaderkvarnar

Advertisements

59 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Kalle
  Jul 15, 2016 @ 07:17:34

  Du är ju totalt dum i huvudet. Ett skott i pannan på dig hade varit gött!

  Svara

 2. Mats Olsson
  Jan 13, 2013 @ 18:46:53

  Titta på historien.
  Kriget mellan Israel och islam började redan vid islams födelse när ”profet” mohammed åkte till Israel och dödade judar och så gifte han sig med ett barn till dom han dödat och gjorde henne till muslim. Nu så långt tid efter så säger muslimerna att Israel okuperar och det kommer hända i Europa om vi fortsätter med denna politiken. Tyvär så är dom politiska partierna i EU som jobbar mot detta inte bra man vi måste välja. I Ungern har nasistpartiet 17% i Grekland har nasistpartiet vid valet 12% och nu uppe i 20% och det kommer bli likadant i övriga EU. Nästa val i Grekland tror analytiker att det kommer stå mellan nasism och kommunism hörde jag i svt så vi lever i en intressant tid. Men folk ska straffas för sina ledare och dom ledarna vi har ska vi straffas för alla ska vara ansvariga för sina ledare.

  Svara

  • Erik
   Jan 16, 2013 @ 18:35:32

   Dax att läsa lite historia kanske? Om du pratar om det historiska Israel så fördrevs judarna därifrån av romerska legioner ca år 70 efter Kristus dvs mer än 500 år innan islams födelse. Om du menar det moderna så grundades det 1948. Jag börjar undra om det är någon allmän grej hos SD folket att aldrig ha gått i skolan och därför saknar de mest basala historia kunskaperna? Lär ni er dylika grejer på era SD möten?

   Svara

   • Jerry
    Jan 16, 2013 @ 19:27:56

    Vad hjälper att läsa om det historiska Israel, när man gör det bekvämt för sig och hävdar att i ”Palestina” fanns aldrig några judar, ENDAST palestinier, och att Jesus var palestinier…
    http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=506

    Judarna tvingades därifrån av romerska legioner ca år 70 efter Kristus(palestinier) dvs mer än 500 år innan islams födelse – Allah HuLa Akbar.

    Det moderna Israel grundades inte 1948 landet stals från palestinierna av judarna…, inte från turkarna som härskade där i flera hundra år, uttan att någon protesterade!

    Svara

    • Erik
     Jan 16, 2013 @ 22:31:25

     Hur kopplar du det historiska konstaterandet ”Judarna tvingades därifrån av romerska legioner ca år 70 efter Kristus dvs mer än 500 år innan islams födelse” med ditt tillägg ”Allah HuLa Akbar”????? Och varför lägger du in (palestinier) mitt i det hela?

     Det som idag utgör israel styrdes efter första världskriget av Storbritannien. En judisk terror kampanj riktad mot framförallt brittiska soldater tvingade England att ge upp och lämna området till judarna.

     Vad hade din länk med mitt inlägg att göra?

     Svara

     • Jerry
      Jan 16, 2013 @ 22:41:09

      Vet du vad ”Allah HuLa Akbar” betyder?
      Du kan inte vara gammal nog för att ha varit tidsvittne för den perioden, alltså kunskapen fick i skolan.

      Länken visar tvisten i det hela med islam som också styr ditt inlägg?

     • Erik
      Jan 17, 2013 @ 12:29:32

      Jerry skriver ”Vet du vad ”Allah HuLa Akbar” betyder?”. Jo Jerry, jag vet vad det betyder. Det du får förklara för mig är vad det har att göra med historiska händelser som utspelade sig mellan Rom och judar 500 år innan islam?

      Sedan skriver du ”Länken visar tvisten i det hela med islam som också styr ditt inlägg?”. Jag förstår inte vad du menar överhuvud taget???? Är detta ens svenska??? Vad har islam att göra med händelser som utspelades 500 år innan islam? Och din kommentar att ”islam styr mitt inlägg” låter psykotisk! På vilket sätt styrs mitt inlägg av islam?

      Jag skulle råda dig Jerry att söka hjälp, pröva närmsta psykiatriska öppenvårds mottagning.

     • Jerry
      Jan 17, 2013 @ 12:48:27

      Du skriver ”Jerry skriver ”Vet du vad ”Allah HuLa Akbar” betyder?”. Jo Jerry, jag vet vad det betyder.”, säg vad betyder det – på SVENSKA?

     • Anonym
      Jan 19, 2013 @ 21:18:11

      Visst Jerry. Det betyder Gud är stor på arabiska. Kan du nu förklara vad det har med saken att göra och förklara även vad muslimerna har för tankestyrnings förmåga som gör att de ”också styr mitt inlägg”? Bör jag kanske ikläda mig foliehatt så att muslimerna slutar styra mina inlägg?

     • Jerry
      Jan 19, 2013 @ 22:17:26

      Assalamu Alaikum Erik, det betyder INTE Gud är stor på arabiska!

      Gud är stor på arabiska heter ”Allahu Akbar”, men det vare inte det jag har frågat.

      Ordet ”La” (ﻻ) saknas!
      ”La” (ﻻ) betyder ”Nej”.

     • Erik
      Jan 20, 2013 @ 19:24:40

      Tack för arabiska lektionen. Nu vill jag veta vad det har med mitt inlägg att göra samt hur muslimerna ”styr mitt inlägg”?

 3. Erik
  Jan 08, 2013 @ 20:45:20

  Om syrianerna var toleranta och civiliserade i Libanon, varför är de så intoleranta, hederskulturutövande, kriminella och rasistiska mot svenskar när de kommer hit?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 10, 2013 @ 12:11:30

   Jag kan inte besvara frågan eftersom den utgår från att syrianer ÄR intoleranta mot svenskar, vilket inte är min erfarenhet. Jag har heller aldrig hävdat att syrianerna är ”toleranta och civiliserade” i Libanon. Det vet jag inte mycket om ju! Däremot vet jag att dom är MYCKET bättre än muslimerna i båda avseendena!

   Svara

   • Lövet
    Jan 10, 2013 @ 19:28:10

    Citatpolisen hälsar: Erik skrev ”intoleranta, hederskulturutövande, kriminella och rasistiska mot svenskar”, inte bara ”intoleranta mot svenskar”, vilket Klartexten i sitt svar försökte göra det till.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jan 11, 2013 @ 06:47:01

     Det var inte min avsikt att förvanska. Hur som helst blir mitt svar väsentligen detsamma: Jag har heller aldrig förnekat att syrianerna är ”hederskulturutövande och kriminella” i Libanon. För jag vet inte. Däremot tvivlar jag på att syrianerna är rasistiska, vilket säkert åsyftar deras ogillande av islam. Dom kan islams verklighet bättre än någon av oss och har fått känna av denna. Och är dom intoleranta mot intoleransen, så är det bara sunt förnuft! Jag har pratat med ett antal syrianer i Sverige och har noterat att dom INTE betonar islams negativa sidor, ÄVEN om dom vet att du är islamkritisk! Däremot om du börjar rota, så kryper det fram. Så min upplevelse av syrianerna är att dom är varken rasistiska eller intoleranta. Dom har under alla tider diskriminerats av muslimer och har därför all rätt att ogilla islam och muslimer!

     Sen menar Erik förstås att syrianerna är rasisiska mot svenskar. Jag kan bara svara att jag inte sett några tecken på det. Tvärtom att dom känner sig som våra kristna bröder. Eriks upplevelser kan jag inte recensera.

     Svara

     • Lövet
      Jan 11, 2013 @ 12:53:29

      ”Jag har heller aldrig förnekat att syrianerna är ”hederskulturutövande och kriminella” i Libanon. För jag vet inte.” Vadan denna plötsliga avsaknad av kunskap gällande hederskulturutövande och kriminalitet? När du skriver om Islam i relaterat sammanhang förefaller det som om du är tvärsäker, är detta möjligen en fasad som ändamålsenligt helgar medlen?

      ”Däremot tvivlar jag på att syrianerna är rasistiska, vilket säkert åsyftar deras ogillande av islam”
      Säkerligen åsyftar Erik inte Islam i det här fallet.

      ”Jag har pratat med ett antal syrianer i Sverige och har noterat att dom INTE betonar islams negativa sidor”

      Med andra ord: de som har bättre kännedom än vad du har om Islam är inte Islamkritiska. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm……

      ”Däremot om du börjar rota, så kryper det fram.”

      Översättning: med ledande frågor kan man nå sitt mål.

  • KLARTEXTEN!
   Jan 10, 2013 @ 12:11:30

   Jag kan inte besvara frågan eftersom den utgår från att syrianer ÄR intoleranta mot svenskar, vilket inte är min erfarenhet. Jag har heller aldrig hävdat att syrianerna är ”toleranta och civiliserade” i Libanon. Det vet jag inte mycket om ju! Däremot vet jag att dom är MYCKET bättre än muslimerna i båda avseendena!

   Svara

  • Jerry
   Jan 10, 2013 @ 13:01:58

   Att syrier är så rasistiska mot svenskar när de kommer hit, berör på det faktum att (än så länge) alla svenskar är kufar.

   Svara

   • Lövet
    Jan 10, 2013 @ 19:24:39

    De svenskar du talar om är lika mycker Kufar som de Syrier som åsyftas i den här tråden. Duh.

    Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jan 11, 2013 @ 06:49:05

    Erik pratade om syrianer. Syrianer är kristna araber, inte syrier.

    Svara

    • Erik
     Jan 11, 2013 @ 10:46:40

     Du vet att du försvarar folk som förmodligen är de mest svenskfientliga vi har här i landet herr klartexten. Skäms SD, ni har blivit mer svenskfientliga än AFA. Ni skiter i svenskarna och är bara ute efter att hetsa mot islam och generera stöd för israel. Jag lägger ut denna länk om herr klartextens kristna MENA bröder igen. Du Jerry borde läsa på lite.

     http://www.dn.se/sthlm/polisstation-i-sodertalje-beskjuten

     Svara

     • Jerry
      Jan 11, 2013 @ 11:07:40

      Jag är ingen SD supporter, jag är ingen svensk, och jag hetsar inte mot Islam!
      Alltså Erik, sluta att ha förutfattade meningar om folk du inte känner.

      Israel behöver stöd för att bli kvitt den högerextrema religiösa alliansen!

      Händelsen i Södertälje bevisar hur lite svenska myndigheter begriper sig på invandrarnas kultur, och vilka konsekvenser man dras med med en sådan mas-invandring av folk med anknytning till Islam.

      Det är inget fel med Islam, felet ligger hos islamisterna som ökar rapid i antal även i Sverige, inse kalla fakta innan det är försent!

    • Lövet
     Jan 13, 2013 @ 19:22:50

     En del syrianer ÄR faktiskt Syrier (ingen av dom är serier). 😉

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jan 16, 2013 @ 06:41:44

      Naturligtvis! Men jag hoppades du skulle förstå den viktiga poängen: att syrier är syriska medborgare och att syrianer är kristna araber! En jävla skillnad! Sen skrev jag inte serier. Hur som helst är det bättre att fokusera på sakfrågan.

     • Lövet
      Jan 16, 2013 @ 15:11:27

      ”KLARTEXTEN! skriver:
      16 januari 2013 kl. 6:41 Naturligtvis! Men jag hoppades du skulle förstå den viktiga poängen: att syrier är syriska medborgare och att syrianer är kristna araber! En jävla skillnad! Sen skrev jag inte serier.”

      Helt riktigt. Det gjorde däremot Jerry, samma person som blandat ihop Syrier och Assyrier(Syrianer).

    • Anonym
     Nov 29, 2014 @ 01:03:29

     Syrianer är INTE kristna ARABER.

     Svara

 4. Cavatus
  Jan 08, 2013 @ 16:38:29

  Se hit alla som är irriterade över sakernas tillstånd, allmänna urspårning och särskilt på Katarina Mazetti!

  Nu finns ett flygblad att dela ut eller sätta upp på ICA:s anslagstavla, som anger följande:

  ”Vi bojkottar ICA!
  Tills vi får en offentlig ursäkt av Katarina Mazetti för hennes förolämpning av svenska folket i ICA-kuriren

  Läs krönikan här: korta.nu/mazetti
  Reaktioner: korta.nu/sursorti
  och debatt: korta.nu/debatt”

  Här har ni länkar till dessa flygblad. Snälla, ladda ned, skriv ut och SPRIIIIIIID! Nu är verkligen måttet rågat, och att tanten sedan får valsa runt i medierna och debriefa sig själv utan att hennes värsta utsagor ens nämns eller ifrågasätts är så vidrigt att man kan få uppkastningar för mindre! Hon ska darra i sina grundvalar för det här klavertrampet. Vi måste sätta P för den här ständiga missfirmelsen av oss hårt arbetande skattebetalande svenskar som finansierar hela bygget:

  https://www.box.com/s/v2jja8vyxrejfqxprlsr
  https://www.box.com/s/x8znmr907ltrjyw3azec

  Sätt åtminstone upp en lapp på ICA:s anslagtavla!

  Svara

  • Lövet
   Jan 16, 2013 @ 15:23:00

   Hahahaha! Javisst, bojkotta:
   1) ICA (Inköpscentralernas Aktiebolag) för att
   2) ICA-kuriren (som bara har namnet gemensamt med en i dagligvaruhandel aktiv organisation) använder sig av den pressfrihet vi faktiskt har i det här landet.

   Varför stanna vid ICA? Bojkotta Hemköp och Coop med för den delen, det är precis lika logiskt!

   Svara

 5. Jerry
  Jan 07, 2013 @ 16:42:27

  Vi behöver inte argument för och emot muslimsk invandring, det gör islamisterna själva och detta kan INTE misstolkas!

  Svara

 6. larsen1035l
  Dec 19, 2012 @ 19:44:25

  Senaste nytt från Egypten…….96% av kvinnorna i Egypten är könsstympade…..snart 100% som förlorar förmågan till sexuell njutning livet ut…..men det är ju det som e meningen…….

  DEN ISLAMISTISKA VÅREN Eva Plesner, Sydsvenskans utsände i Kairo, rapporterar om ett nytt fenomen. Kvinnor som inte bär slöja på tunnelbanetågen överfalls av nikabklädda muslimska fundamentalister och får håret avklippt. Detta har inträffat flera gånger bara de senaste veckorna.

  Sedan Muslimska Brödraskapet, så som insiktsfulla bedömare befarade, ( måste vara klartexten inkluderad)tog över initiativet till samhällsförändringarna i Egypten har färdriktningen gått sakta men säkert i riktning bort från frihetlig demokrati till islamistisk teokrati. De upplysta, västinfluerade, unga och utbildade grupperna kring universiteten som drog igång demokratirörelsen har inte haft en chans att hävda sig mot den stora muslimska massan. Denna senaste fluga att överfalla och tvångsklippa kvinnor som inte täcker sig är bara ett av många tecken på hur klockan nu vrids tillbaka till 600-talet i Egypten, så som sker överallt där islam får inflytande.

  Svara

 7. larsen1035
  Dec 09, 2012 @ 14:23:55

  På Söndagen avrättades den senaste av 74 människor i Saudarabien…….ett av brotten som gett dödsstraff helt enligt Sharialagarna var att lämna Islam………ds

  Svara

 8. Bergfast
  Dec 07, 2012 @ 14:40:40

  Nu skall jag ställa några frågor till KLARTEXTEN som kanske är lite provocerande. Hoppas han kan svara.

  Vad är bra med demokrati?
  Var finns demokrati i verkligheten?
  Vad är bra med jämlikhet?
  Var finns jämlikhet i verkligheten?
  Vad är bra med yttrandefrihet?
  Var finns yttrandefrihet i verkligheten?

  Om nu demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet anses vara bra, varför har då inte ett demokratiskt land, med yttrandefrihet och jämlikhet förmåga att försvara sig självt mot destruktiv påverkan? Eller mot en destruktiv invandringspolitik?

  Finns det jämlikhet och yttrandefrihet överallt? Är det bra med jämlikhet och yttrandefrihet överallt? T ex Inom familjen? Inom släkten? Inom församlingen? Inom partiet? Inom nationen?

  Föräldrars yttranden behöver med nödvändighet ha större tyngd än barns yttranden är nog en allmän åsikt hos de flesta föräldrar?

  Har det betydelse vem som yttrar vad och i vilket sammanhang det yttras?

  Vem, eller vilka, behöver i praktiken bry sig om vad någon medellös, maktlös, okunnig och fattig person anser om än det ena eller det andra?

  Att tala utifrån från en maktposition, kanske utifrån en professorstitel, eller från någon annan tyngd i någon annan maktsfär som t ex från en politisk ministerpost, eller från någon inflytelserik post inom affärsvärlden eller från den etablerade massmedievärlden, medför att betydligt fler människor tvingas ta hänsyn till vederbörandes ord som då inte lika lätt går att nonchalera, varför någon egentlig jämlikhet måste beskrivas som obefintlig i verkligheten.

  Jämlikhet är kanske endast en chimär när det kommer till kritan? Liksom också då yttrandefrihet och också därmed demokrati?

  Jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati finns kanske egentligen inte någonstans i någon verklig verklighet?

  Eller kan KLARTEXTEN påvisa motsatsen med påtagliga referenser? Eftersom det är KLARTEXTEN som rabblar dessa ord som propagandaord, men som samtidigt inte verkar vilja se att också dessa ord innehåller brister, och kanske t.o.m. inte enbart är av godo i alla sammanhang?

  Svara

  • Bergfast
   Dec 07, 2012 @ 14:55:45

   Ps.

   Alltså skulle man kunna påstå att:

   Det finns ingen demokrati någonstans, och kan heller inte finnas någon i praktiken.

   Det finns ingen jämlikhet någonstans, och kan heller inte finnas någon i praktiken.

   Det finns ingen yttrandefrihet någonstans, och kan heller inte finnas någon i praktiken.

   Men KLARTEXTEN får gärna bevisa motsatsen genom exempel, eftersom det är han som påstår att dessa ord finns i någon slags verklighet, och också verkligen kan finnas i någon slags verklighet….

   Ds.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 08, 2012 @ 03:07:42

   Detta var bra frågor och med helt OK längd på kommentaren, så jag läste allt. Det är nog enklast att jag besvarar varje stycke för sig:

   Inledning: Utan demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet känner sig medborgarna förbisedda, kränkta och maktlösa. Det skapar en farlig frustration i samhället. Så dessa är viktiga även för samhällets stabilitet!

   Vad är bra med demokrati?
   Svar: Alla människor kan känna sig delaktiga i landets styre. Alla känner att dom kan påverka. Viktigt för harmonin i samhället och för rättvisan förstås. Alla har lika stor röst.

   Var finns demokrati i verkligheten?
   Svar: Inget är absolut! Du har mer eller mindre demokratiska länder. Västeuropeiska demokratier har nog mest demokrati, medan diktaturer har minst.

   Vad är bra med jämlikhet?
   Svar: Jämlikhet bör vara att ingen skall särbehandlas pga ras, kön eller sexuell läggning. Folk upplever rättvisa. Däremot SKALL folk särbehandlas pga individuella förmågor såklart (som är relevanta i situationen). Hindrar oroligheter o krig.

   Vad är bra med yttrandefrihet?
   Svar: Som demokrati. känsla av rättvisa. Skapar harmoni genom att folk känner sig hörda. Ingen förbjuds uttrycka åsikter! Under yttrandefrihet vinner förnuft framför dumhet. Så vi förnuftiga är alltid anhängare av yttrandefrihet, medan dumma o svaga är motståndare!

   Var finns yttrandefrihet i verkligheten?
   Svar: som för demokratin: Ingen absolut yttrandefrihet existerar. Bara mer eller mindre yttrandefrihet. Jag tror USA har störst yttrandefrihet och muslimsk länder minst (överlag). Pga att USA saknar typ lag om hets mot folkgrupp.

   Om nu demokrati, jämlikhet och yttrandefrihet anses vara bra, varför har då inte ett demokratiskt land, med yttrandefrihet och jämlikhet förmåga att försvara sig självt mot destruktiv påverkan? Eller mot en destruktiv invandringspolitik? Hindrar oroligheter o krig.
   Svar: Sverige som exempel: yttrandefriheten fungerar relativt dåligt (för ett västerländskt land). Invandringsförespråkarna har mediamonopol i alla tunga medier (TV, tidningar) och utövar en omfattande censur! Vi har ”bara” internet. Precis som i 30-talets Tysklands, så är folket vilseledda genom lögnaktig propaganda. HADE vi haft verklig yttrandefrihet så hade massinvandringen inte existerat!

   Finns det jämlikhet och yttrandefrihet överallt? Är det bra med jämlikhet och yttrandefrihet överallt? T ex Inom familjen? Inom släkten? Inom församlingen? Inom partiet? Inom nationen?
   Svar: Yttrandefriheten gäller ALLA invånare! Familj, släkt samhälle etc. Demokrati gäller enligt lag endast samhällets politiska institutioner, fullmäktige och riksdagsledamöter etc.

   Föräldrars yttranden behöver med nödvändighet ha större tyngd än barns yttranden är nog en allmän åsikt hos de flesta föräldrar?
   Svar: självklart. Men det är en demokratifråga som inte är lagreglerad! Yttrandefrihet har barnen fortfarande.

   Har det betydelse vem som yttrar vad och i vilket sammanhang det yttras?
   Svar: självklart. Vi har lagar som inskränker yttrandefriheten, t ex lagen om hets mot folkgrupp.

   Vem, eller vilka, behöver i praktiken bry sig om vad någon medellös, maktlös, okunnig och fattig person anser om än det ena eller det andra?
   Svar: politikerna när dessa personer röstar.

   Att tala utifrån från en maktposition, kanske utifrån en professorstitel, eller från någon annan tyngd i någon annan maktsfär som t ex från en politisk ministerpost, eller från någon inflytelserik post inom affärsvärlden eller från den etablerade massmedievärlden, medför att betydligt fler människor tvingas ta hänsyn till vederbörandes ord som då inte lika lätt går att nonchalera, varför någon egentlig jämlikhet måste beskrivas som obefintlig i verkligheten.
   Svar: jämlikhet är mest inskränkt. Vi kan ALDRIG vara jämlika! Omöjligt! Vi har olika förmågor. Den med högre förmåga som nyttjar yttrandefriheten, lyckas påverka fler. OM folk låter sig påverkas. Jämlikhet får betraktas som att samhället bör behandla alla lika (vilket förstås är en illusion, men eftersträvansvärt).

   Jämlikhet är kanske endast en chimär när det kommer till kritan? Liksom också då yttrandefrihet och också därmed demokrati?
   Svar: återigen inget är absolut! Du har mer eller mindre av jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati. Mest i våra västerländska demokratier och minst i muslimska länder.

   Jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati finns kanske egentligen inte någonstans i någon verklig verklighet?
   Svar: se föregående svar.

   Eller kan KLARTEXTEN påvisa motsatsen med påtagliga referenser? Eftersom det är KLARTEXTEN som rabblar dessa ord som propagandaord, men som samtidigt inte verkar vilja se att också dessa ord innehåller brister, och kanske t.o.m. inte enbart är av godo i alla sammanhang?
   Svar: (repetition) återigen inget är absolut! Du har mer eller mindre av jämlikhet, yttrandefrihet och demokrati. Mest i våra västerländska demokratier och minst i muslimska länder.

   Svara

   • Bergfast
    Dec 08, 2012 @ 12:17:38

    Tack till KLARTEXTEN för ett – gediget – , ärligt, och bra svarande, på lite provocerande frågor….

    Det är bra att framhålla det som man tycker är bra med en lära, eller en ideologi…och kanske inte ta något för givet….

    Ibland kanske man fokuserar alltför mycket, både MSM, internet, och också som föreningar, familjer, partier och samhälle i stort, på allt det som är fel, som har brist och tillkortakommanden…..

    Kanske bord man mer fokusera på det som är gott, bra, och välfungerande….

    Invandringspolitiken behöver sansas, stramas upp, bli mer ansvarsfull och strikt, och därmed bli mer människovänlig….för alla medborgare i Sverige.

    Svara

    • larsen1035
     Dec 09, 2012 @ 10:50:18

     ”Invandringspolitiken behöver sansas, stramas upp, bli mer ansvarsfull och strikt, och därmed bli mer människovänlig….för alla medborgare i Sverige.” Jag ser detta som ett litet tecken på uppvaknande ur gullegullandet………Grattis

     Svara

     • Bergfast
      Dec 09, 2012 @ 11:29:50

      Larsen1035 sa:…” Jag ser detta som ett litet tecken på uppvaknande ur gullegullandet”………

      Det har alltid varit min ståndpunkt, så det handlar inte om något ”yrvaket uppvaknande”.

      Jag har alltid menat att den åsikten kan man ha om invandringspolitiken, utan att varken vara hatisk eller hatuppviglande, (eller kränka alla människors likvärdiga delaktighet i digniteten, – människa -, (=”alla människors lika värde)).

      Man kan ha synpunkter på invandringspolitikens storlek, omfattning och utformning utan att vara en elak, snål, ovänlig eller hatisk person, (och ej heller fientlig till främmande människor, ej heller – rasist -, i betydelsen att hysa åsikten att den ena etniska profilen skulle vara – mer värd -, i största allmänhet, än den andra. Att alla olika folk på ett naturligt vis kan för dem själva och deras egna familjer, vara -mer värda – -. för deras förmågor till – hemmakänslor – och därmed välbefinnande, det är en annan sak som det också är människovänligt att ta hänsyn till. Men detta behov som finns hos alla olika slags människor, vill man gärna beskriva som någonting – ont – att ta hänsyn till, och visa respekt inför. Det beskrivs som någonting – ont -, alltså som – rasism -, när det istället är någonting – gott -, att vara omtänksam inför. Det är ett mänskligt behov som grundar sig i behovet som de allra flesta människor har, som handlar om principen att – likar söker sig till likar -, och trivs bäst med dem som liknar dem själva, och ingenting annat. Alltså ingen – värdering -, av – de andra -. (Fastän många religioner och ideologier innehåller sådana – värderingar – , av – de andra -, eller av – kontrarevolutionärerna-, eller av de politiska -motståndarna – osv.)

      Man kan ha sådana åsikter av omtanke om alla medborgare i Sverige, (då en överdimensionerad invandring kan medföra oöverstigliga problem och risker för alla medborgare, i förlängningen.)

      Därför är det en sansad, omsorgsfull, klok, förståndig och människovänlig åsikt att vilja begränsa invandringens storlek till Sverige idag.

     • larsen1035
      Dec 09, 2012 @ 12:55:18

      ”Därför är det en sansad, omsorgsfull, klok, förståndig och människovänlig åsikt att vilja begränsa invandringens storlek till Sverige idag” ……..Absolut o absolut speciellt att inte tillåta att en Teokrati får fäste i vårt vackra land………

     • KLARTEXTEN!
      Dec 09, 2012 @ 15:03:06

      Riktigt härlig formulering! Citerar du någon?

     • larsen1035
      Dec 09, 2012 @ 15:39:24

      Om det är mig du menar så citerade jag Bergfast som till min glädje har insett vad det handlar om…………

 9. Mats Olsson
  Dec 06, 2012 @ 18:34:43

  Kolla denna spanska sidan på you tube den e mycket bra och sprid den till andra och kolla deras hemsida den är oxå best ba
  ”Prophet Muhammad” The Lusty Bastard

  Svara

 10. Lövet
  Dec 06, 2012 @ 15:16:59

  Det är så många sakfel och avsiktligt vinklade ”fakta” i ditt slarviga hopkok att man inte vet i vilken ände man ska börja.

  Tankeväckande dock: SD-sympatisörer står för nära 100% av alla dödliga terrordåd i Skandinavien. Med denna halva million muslimer i Sverige, kunde du inte få fram åt minstone en enda radikal muslimsk terrorist som dödat en handfull människor i Skandinavien? Bland terrorister som Ausonius, Mangs, Breivik etc fanns det inte en enda muslim?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 06, 2012 @ 22:57:26

   Islamisterna har försökt slakta svenskar och enda anledningen till att detta inte skett är att bomben detonerade för tidigt och att dom avslöjats innan dom hann verkställa planerna! Dessutom har många svenska islamister härifrån planerat terrordåd utomlands. Hur du än vrider och vänder på saken så har vi bara islamistiska terrorister här. Och i Skandinavien endast 1 (en) icke muslimsk terrorist efter 911. När det gäller terrorfaran så är det viktiga ANTALET hängivna terrorister.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 06, 2012 @ 23:08:00

   Du vet inte i vilken ända du skall börja? Jag föreslår att börja från början och arbeta dig neråt. OK? Att du inte finner ETT fel får jag väl ta som smicker.

   Svara

 11. Mats Olsson
  Dec 06, 2012 @ 14:21:11

  Men det går att påverka som jag gjorde när jag skrev ett mail till irans ambasad och sa att NU kommer SVENSKAR att skicka mail och skicka till bloggar till barnen i iran för att bota dom från islam och så skrev jag om profeten och aisha hur gammla dom var att profeten var pedofil och koranen sura bina 60 däe det står att om man får en dotter så faller ett stort mörker över familjen. och jag skrev en del annat. Jag skrev att internet tillhör oss och nu botar vi deras barn med internet. 4 dagar senare så läste jag i tidningen att dom har stängt internet men jag vet inte om det var därför men det känns bra att ge sig på dom jävlarna. Har börjar med saudi arabien men det är lite tråkigt att folk bara vill prata och inte göra. Jag tycker att VI ska ta anti islam till mekka så dom lär sig att inte jävlas med oss. Det är dom som betalar moske i hela eu och malmö o göteborg så attakera mekka och alla barn där genom internet.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 06, 2012 @ 14:29:45

   Jag skulle nog fokusera på Sverige! Dom bryr sig ändå inte om vad du tycker, för du är en ”otrogen”. Om du skriver till främmande makter, så se till att du gör det anonymt utan att ditt riktiga IP-nummer syns. Alltså använda dig av en VPN-tjänst. Det är mitt råd.

   Svara

   • Mats Olsson
    Dec 06, 2012 @ 18:28:49

    Givetvis inte min dator men det handlar om att bygga murar mellan sverige eu och dom muslimska länderna för vi måste ha murar NU

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Dec 06, 2012 @ 22:52:51

     Det är också min linje. Fast jag tycker det är OK att handla med dom. Men vi bör inte ge några bidrag och heller inte ta emot deras flyktingar. För klamrar dom fast vid islam, så får dom skylla sig själva.

     Svara

 12. Mats Olsson
  Dec 06, 2012 @ 14:05:16

  Jag hoppas att prat om ras och hudfärg tillhör historien. Det som vi måste jobba imot är vissa kuturer som inte hör hemma på 2000 talet och alla vet vad jag pratar om eller?.
  Jag går in på bloggar och försöker bota dom som har dom kulturerna. Om man har förebilder som stalin hitler eller profet mohammed så tycker jag det är en sjukdom och det är våran plikt att jobba för att bota dom för dom vill inte oss väl deras agenda är att döda mig om dom får bestämma (det tycker jag inte om) men politikerna som folk röstar på vill att Sverige ska bli ett enda stort rosengård. Men majoriteten i Sverige vill att vi ska konkurera med fattiga länder fast det innebär att lågutbildade då får konkurera med Kambodja (HM anställer för 3 kr i timmen) detta är vår framtid till en annan galning tar över i EU men historien upprepar sig alltid tyvär så det är bara att anpassa oss.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Dec 06, 2012 @ 14:15:02

   Jo håller med. Detta är ingen rasfråga utan om olika grundvärderingar som helt präglar samhället. Jag anser att våra grundvärderingar främst är demokrati, yttrandefrihet och jämlikhet. Allt detta står i konflikt med islam, så islam har INGET i väst att göra! Det är bara ett problem! Och ja, vi måste för våra efterlevandes skull hindra att landet blir ett Rosengård!

   Svara

  • Bergfast
   Dec 14, 2012 @ 16:05:45

   Mats Olsson säger: ….” Jag hoppas att prat om ras och hudfärg tillhör historien.”…

   Att tala om – ras och hudfärg -, i mening att vilja generellt misskreditera den ena etniska profilen och vilja mena att den skulle med någon slags automatik vara – bättre än- , eller sämre än -, än den andra, för några andra än just dem själva, det är att göra generaliseringar som kan ses som fördomsfulla och därför som begränsande.

   Däremot är det människovänligt att ta hänsyn till att alla människobarn är präglade av just det sammanhang, både språkliga, kulturella, religiösa, inklusive etniska sammanhang, som de är födda inom. Det är detta sammanhang som de flesta då känner sig som mest – hemma – i. Det är ett – fenomen -, som är likadant för alla jordens olika folk och människor.

   Människor blir präglade av sina sammanhang, både de språkliga, de kulturella, de sociala och de etniska sammanhangen som de föds in i, och de flesta vill också ofta och gärna försvara både sitt kulturella, språkliga, sociala och också etniska sammanhang, därför att de då upplever att de försvara sig själva. Det är en verklighet.

   Det är också så som olika kulturer och folk bevaras. Och det är också det som i förlängningen medför att det finns en mångfald av olika folk, språk, kulturer och etniska profiler, med alla deras olika sånger, danser, mat, kläder, arkitektur, traditioner, litteratur, språk, berättelser, osv., bevaras, på jordklotet, till glädje och rikedom för hela mänskligheten.

   Att vilja försvara sig vid upplevelser av hot av olika slag, är någonting som delas av de flesta människor.

   Att i självförsvar vilja attackera och slå sönder andras kulturer har nog förekommit genom hela den mänskliga historien. Det står omtalat i GT om hur nödvändigt det ansågs vara att verkligen slå sönder alla främmande kulturers gudsbilder och avgudabilder, för att på så sätt försöka försäkra sig om att dessa inte kunde utöva något inflytande över den egna folkgruppen. Kanske såg man risker med att de främmande folkens kulturella sedvänjor och riter skulle kunna locka med sig delar av den egna folkgruppen, och på så vis söndra, försvaga och splittra den. Att religionsförföljelser i olika former och varianter har funnits genom hela människans historia är en sorglig verklighet.

   Även ateistiska nationer också kan förfölja oliktänkande och sätta dem i fängelser, eller i arbetsläger, eller skjuta dem för uppviglande verksamheter, antagna att t ex vara – kontrarevolutionärer – mot den rådande regimen. Det är också en verklighet i historien.

   Även idag, då den mångkulturella konsensusen råder genom demokratiska val, behäftas alla som har åsikten att Sverige skulle behöva begränsa invandringens storlek med epitet som vill antyda några slags automatiska fientligheter, eller något slags automatiskt – hat -, mot andra folk, språk, kulturer eller ideologier.

   Att tillåta att – kritiska synpunkter – får uttalas mot en vedertagen politisk agenda, eller mot en politisk ideologi, eller en religiös trosinriktning, det verkar i praktiken vara någonting svårt i de flesta samhällen. Det likställs ofta med att vara – potentiellt fientlig, eller att vara – hatisk – vare sig man verkligen är – hatisk – , eller inte.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: