Svenska journalister representerar INTE folket!

Däremot tjötar dom ofta om ”pressfriheten”, dvs journalisters yttrandefrihet. Men FOLKETS yttrandefrihet skall begränsas! Folkets åsikter benämns ”näthat”. Journalisterna försöker monopolisera invandringsdebatten! Den fina bloggen Exponerat har i ett inlägg klart belyst journalisternas dubbelmoral!

Kinesiska journalister stödjer folkets rätt till anonyma kommentarer på Kinas motsvarighet till Twitter. Tänk om vi hade sådana journalister? Samtidigt gör svenska journalister vad dom kan för att förbjuda anonyma kommentarer!

Svenska journalister förespråkar yttrandefrihet i Kina, men censur i Sverige!

Den relevanta invandringssdebatten har flyttats från tidningarna till internet! Allt färre bryr sig om tidningarna, som ju ändå bara går maktens ärenden!

Svenska journalister representerar INTE folket i invandringsfrågan, vilket klart framgår av att alla kommentarer (trots omfattande censur!). Svenska journalister representerar bara sig själva och makten! Att invandringskritiska bloggar har stort folkligt stöd framgår tydligt av alla kommentarer!

Tidningarna kämpar för sin överlevnad. Varför skulle folk läsa tidningarna om den verkliga debatten förs någon annanstans? Nu hoppas jag bara på den stora tidningsdöden, så att verklig yttrandefrihet helt tar över! Inget presstöd till tidningar som vill minska folkets yttrandefrihet!

Ett problem är att vi har så klent begåvade och okunniga journalister. Dom är icke tänkande, som skriver vad som helst för att inte få sparken.

Exponerat: SVT-visar-sitt-hyckleri-genom-att-skjuta-sig-sjalv-i-foten

Advertisements

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Jan 11, 2013 @ 22:30:51

  Det här var den värsta stenen i glashus du någonsin kastat. Ska vi prata mörkläggning så har jag aldrig ens sett Jan Helin mörklägga något som du försöker göra med de enorma problem som det mångkulturella samhället orsakar i form dina älskade MENA bröder de kristna syrianerna här i Södertälje.

  Ska vi prata censur så är aftonbladet ett under av yttrandefrihet jämfört med avpixlat. Aftonbladets kommentarsfält är fullt med svidande kritik medans avpixlats kommentarsfält är idel hyllningar till artikeln och till partiet, snacka om att lukta totalitär stat. Det tog ca tre minuter för mig att bli blockad från avpixlat, samma sak med politiskt ”in”korrekt.

  Så städa lite framför egen dörr innan du försöker slänga ut dyl trams!

  Svara

 2. Trackback: SVTs senaste och kanske största tavla/misstag!? !? !? | Cyberliv
 3. Stig Palm
  Jan 10, 2013 @ 14:22:43

  Här är en anledning till att jag ej prenumererar på någon dagstidning eller köper kvällstidningar. Särskilt Göteborgs Posten är en falsk tidning som enbart har affärsintresset som sin uppgift. Vill vända sig till alla och resultaten blir detsamma som när någon försöker vara vän med alla lika med hålla med den de sist talade med.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: