SD 14 %, men media mörkar!

Senaste Sentio mätningen för januari ger Sverigedemokraterna 14 %!!! Center är utanför Riksdagen, med god marginal och Mp är hälften så stort som SD! Wonderful!  Detta är känt sen igår. Men är bara för mycket för PK-media, som valt att helt mörka sanningen! Kanonbloggen Avpixlat publicerar dock alla mätningar:

Avpixlat

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Britta Berg
  Jan 29, 2013 @ 14:43:40

  Allt handlar bara om pengar och makt. Ingen utom SD vågar kritisera invandringen och islam. Det är fullkomligt vansinnningt att en liten kultur klick kan bestämma över ett helt folk; vad vi får läsa, säga och tycka. Hur har det blivit så? i hela västvärlden dessutom.
  En religion (vidskeplighet)får styra och ställa över allt och alla och vi bara backar och backar och säger ”ja, vi har ju religionsfrihet” och så accepteras allehanda vidrigheter såsom halhalslakt, kvinnoförakt, skärande i helt friska barn (omskärelse) allt kommer man undan med under religionens skitiga täcke.

  Svara

  • Erik
   Feb 01, 2013 @ 13:06:15

   Britta Berg, hur menar du att islam styr över allt och alla? Dom styr inte över mig? Styr dom över dig? I så fall på vilket sätt?

   Svara

   • Britta Berg
    Feb 02, 2013 @ 19:14:07

    Javisst, det pågår en självcensur över vad man vågar säga för att inte bli paria i TV mediavärldenoch kafferummen. Vi får kritisera allt och alla ,mycket gärna dessutom, bortsett från islam och muslimer. Detta menar jag påverkar hela samhället till farlig tystnad inför vårt tids största problem, islamiseringen.

    Svara

    • larsen1035
     Feb 02, 2013 @ 20:15:20

     Kejsarens nya kläder….kommer du ihåg den sagan.??

     Svara

    • Erik
     Feb 05, 2013 @ 19:27:24

     Skitsnack. Hade ex Herr Klartexten skrivit de saker han skriver om muslimer om judar istället hade han fått skaka galler för länge sen. Kommentarsfält i main stream media svämmar över av counter jihad propaganda men den som våga skriva om judar blockas direkt och åtalas. Tänk dig artikeln ”den judiska smittan”, det hade blivit rättegång direkt!

     Problemen med invandringen begränsar sig inte till en religions grupp. Att vi släpper in kriminella invandrare från primitiva länder är ett problem som inte är begränsat till muslimer. Du har bara blivit hjärntvättad på SD möten till detta ”islamiserings” snack.

     Sen frågar jag igen, vilka muslimer är det som styr över dig Britta?

     Svara

   • KLARTEXTEN!
    Mar 04, 2013 @ 13:57:19

    Bara för att muslimerna inte är i majoritet, än så länge.

    Svara

 2. Thore Hult
  Jan 20, 2013 @ 21:52:50

  Centern ville ha fri invandring av muslimer och liknande, Då sjönk procenten mycket mera. Hur många svenskar VILL INTE HA INVANDRING? Jag tror 75-85%. Men alla törs inte rösta på SD. Och vilket parti skulle vi som inte vill ha massinvandring till Sverige välja? Det finns bara ETT PARTI och det är SVERIGEDEMOKRATERNA. Tyvärr vågar många inte rösta för att bli kallade nazister och allt möjligt skit. Jag skiter i vad dom kallar mig för Jag röstar på det parti som vill ta ner invandringen till noll, och dessutom kontrollera allt vad islam är, för jag tror det gömmer sig många terrorister i Sverige. Jag tror också att den internationella Al caida styrs delvis från Sverige. För Säpo har ingen riktig koll. Regeringen har ingen aning utan tänker köpa nya stridsflygplan för 60 miljarder till ingen världens nytta när FIENDEN REDAN ÄR I SVERIGE. Det är närmast pajaskonster. det är billigare att resa över till Putins och hans ryska stab och komma överens på annat sätt. Otroligt billigare. Skramlar vi med sabeln så gör nog Putin det också, eller är man mer än naiv bland militären i Sverige.
  Centern sjunker som en Wasa i lätt bris. Och jag släpper en doftande fis, över eländet.
  Hälsningar
  Thore

  Svara

  • Erik
   Jan 27, 2013 @ 19:00:19

   Al Qaida styrs från Sverige, foliehatt på! Om du tror att Putin är en vän så kanske du kan förklara varför det nu upprustande Ryssland ständigt ökar sin bevakning av den svenska försvarsförmågan enligt MUST.

   Counter jihad och dyl knäppgöksrörelser verkar nu gå från skrattretande pajasar på kommentarsfält till ett hot mot rikets säkerhet genom att argumentera för att vi inte behöver försvar oss mot Ryssland. Lite som VPK på 70-80 talet. Femtekolonnare kallades sådana som du Thore då, kanske passar det uttrycket fortfarande?

   Svara

 3. Läsare
  Jan 19, 2013 @ 23:34:50

  Nåja … det finns några opinionsinstitut som just aldrig nämns i media. Det ser man då man söker på namnen. Däremot de andra och troligtvis helsvenska (? 🙂 de brukar tas upp varje månad. SD rör ju på sig där också

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: