Mustafa Omar och islamisterna försöker infiltrera våra politiska partier

Mustafa Omar har förstås aldrig varit socialdemokrat, har bara spelat sådan. Samma sak gäller Aldebe (c), Waberi (m), Kaplan (mp) m fl. Dom tänker inte bilda något eget islamistiskt parti, det skulle bara skrämma svenskarna. Istället infiltrerar dom våra etablerade partier.

I takt med massinvandringen ökar deras representation där och till sist islamiserar dom partiets agenda o byter namn på partiet. Det är en långsiktig strategi. Islamisterna har ingen brådska.

Dumma svenskar, okunniga om islam, ser inte varningssignalerna, tar istället deras politiska engagemang som ett tecken på integration. Jo förstås,  integration av partierna i islam.

Det finns bara ETT islam och det är = islamism. Och det innebär ojämlikhet för kvinnor, homofobi, antisemitism och ogillande av yttrandefrihet. Såna värderingar har ingen plats i vårt samhälle!

Att Mustafa Omar tvingades avgå från (s) är förhoppningsvis tecken på ett uppvaknande. Nu ser vi i första hand fram emot att Moderaterna sparkar islamisten Waberi.

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Apr 16, 2013 @ 16:40:54

  Oj då, nu blev du riktigt konspiratorisk igen. Eurabia teorier präglar ditt tänkande. Du som argumenterade mot dom som förnekar förintelsen i föregående artikel, nu kör du något liknande race själv.

  Jag är glad att denna Omar försvinner ur S, dock inte för att jag tror han är inblandad i någon världskonspiration för att ”islamisera” Sverige eller dyl. Jag vill helt enkelt att vårt land ska styras av svenskar och vill inte ha MENA folk i riksdagen, vare sig de heter Mustafa eller Ekeroth.

  Självklart vill jag bli av med Aldebe , Waberi och Kaplan också. Men släpp de urdumma konspirationsteorierna, de sätter dig i samma fack som dom som tror att Elvis bor på ett rymdskepp.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Apr 16, 2013 @ 23:38:16

   För helvete. Detta bygger på fakta. Ta reda på hur Muslimska Brödraskapet jobbar internationellt! Och hur islam fungerar. I motsats till Eurabia präglas detta av enkel logik och klara fakta. Se denna video:

   Svara

 2. Karl-Otto Hultström
  Apr 15, 2013 @ 07:31:49

  När vi fått bort Waberi återstår Kaplan i Mp. Också en ulv i fårakläder. Men kanske var Omar den tydligaste islmisten. De andra spelar under täcket, men har samma abitioner . Deras ideal passar inte in i Sverige liksom majoriteten som inte vill anpassa sig.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: