Aphelveten bränner ”häxor”!

Att media letar bland 2 år gamla kommentarer är ett verkligt fattigdomsbevis.

Marcus Wiechel blev mäkta upprörd och kallade dessa svin för ”aphelveten”. Det vittnar om en beundransvärd självkontroll hos Marcus! Döm själv:

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. sven
  Maj 18, 2013 @ 10:24:26

  Expressen hade en text nyligen som berör detta ämnet.
  Patrik Kronqvist skrev en ledare som hade titlen : Märkligt tyst om häxjakten.Den kan läsas på nätet,den är mycket väl värd att läsas.

  Svara

 2. Erik
  Apr 28, 2013 @ 23:27:21

  För första gången håller jag med om att en SD medlem utsatts för ett befängt och obefogat angrepp. Det finns dock en konstig detalj i det hela, förmodligen knutet till SD folkets ”hemliga” intern språk. Pensionsräddare???!!! Apor som man vill döda visst, Men hur kopplar han afrikaner som bränner varandra i Afrika till pensioner? Snälla SD människor förklara.

  I övrigt tycker jag att denna video stärker mina tidigare teser om att det inte verkar spela någon roll om araber eller afrikaner är muslimer eller kristna. Dessa verkar inte vara muslimer utan får antas vara kristna men uppvisar ett beteende som är väldigt främmande för oss skandinaver utan att lida av någon ”muslimsk smitta”. Tror ni counter jihad anhängare att dessa kan integreras lättare än muslimer, ta först en titt till på filmen och berätta vad ni tror..

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 17, 2013 @ 17:50:48

   Pensionsräddare är invandrarna från skitländer som skall ”trygga våra pensioner”. Våra ”framtida civilingenjörer och läkare”. Tror mycket få av analfabeterna når dit.

   Jag har också på senare tid kommit till insikt att Afrikaner i allmänhet är problemfolk. I motsats till muslimer utgör dom inget hot mot vårt samhällsskick. Däremot är förhållandevis många av dom primitiva på en oroande nivå. Massmorden i Rwanda, slaveri, häxbränningar etc visar att dom är för långt efter oss. Låg utbildningsnivå, primitiva seder och klantänkande skapar problem. Dock med lysande undantag.

   Svara

 3. Britta Berg
  Apr 27, 2013 @ 21:07:01

  Vem är rasist? Plågoandarna, oavsett ras, färg eller nationalitet kan man väl kalla för aphelveten. De som tolkar in att detta endast gäller svarta gör väl sig själva till verkliga rasister.

  Svara

  • Lövet
   Apr 27, 2013 @ 22:18:44

   Du får nog räkna in Marcus Wiechel i den grupp du kallar för ”verkliga rasister” (dvs. som tolkar in detta på det sätt du kritiserar), eftersom han själv tagid avstånd från uttalandet.

   Svara

   • Britta Berg
    Apr 28, 2013 @ 12:34:05

    ja, självklart, eftersom folket i mediadrevet inte tänker så långt så är det väl lika bra att inta deras ståndpunkt, så blir det tyst på dumskallarna.

    Svara

   • KLARTEXTEN!
    Maj 17, 2013 @ 17:54:49

    Jag säger som biskop Brask: ”Därtill var jag nödd o tvungen”. Känns svagt att han utan vidare tar avstånd. Känns överdrivet av SD.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: