Uppdrag Granskning: Den goda viljan

Uppdrag Granskning är ett fantastiskt samhällsprogram. Nu senast ”Den goda viljan” som tog upp journalisternas försök att kväva invandringsdebatten. Janne Josefsson är oerhört imponerande! I debatter präglas han av sunt förnuft förenat med ärlighet, passion och kraft. Hur kan han förlora? Och han omger sig med fina journalister, som inte räds ställa dom svåra frågorna och KRÄVA svar.

Aftonbladets Martin Aagård satt som en mask på kroken, men försökte förstås blanda bort korten. Men är bara för dum. Han ser det som ett problem att säga sanningen om den utbredda analfabetismen bland invandrade somalier.  Är sanningen ett problem, så bör man inte jobba som journalist!

Sen har vi artisten som inte ville ställa upp på tramset ”Norrbotten åt alla (muslimer)”. En tidningsartikel gjorde att han t om kunde misstänkas vara invandringskritiker. Ve och fasa! Hur jävla grymma kan journalister egentligen vara? ”Ta avstånd från SD eller du hängs ut!” Samma mentalitet som under McCarthy tiden i USA.

Sen gjordes ett fint reportage om Al Shabaabs rekrytering av jihadister till Somalia. För min del får alla som vill åka dit och stupa. Vem bryr sig? Hur som helst så visade det sig att Svt inte tålde att sanningen skrevs om rekryteringen i Rinkeby. Sen gjorde dom ett skitreportage fyllt till brädden av faktafel. Däremot vägrade dom sända ett färdigt seriöst reportage som verkligen tog upp ämnet. Och ansvariga kunde inte fatta vad dom gjort fel!

Detta är exempel på den djupt rotade motviljan att påtala problem med invandringen. Man vägrar vara konsekvensneutrala. Det är inte fråga om att rapportera sanningen. Viktigast är att ”rapportera” på ett sätt som inte gynnar SD. Kosta vad det kosta vill! Nu krävs det modiga jounalister som dom på Uppdrag Granskning för att mentalt avrätta aphjärnorna! Aphjärnornas övergående makt bygger bara på andras rädsla.

Ifall Uppdrag Granskning har fel: Varför är inte EN enda journalist (på etablerade medier) kritisk till massinvandringen? INTE EN ENDA!

Jag känner till två journalister som öppet är negativa till massinvandringen: Ingrid Carlqvist och Mats Dagerlind (Demofon). Dom är båda bannlysta från etablerad media, får inga uppdrag där.

Den goda viljan

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Jared Fisher
  Jun 07, 2013 @ 07:56:45

  Är övertygad om att det finns mer naiva företagare som tror man kan sätta någon utlänning som troligen aldrig haft ett arbete i någon produktiv verksamhet på dagen. Det kan vara thailändska bärplockare, plantsättare från Kamerun eller städare från Bolivia. De kommer inte att arbeta och de kommer att bli missnöjda när de förväntas göra något för lönen. Medias drev kommer som ett brev på posten. När han dessutom ger en nog bra lön borde han rimligen kunna hitta folk i landet som utför det. Har han möjligen sett en chans att få något bidrag som motiverat att plocka in dessa Kameruner? Han faller på eget grepp och det är tråkigt för han, det här är inte den första och inte den sista vi kommer läsa om. Känns som om han skapat alla problem för sig själv och borde tänkt till lite före, nu är det lätt att vara efterklok och man får hoppas att andra ser problemen med alla dessa utläningar som skall arbetskraftsinvandra eller vad det är för modeord som används.

  Svara

 2. Josef Boberg
  Maj 20, 2013 @ 13:09:56

  Bekymret med invandringen i all ära – men den s k evidensbaserade vetenskapen avseende kosten mm – är ett MYCKET större bekymmer – som jag ser det.

  Svara

 3. Varg i Veum
  Maj 19, 2013 @ 15:07:05

  Jag vill bara säga att jag bryr mig om islamister åker till somalia och syrien och mördar människor. De flesta av dem har inte den goda smaken och dö där nere utan kommer tillbaka och snyltar på samhället de hatar så innerligt.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 19, 2013 @ 17:49:29

   Visst har du rätt! Överlever dom, så har dom sannolikt radikaliserats o tränats o ställer till än mer elände för oss!

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Maj 19, 2013 @ 17:51:04

   Visst har du rätt! Överlever dom, så har dom sannolikt radikaliserats än mer o fått träning. Så för oss innebär det än mer elände. Men på ett sätt föredrar jag att fienden bekänner färg.

   Svara

   • Varg i Veum
    Maj 19, 2013 @ 20:06:25

    Ja, det kan man ge dem, de hycklar inte om vad de håller på med. Det är därför det är så skrämmande att nazifobin som finns hindrar folk från att tänka klart.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: