Vilka som ligger bakom kravallerna är uppenbart – invandrare!

Invandrare från Mellanöstern/nordAfrika. Lösningen är lika självklar: Rösta på SD 2014. Dom har importerat bilbränningen och stenkastningen direkt från mellanöstern. Förståelse och respekt för demokratiska metoder saknar dom! Ju fler vi tar hit, desto mer problem!

Advertisements

30 kommentarer (+lägga till din?)

 1. lindaweez
  Maj 28, 2013 @ 23:38:28

  jag kan inte riktigt se varför rösta på ett främlingsfientligt parti när det är folk som bränner bilar? Du drar alla över en kam, det är inte så att ALLA precis ALLA som inte kommer ifrån Sverige (kan komma från Turkiet, England, Norge m.m) som bränner bilar. Det är som att säga bara för att en grupp med svenskar i ett land är helt galna så betyder det inte att du och jag är helt galna och ändå så får vi en stämpel på oss av folk just som dig. FY. Se världen utanför skalet av hat, ditt ursprung har inget med bilbränder att göra det har med hur du är som person, snälla vakna och väx upp, vilken ålder höll man på att skylla ifrån sig på ”det var dom, inte jag” så sluta skyll på invandrare!

  Svara

  • larsen1035l
   Maj 29, 2013 @ 16:54:20

   Vem tycker du man skall skylla på? Det är ju invandrare som inte vet hur man beter sig i ett demokratiskt samhälle som står bakom. Vem är skuld till detta? Jo samtliga väljare i Sverige som år efter år röstat fram nuvarande sjuka invandringspolitik o där ingår säkert du själv…….så du har ett personligt ansvar vid valet 2014……..men jag vet liksom många med mig att du o dina gelikar kommer att rösta fram en fortsättning av denna politik…..tyvärr för Sverige……

   Svara

   • lindaweez
    Jun 01, 2013 @ 20:42:01

    sluta. skylla. på. alla. skyll på individen själv som orsakat bilbränder. lägg bara ner du vet bättre än så.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 01, 2013 @ 21:20:38

     Man bör skylla på förövarna, eller har jag fel? Nej, det är GÄNG som eldar upp bilar o kastar sten på polisen. De utgörs i huvudsak att invandrare från mellanöstern. Se en video från upploppen så ser du vad det är för typer som deltar. Och tro mig, om 20 år har vi dessvärre blodiga upplopp i Sverige. Vad som hänt i Husby är INGENTING i jämförelse. Så blir det när mellanöstern flyttar hit.

     Svara

     • lindaweez
      Jun 02, 2013 @ 02:51:00

      ibland undrar jag vad du har emot invandrare? Du talar som om de var huliganer och helt andra saker än vad vi är. Dom är lika lite som du så varför diskriminera dem? Ja det är gäng, då är det gängets fel inte hela mellanöstern?! Men tänk för många många år sedan så var det kristna och annat europeiskt folk som härja och döda och ställde till fördärv. Tro inte att vi i sverige är någon helig ängel som inte gjort exakt samma sak, för det har vi. Du är så himla negativ, om 20 år rasar Sverige hit och dit, försök att förbättra istället för att berätta vad som är felet med all human politik som låter alla människor vara lika mycket värda oberoende på deras land, bakrund eller utseende.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 02, 2013 @ 13:08:26

      ALLA muslimska länder är våldsamma skitländer! Ju fler muslimer vi får hit, desto mer liknar vi deras våldskulturer. Vad jag hävdar är fakta, inte diskriminering. När blev fakta diskriminering? Sverige och alla andra länder krigade för flera hundra år sedan. Men sen dessa har vi utvecklats till ett civiliserat land, vilket muslimska länder inte gjort!

      Muslimerna har en mycket större o våldsammare minoritet än andra kulturer. Därför bör vi inte släppa in dom! Låt dom härja i sina hemländer istället!

     • lindaweez
      Jun 02, 2013 @ 18:32:37

      För det första så har inte sverige någon så kallad riktig kultur, det är fakta. Det är inte fakta att kalla alla länder med muslimer i skitländer, det är din åsikt. Om det inte vore krig i tex. iran så skulle inte folket bomba (även om civilpersoner inte bombar direkt utan det är soldater etc.) Då skulle dom bete sig ”civiliserade som vi svenskar”. Det krävs 2 för att bråka och det gäller även Israel palestina där det inte är muslimer utan annan tro som är störst, samtigt krigar dem hela tiden, är det deras kultur och tro som har med det faktum att kriget är så blodigt? Nej, dom krigar precis som vilketa annnat land skulle krigat i deras situation, det har inte med deras kultur att göra.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 03, 2013 @ 23:37:27

      Typiskt PK: att Sverige (av alla länder) saknar kultur. Bara för att ni inte klarar av att beskriva den! Hade ni mer förstånd skulle ni förstå mycket mer, t ex vad som kännetecknar svensk kultur. Klarar du inte ut det, så återkom gärna, så förklarar jag.

      Alla muslimska länder är skräpländer! Varför tror du otaliga miljoner av dom vill hit? Islam är orsaken till deras elände, och våra efterlevandes elände!

     • lindaweez
      Jun 03, 2013 @ 23:53:21

      Nämn några saker om verkligen beskriver vår färgstarka kultur, visst det finns saker men sverige har inte den starka och trogna kultur du kan hitta i tex. Indien.
      Förstår du inte varför dom kommer hit? Föresten är det inte så att alla kommer hit, bara en del av invandrana väljer just Sverige, please. Om du visste hur mycket folk som flyttar till sina grannländer istället för att färdas hela jorden- Om du levde i misär skulle du förstå varför man flyttar från sitt land. Du kan ju använda din fantasi och sätta dej i andras skor och se hur dom lever. Du har en sådan trång syn, tänk utanför dig själv. Återigen, det ä inte deras tro som är orsaken, det är människorna. Kolla upp vad islam innebär innan du sätter stämpeln på muslimer att dom är onda och deras tro är dum.

  • KLARTEXTEN!
   Jun 01, 2013 @ 07:26:26

   Are u for real? Problemen med bilbränningar, stenkastning etc förekommer BARA i invandrartäta områden! Det är ett beteende vi känner igen från Gaza och andra områden där muslimerna uttrycker sitt hat mot icke muslimskt styre. Sluta dröm! Utan invandrarna från mellanöstern slapp vi eländet med bilbränningar och stenkastning!

   Svara

   • lindaweez
    Jun 01, 2013 @ 20:36:41

    Dom bränner inte bilar för att dom vill att alla ska bli muslimer, eller att dom hatar vårat demokratiska styre, snälla. Dom hatar de hat sånna som du sprider. ”alla muslimer är sjuka och alla från sverige är bäst och jag gör inget fel och dom gör bara fel”. Jag tror vi är på ruta 1 igen, lägg ner med att skylla på andra och öppna ögonen. Bakom varje kastad sten finns en anledning. En anledning som du inte ser för att du står bakom och pekar. När du hörde om nyheten att bilar bränts och det var invandrae så tänker du kanske ”alla invandrare bränner bilar” sen nu sprider du hatet på din lilla Sverigedemokratiska hat blogg om hur dåliga alla muslimer är och vilka hemskheter dom för med sig. Och plötsilgt har du utökat ditt ogillande mot muslimer och när du ser en oskyldig från ett annat land så trycker du ner den och stenkastningen är tillbaka. Tänk på att allt har en anledning.
    Jag tycker det är hemskt.

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 01, 2013 @ 21:19:19

     Jag har aldrig trott att alla muslimer bränner bilar, kastar sten eller är terrorister. Konstaterar bara att islams ruttna minoritet begår långt allvarligare våldsbrott än någon annan minoritet. Det räcker med en liten våldsam minoritet för att destabilisera och sprida kaos o skräck i ett helt land. Se på Irak o Afghanistan.

     Islam har alltså en långt farligare minoritet än andra folkgrupper. Och ju fler muslimer ett land har, desto större blir denna våldsamma minoritet och desto starkare o blodigare blir våldet. Se på dom muslimska länderna.

     Svara

     • lindaweez
      Jun 02, 2013 @ 02:44:10

      Det har inget med deras tro att göra, det ingår inte i det islamska släktet att muslimer ska terrorisera och förstöra, de skulle lika gärna ha kunnat vara kristna och gjort exakt samma våldsbrott. Ser inte poängen med att du drar in någons tro i detta.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 02, 2013 @ 13:04:34

      Jag vet inte om kravallerna har samband med deras våldsbenägna religion. Men jag vet att det har samband med deras våldsamma kultur. Se på intifada-kravallerna!

     • lindaweez
      Jun 02, 2013 @ 18:24:18

      det ingår inte i deras kultur att förstöra, det är väl rätt självklart? Dom blir inte uppfostrade att göra så utan samhället formar oss alla, betyder det att de svenska kulturen format dem?

     • KLARTEXTEN!
      Jun 03, 2013 @ 23:36:17

      Dom beter sig precis så i mellanöstern. Dom har tagit hit sina sedvänjor.

     • lindaweez
      Jun 03, 2013 @ 23:46:08

      dom beter sig så pga krig, pretty obvisus.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 06, 2013 @ 11:36:31

      Och de flesta muslimska länder är oroliga eller i krig. Du saknar den harmoni som präglar väst. I den mån vi saknar harmoni, så ligger muslimska invandrare bakom.

     • lindaweez
      Jun 14, 2013 @ 20:07:16

      men du, det har inget med deras tro att göra. Och du saknar den harmonin som speglar en människas förstående och medkänsla.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 14, 2013 @ 23:00:45

      Jag är betydligt mer harmonisk än dig och tänker uppenbarligen mycket klarare. I koranen ( tex sura 9:29) uppmanas muslimer att kriga dom otrogna. Detta har färgat av sig i muslimernas syn på väst. Dom hatar väst! Hatet o föraktet är vad som driver drägget och det har sitt ursprung i Koranen. Det har blivit en del av arabernas mentalitet, har integrerats i deras syn på oss. Dom har ofta glömt det religiösa ursprunget.

     • lindaweez
      Jun 15, 2013 @ 01:15:44

      Du ser alla som har samma tro som en person, det är fel. Du förvränger koranens mening, du vet inom dej att Koranen är en bok om hur du ska vara god mot folk precis som bibeln mot de kristna och Judar. Sen hur du tolkar och beter dej har med hur du tolkar texten. I länder med mycket Muslimer så är koranen en del av lagen så nej, dom har inte glömt. När du tänker på muslimer så ser du Islamister inte muslimer. Kolla upp vad skillnaden är. men för att förklara lite kort så är en Islamist en som är super troende och är extrem medan en vanlig muslim inte är mer ovanlig än du och jag.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 17, 2013 @ 00:15:41

      Var har du fått det ifrån, att jag anser alla muslimer vara lika? Det finns stora skillnader mellan muslimer såklart! Liksom i hemlandet. Men det är ÄNDÅ skit i deras hemländer, så det hjälper INTE att muslimer är olika! Tror du jag är dum?

      Och vad är det för skitsnack om att Koranen är fredlig! Läs på för fan! Läs sura 9:29!!!! Det finns över 500 hatiska verser mot kristna o judar, där man önskar livet av dom och vill se dom brinna i helvetet osv. Du har noll koll!

      Hemländerna utgörs av en blandning av islamister, moderata och sekulära. Men deras hemländer är ändå fullständigt skit! Fattar du inte? Så om den blandningen av människor kommer hit så blir det skit här också med tiden. Vad är så svårt att förstå???

     • lindaweez
      Jun 17, 2013 @ 23:49:35

      Lugna dej innan du får en hjärtattack! Jag säger inte att jag kan koranen utantill,den är skriven på den tiden då det var mycket fientligt mellan alla religioner just för att det var en av huvudsakerna i livet då. Jag har inte någon föreläsning av fakta som du har, utan jag tänker mer på hur du talar och skyller och trampar ner och hatar mot muslimer. Fattar du inte? Det du försöker sprida är ingenting humant för du kan inte se i deras situation. Istället kommer du här som ”Mr. jag kan allt” och dömer. För en gångs skull skit i faktan och se bakom masken, en vacker dag är det du som inte har någonstans att åka för det är krig i Sverige, Då kommer du gråta över alla de som säger ”nej, du är svensk du tar med dej terrorism”. Du kommer inte ändra min åsikt om hur otroligt ohumant du tänker så sluta skriv så att lättpåverkade ungar går på allt. Det är inte VÅRT land, det är inte VÅR jord utan vi alla delar på den varesig du är asiat, jude, ett djur eller en växt (du fattar) så tro inte att vi som är födda på en viss mark äger allt och alla inom dess gränser och kan kasta ut en del som vi inte gillar pga dess utseende och bakrund.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 19, 2013 @ 12:50:48

      Problemet är inte att folk flyttar hit. Problemet är att folk med en intolerant o våldsam ideologi gör det! Ta hit kineser, indier, whatever, men INTE MUSLIMER! Även om det finns en del OK muslimer så är majoriteten emot både jämlikhet o tolerans! Och ju starkare islam är, desto mer terrorism får vi! Se på dom muslimska skitländerna!

      Vi läser ständigt om alla problem i muslimska länder. Varför ta hit skiten? Det är inga fantasier utan FAKTA! Muslimerna vill INTE ha mångkultur! Och dom är INTE toleranta! I muslimska länder förföljs o mördas kristna systematiskt! Men dom är förstås oftast gulliga när dom är svaga (i minoritet). Skärp dig!

      Du kan inte ens islams grunder! Du önsketänker!

     • lindaweez
      Jun 20, 2013 @ 14:47:56

      lyssna på dej själv! du kan ju inte heller tolerera mångkultur om du inte står ut med islam? Det är inte bara muslimer ”det är fel på” utan jag skulle kunna räkna upp flertal länder som krigar och förstör. Sverige är inte ett drabbat land så dina problem som du ser finns inte. Det jag undrar är om du personligen haft någon incidens med någon som är muslim eller varifrån kommer hatet?

     • KLARTEXTEN!
      Jun 21, 2013 @ 15:35:21

      Vad har islam med mångkultur att göra??? Islam har ALDRIG varit för mångkultur och kommer aldrig att var det heller! Islam föraktar främmande religioner. Framförallt icke Abrahamistiska religioner som hinduism, Buddhism. Kristna o judar accepteras motvilligt (i teorin) men anses mindervärdiga.

      Nyligen nämndes 5 länder med flesta flyktingar: alla muslimska skitländer! Dom är hopplösa.

      Du måste vara en jävla fascist som accepterar en kvinnofientlig, homofobisk, våldsam o intolerant religion som islam. Du är inte humanist för 5 öre! Varför inte istället stå upp för en ideologi som värnar jämlikhet, religionsfrihet, yttrandefrihet, HBT-rättigheter etc. Varför en som står för motstatta värden? Är du frisk?

      Vad gäller mina personliga erfarenheter från muslimer så är dom goda. Men jag är inte fördomsfull som dömer enbart efter egna erfarenheter. Jag dömer på objektiva fakta!

     • lindaweez
      Jun 23, 2013 @ 04:39:49

      Har jag sagt att jag tycker att vissa värderingar i islam är bra? Nej det tycker jag inte, du är visst fördomsfull, du dömer och pekar annars skulle vi inte ha den här diskussionen. Jag kom inte hit för en massa fakta som du verkar ha stenkoll på, jag säger att du inte ska vara så på dom och ogilla m.m.
      Om dina erfarenheter är så goda (och jag antar du inte skulle sätta din fot i ett muslimsk land?) så måste du träffat dom här i det kära hemlandet Sverige, men ändå så har du dubbelmoralen att du inte vill ha hit dom? Är dom så goda då eller är det kanske så att du dömer dom efter vad tidningarna skriver? Egna erfarenheter är att man varit med om det SJÄLV inte läst någon jäkla fakta och sedan bestämt sig för att hålla med till 100%.

      Denna diskussion började (om jag minns helt rätt) med att du inte ville ha hit muslimer och rösta på SD osv. precis det som jag inte tycker, jag tycker att vi ska dela på alla länders tillgång till plats och frihet utan krig, man kan då genom dina texter anta att du har något förakt mot muslimer, men nu har du BRA och goda erfarnheter personligt mot dem? Jag vill se dej öga mot öga peka ut någon som är muslim och säga ”nej åkt tillbaka till kriget, jag vill inte ha dej här” det är lätt att skriva och låta andra neka till boplats här i sverige, men att utsättas för det själv är inte lika lyckat kalas!

     • Erik
      Jun 05, 2013 @ 21:19:03

      Några saker du skrev var helt rätt. Dessa kravaller har endast vår massinvandring som grund. Mellanösterns kultur är våldsam, primitiv, och omöjlig att integrera i väst. Det får jag erfara i mitt arbete dagligen då jag konfronteras med dyl pack.

      Sen bjuder du och din film på en massa dravel. Ex att det var en muslimsk mobb. Anstiftarna till detta var uppenbarligen det vänsterextrema megafonen, företrädda av en svenskfientlig latinobrud utan slöja och med u-ringning, knappast islamist, förmodligen katolik. Husby har till skillnad från grannområdet Rinkeby som består mest av muslimska somalier, turkar och araber en befolkning som mest består av koptiska eritrianer, latinamerikaner, finnar samt sekulära kurder och iranier. Även dina favorit invandrare de kristna araberna i Södertälje ställde till med bränder (som vanligt).

      Alla fakta tyder på att du ljuger ang att muslimer är våldsammare, alla fakta tyder på att den mest våldsbenägna och minst integrationsbenägna gruppen är kristna araber.

      Med tanke på att SD och du herr Klartexten vill öppna dörrarna vill öppna gränserna för kristna araber så är SD knappast ett parti för den som önskar ett stopp på invandrar kravaller och invandrar kriminalitet.

      Jimmie Åkesson sa en del klokt om kravaller och invandring i riksdagen, även om han hycklar. Men han hävdade att detta var ett 2000-tals fenomen. För oss i Södertälje är detta inget nytt, jag har växt upp med detta. Hos oss började de ”stackars förtryckta kristna från mellanöstern” ställa till med svenskfientliga kravaller redan på 70-talet. De verkar inte ha några planer på att sluta.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 06, 2013 @ 11:37:59

      Om jag ljuger: varför är alla muslimska länder skit?

     • Erik
      Jun 06, 2013 @ 20:33:23

      Vilket billigt retoriskt knep! Om du talar sanning, varför har områden som präglas av kristna araber värst problem? Jämför du muslimska Malaysia med kristna Zimbabwe så är det muslimska landet mer civiliserat. Jämför du däremot med ett land i samma kultursvär svär, ex Somalia så blir det klart att religionen saknar betydelse. Jämför du vilken kultursvär som helst med Norden så ligger vi i topp, möjligtvis i konkurrens med Japan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: