Politikerna har brutit det sociala kontraktet!

Tanken är förstås att vi via val skall godkänna väsentliga samhällsförändringar. Men båda blocken har kidnappat massinvandringen. Den kan inte väljas bort, trots att den innebär den mest genomgripande samhällsomvandlingen landet genomgått.

Vi låter främmande folk invadera vårt land. Majoriteten delar dessutom inte våra mest grundläggande värderingar. En källa till allvarliga konflikter. Deras kulturer respekterar vare sig yttrandefrihet eller jämlikhet.

Dom flesta svenskar vill minska invandringen och just därför får folket inte besluta i frågan. Det gör politikerna över våra huvuden. Faktum är att dom flesta svenskar tycker att Sverigedemokraternas invandringspolitik är den bästa!

Politikerna har brutit det social kontraktet! Dom skiter i vad vi tycker om invandringen! Vi har inget att säga till om! Ett brott mot demokratin!

Advertisements

18 kommentarer (+lägga till din?)

 1. sven
  Jun 09, 2013 @ 20:39:59

  Vem är mannen på klartextens dog-fighting mot pk twitter? Klartexten byter bild som andra byter skjortor.

  Svara

  • Lövet
   Jun 10, 2013 @ 08:07:29

   Klartextens nya twitterbild visar Pippin den lille (Pippinus brevis), en man som för att nå makt använde sig av intriger med Påven, satte sin bror i kloster och införde kyrkostat (kastade sitt land till religionens hundar för för makt, med andra ord). Pippins mest betydelsefulla ”bedrift” var att avla Karl den store.

   Svara

 2. Tiger khan
  Jun 08, 2013 @ 19:57:03

  Jag tror inte att du vet riktigt vad SD mål är igentilgen :/

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 09, 2013 @ 09:25:13

   Jaså? Berätta!

   Svara

   • Tiger khan
    Jun 09, 2013 @ 23:04:50

    Om du de på historia i alla tider på rasism och nazismen har de bara enda mål att sprida hal mellan olika folk grupper. Jimmme Åkersson sa att man ska dra in barnbidrag och att de får inte gå ut hemifrån tills det blir lugnt i Husby. Tror du att det skulle blivit bättre om vi hållde med honom, jag tror att det skulle blivit mycket värre och inte bara i Stockholm i hela landet. De säger att det räcker inte att själv betraktar sig som svensk andra svenskarna måste bertrakta en invandrare som svensk då är man godkänt i samhället:) ska vi verkligen ha så i en demokratiskt land?:)

    Svara

 3. katinka glahd
  Jun 08, 2013 @ 07:42:34

  Men i Schweiz i morgon får folket säga sitt och rösta för eller emot strängare lagar för invandringen.Inte ETT ord om detta i svenska slasktrattens media.Måtte det bli ett rungande JA till att lagarna skall införas.

  Svara

 4. Tiger khan
  Jun 08, 2013 @ 00:02:40

  Nu fattar jag inte hur dina hjärnceller arbetare? Du säger att det flesta svenskarna tycker om SD. Hur kunde det gå till att de har bara 7,7% röster i landet? Dom bodde då ha över 50% om det flesta gillade Sverigedemokraterna? Kan du fick klara det?:)

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: