Tack Aftonbladet för Avpixlats gratisreklam!

Aftonbladet består väsentligen av mer eller mindre korkade journalister. Frågan är om inte dagens ”påhopp” på Kent Ekeroths för hans påstådda samröre med Avpixlat är ett ovanligt korkat självmål!? Inget gynnar Avpixlat eller någon annan invandringskritisk sajt så mycket som gratisreklam på landets största tidnings förstasida!

Sen undrar jag vad det skulle ha för betydelse ifall Kent Ekeroth faktiskt skrev artiklar i Avpixlat? Det vore ju bara en fjäder i hatten för honom, som jag ser det. Finns det någon alls som är upprörd över Aftonbladets ”avslöjande”? Definitivt ingen invandringskritiker och förmodligen få invandringsförespråkare. Men hjärtligt tack för all reklam! Aftonbladets journalister verkar inte ha fattat någonting alls!

Och att Avpixlat skulle vara en rasistisk sajt är ett befängt påstående! Anser du annorlunda, så är du välkommen att argumentera för din sak här.

F ö anser jag Kenth Ekeroth vara en hörnsten i Sverigedemokraterna. Jag älskar hans raka språk och  tydliga islamkritik.

Äter rasistkakan och behåller den

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17034925.ab

SD-topp bakom hatsajt

Advertisements

18 kommentarer (+lägga till din?)

 1. larsen1035
  Jun 28, 2013 @ 17:57:47

  Faktum är att: all dödlig terrorism i Skandinavien har utförts av SD-sympatisörer och motsvarande. Det innebär att om vi spärrar in dessa folk så minskar dessa problem!

  Undrar var man hittar detta faktum……..

  Svara

  • Lövet
   Jun 28, 2013 @ 19:02:04

   Svara

   • KLARTEXTEN!
    Jun 29, 2013 @ 12:47:52

    Skandinavien idag ger ingen bild av hur det ser ut när muslimerna är starka. Där muslimerna är starka tar islamistisk terror över fullständigt. Av dom du länkar till, drevs endast Breivik av en klar ideologi. Kommunisten Peter Mangs mord var inte ens politiska, snarare var han en seriemördare. Lasermannen tycks ha en grumlig ideologi mitt emellan de två övriga.

    Men det tråkiga är att dessa mord bara är början på en framtida trend där svenskar går i försvarskrig mot islamister, som i Libanon. Terrorismen o hoten ökar och vi får en våldsam motreaktion. Säkert som amen är att islamistisk terror ökar i takt med att muslimerna blir allt fler och att dessvärre en våldsam motreaktion kommer. En våldsspriral är våra efterlevandes framtid. Om 20-30 är det ”sekteristiska” våldet tyvärr en naturlig del av vårt samhälle.

    Svara

 2. p
  Jun 28, 2013 @ 17:00:08

  Det finns en enkel lösning för Kent Ekeroth. Nämligen att Avpixlatredaktionen tar tag i dessa frågor som rör Kent Ekeroth och kliver fram och skapar ett eget donationskonto i någon redaktionsmedlems namn. Då slipper herr Ekeroth att drabbas av dessa skriverier. Då slipper även skatteverket en massa arbeten. Vips så är herr Ekeroth befriad från alla samband mellan Avpixlat och honom själv. Men då måste man ju ta ansvar, då blir det kanske problem för redaktionen.

  Svara

 3. Bergfast
  Jun 28, 2013 @ 01:34:51

  Tycker egentligen att alltfler s.k. invandringskritiska sidor alltmer börjar likna vanlig MSM på så sätt att man till varje pris vill fokusera på hemskheter, förbrytelser av olika slag, samt förbrytare och kriminella med bilder. Det verkar som att man därmed vill att läsarna just skall bli arga, upprörda, frustrerade, ilskna, ledsna, kanske också rädda, samt hatiska, och att en hel del kommentatorer då ger verbala uttryck för all sin avsky för dessa hemskheter. Men det verkar då som att det är exakt sådana känslor som man vill komma åt och också väcka genom sådan fokusering på alla hemskheter som man kan hitta.

  Har ofta undrat varför MSM är så angelägna om att som nyhet t ex vilja rapportera om att någon har dödat en katt, eller någon annan lika upprörande och hemsk händelse, som just en s.k. nyhet. Det är märkligt.

  Samtidigt förekommer det ändå då som kontrast på Avpixlat mycket nyanserade, välskrivna, upplysande, reflekterande och långa artiklar som i kommentarfältet då uppskattas väldigt mycket av väldigt många kommentatorer. Bl a då t ex artiklar av Stefan Torsell och någon som kallar sig för Bronco.

  Svara

  • Lövet
   Jun 28, 2013 @ 11:03:28

   Det är egentligen inte så märkligt. Populistfocusering handlar om att spela till människans allra enklaste sinnesstämmningar, genom likriktning, focusering och politiskt önskad vinkling., gärna beblandat med anekdoter och ”sanningar som Ingen annan törs säga”. Inget nytt knep.

   Nu kann man tycka vad man vill om att en rikspolitiker i topposition uppför sig som en säljchef i en liten källarfirma; parafras :’ja men svara i telefooonen (Skånsk dialekt) då’. Problematiskt blir det när en rikspolitiker i topposition förefaller att ha inflytande i vad som tas in och tas bort från ett ”journalistiskt alster” samt är djupt inblandad i ett ”journalistiskt alster” med extremister, rasister, rättshaverister eller andra med ett personligt behov av politiska eller privata utsvävningar, i synnerhet när partiet denne person tillhör har en fastlagd NOLLTOLERANS mot just extremister, rasister, rättshaverister eller andra med ett personligt behov av politiska eller privata utsvävningar.

   Man kann fråga sig vad Ekeroth har som de andra i Järngänget inte hade? Vad hände i Stenmans hytt när hon avvek och vilken Information om konkurrerande Sverigedemokrater sitter idag Ekeroth inne med? Med tanke på det fantastiska arbete herr Ekeroth har lagt ner för att hemlighålla elektronisk Information får vi nog snart veta.

   Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jun 28, 2013 @ 12:13:58

   Även svar till Lövet: Visst är det så att muslimer är olika, att vi inte kan dra alla över en kam. Men hur bedömer vi det muslimska kollektivet då?

   Enklast är att se hur muslimerna beter sig i hemländerna, där dom är i majoritet. Då är dom intoleranta, kvinnoförtryckande, otroligt homofoba och naturligtvis antisemitiska. Tillkommer dödlig terrorism, som ju till 97 % utförs av muslimer. Det innebär att om vi tar dit dessa folk, så ökar dessa problem även här! Därför är muslimsk massinvandring skadligt för VARJE land! Muslimerna är skadliga för sig själva, se bara på deras eländiga länder.

   Att en minoritet är terrorister innebär likväl att terrorproblemet i muslimska länder är ett enormt samhällsproblem! Och en majoritet muslimer röstar på islamister och är antisemiter, homofoba och med en ojämlik syn på kvinnor. Kort sagt, majoriteten muslimer är intoleranta! Vi behöver inte skiten!

   Så nej, det är inte fördomar, utan fakta. Argumentera gärna emot, med sakliga och faktabaserade argument!

   Svara

   • Lövet
    Jun 28, 2013 @ 12:40:42

    ??? Om du missade det: min kommentar var ett svar på Bergfasts inlägg angående huruvida invandringskritiska sidor mer och mer liknar MSM, samt en reflexion över det prekära i att ha rikspolitiker som ringer upp och skickar email för att driva på ett ”journalistiskt alster”(som politikern enligt egen utsago bara ställt ett konto till förfogande för så att Redaktionen kann forsätta att vara anonym. Jo just det…) vars innehåll strider mot den NOLLTOLERANS rikspolitikerns egna parti fastlagt.

    Hur vi osökt kommer från detta till ditt favoritämne ”invandring av muslimer” vet bara Gud, du och möjligen din Terapeut.

    Faktum är att: kristna i samma region som de ”muslimska hemländerna” beter sig identiskt. Ergo: det är inte religionen som avgör hur du uppför dig.

    Faktum är att: all dödlig terrorism i Skandinavien har utförts av SD-sympatisörer och motsvarande. Det innebär att om vi spärrar in dessa folk så minskar dessa problem!

    Att en minoritet är terrorister innebär likväl att terrorproblemet i Skandinavien är ett enormt samhällsproblem! Kort sagt, majoriteten SD anhängare är intoleranta! Vi behöver inte skiten!

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Jun 29, 2013 @ 00:23:23

     Ok ursäkta då! SD upprätthåller sin nolltolerans ÄVEN om hela Ledningen skulle skriva i Avpixlat, för Avpixlat är INTE rasistisk. Om du anser Avpixlat vara rasistisk, så ber jag dig visa exempel på denna rasism.

     Visst har väst också haft krig och oroligheter, men våra samhällen har utvecklats till fredliga, demokratiska och jämlika välfärdsstater, medan muslimska samhällen är SKIT!
     Kristna i muslimska länder beter sig INTE identiskt med muslimer. Dom är generellt mer välbeställda, diskrimineras, förföljs och mördas av muslimerna. Och dom varken förföljer eller mördar muslimer systematiskt. Varför blundar du för faktumet att muslimska länder är så misslyckade, saknar mänskliga rättigheter? Muslimernas länder blir skit så vi bör inte ta hit dom.

     Breivik ville rädda vårt samhälle från dem muslimska smittan, ett vällovligt ändamål. Tyvärr valde han fel metod. Enda skälet till att muslimerna inte mördat fler är att SÄPO varit dom på spåren och hindrat attentatet. Ju fler muslimer, desto mer terrorelände. Muslimerna gillar religionsfrihet o tolerans BARA som minoritet. Där dom har majoritet finns ingetdera!

     För vems skull skall vi ta hit muslimerna? Vår eller deras? Dags att muslimerna får ligga som dom bäddar och slutar parasitera på kristna samhällen! Muslimernas problem är självförvållade så det är deras sak att lösa dom!

     Gillar du islams kvinnosyn, homofobi och antisemitism? Om inte, varför tar du inte avstånd från skiten?

     Svara

     • Lövet
      Jun 29, 2013 @ 17:39:23

      ”Ok ursäkta då! SD upprätthåller sin nolltolerans ÄVEN om hela Ledningen skulle skriva i Avpixlat, för Avpixlat är INTE rasistisk. Om du anser Avpixlat vara rasistisk, så ber jag dig visa exempel på denna rasism.”

      Jag anser att Avpixlat överskrider den NOLLTOLERANS som Sverigedemokraterna fastslagit mot just extremister, rasister, rättshaverister eller andra med ett personligt behov av politiska eller privata utsvävningar.

      ”Kristna i muslimska länder beter sig INTE identiskt med muslimer.”
      Jaså? http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/5311244.stm

      ”Breivik ville rädda vårt samhälle från dem muslimska smittan, ett vällovligt ändamål. Tyvärr valde han fel metod.”
      Hahahahaha. Man kan säkerligen hitta någon form av altruism hos varenda djävla massmördare om man bara skrapar tillräckligt länge!!!! Hur orkar du leva med dig själv?

      ”Enda skälet till att muslimerna inte mördat fler är att SÄPO varit dom på spåren och hindrat attentatet.”

      SÄPO? Som inte hade koll på Bryggargatan, eller SÄPO som visserligen arresterade misstänkta vid Röda sten som sedan släpptes i avvaktan på dom och senare frikändes i två instanser? Det är ditt försvar till varför samtliga terrormord i skandinavien urförs av SD sympatisörer eller liknande? Varför vill du inte kasta ut / sätta på fästning / de som bevisligen mördar? Beror det på att din upprördhet är villkorlig?

      ”Gillar du islams kvinnosyn, homofobi och antisemitism?”
      Jag gillar inte din tolkning av islams kvinnosyn, homofobi och antisemitism och tar härmed avstång från den.

     • KLARTEXTEN!
      Jun 29, 2013 @ 23:04:40

      Kristna från mellanöstern kanske också ägnar sig åt hedersvåld. Men vad gäller våld mot anhängare av andra religioner så är muslimerna ljusår värre!

      Kan du redogöra för DIN tolkning av islams kvinnosyn, när det gäller kvinnans lydnad gentemot mannen. Hur mycket ärver kvinnan jämfört med mannen och hur mycket är hennes vittnesmål värt jämfört med mannens? Ange suror.

      Varför vägrar du besvara frågan ”Varför skall vi ta hit en massa muslimer? För vår skull eller muslimernas?

     • KLARTEXTEN!
      Jul 02, 2013 @ 11:01:06

      Jag vill gärna tro att du har något hemligt kraftfullt argument FÖR muslimsk massinvandring. Hittills har du inte framfört något sådant. Saknar du hållbara argument? Gör du det så betyder det att SD har rätt. Så varför inte erkänna det?

   • Bergfast
    Jun 28, 2013 @ 12:55:10

    För att kunna göra sådana generaliseringar som KLARTEXTEN gör, så behöver man då göra sig både blind och döv för all den krigiskhet, samt all den inbördeskrigiskhet, samt mördande och dödande, som ju har förekommit också i västerländska nationer? Och i USA´s fall utan att ha blivit sönderbombad som nation av någon yttre främmande makt.

    Eller vill KLARTEXTEN låtsas som att dessa historiska händelser inte har hänt? (Ex. Amerikanska frihetskriget, Amerikanska inbördeskriget, mängder av konfrontationer, bråk, upplopp och upprorsstämningar i USA med rasistiska förtecken, mängder av kriminella inom Amerikanska fängelser, mängder av dödsstraff osv. osv. För att då inte tala om alla andra krigiska och mycket brutala händelser i den europeiska, samt också ryska, historien, exempel 100- årskriget mellan England och Frankrike, protestantismens krig mot katolska kyrkan, franska inbördeskriget, ryska inbördeskriget osv. osv.)

    Det verkar som om KLARTEXTEN inte vill låtsas om denna historiska verklighet i sin iver att vilja utmåla endast och enbart muslimska nationer och islam som om de vore de endaste i världen som någonsin varit krigiska, bråkiga, mördande och dödande nationer, vilket ju inte stämmer med verkligheten.

    Svara

    • Bergfast
     Jun 28, 2013 @ 13:06:18

     Ps.

     Tillägg:

     För att inte tala om 1:a och 2:a världskriget, som också skedde på europeisk mark, med ett fruktansvärt krigande, dödande och mördande. Är det också någonting som KLARTEXTEN vill låtsas om inte alls har funnits, kan man undra.

     Ds.

     Svara

     • KLARTEXTEN!
      Jun 29, 2013 @ 00:29:49

      Krig har alla nationer genomgått. Skillnaden är väl att vi varit beredda att med vapen försvara demokratin. Muslimerna hatar att vi har välfärd och vår fred, men är inte beredda att själv skapa sådana samhällen, då de skulle strida mot islams grundvärderingar. Dom skyller ständigt sitt misslyckande på oss.

 4. XM
  Jun 27, 2013 @ 23:41:42

  Avpixlat är vår egen wikileaks, som inte räds för att sprida den obekväma sanningen. Ju fler politiker som engagerar sig i Avpixlat desto bättre. Aftonbladets hatkampanj mot järnrörshändelsen stärkte ju SD så det knakade.

  Svara

 5. MartinA
  Jun 27, 2013 @ 23:28:49

  Det är nog så att regimens propagandister besöker Avpixlat varje dag. Avpixlat har växt och bott in sig i deras sinnen. De fattar inte att väldigt många människor aldrig hört talas om Avpixlat 😀

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: