Alliansen har svikit Sverige!

Jag ogillar Alliansen. Det sticker jag inte under stol med. På flera områden har dom lurat svenska folket. Utförsäljningarna har pågått så länge dom har haft makten. Nu när dom inser att dom är på väg ut, tvingas dom erkänna misstaget. Men skadan är redan skedd och förtroendet förbrukat!

Som kriminella har dom plundrat vad svenska folket byggt upp i form av fina skolor, ålderdomshem och andra offentliga verksamheter. Dom har gett sig fan på att plundra så mycket dom kan innan dom förlorar makten.  Verksamheterna har praktiskt taget skänkts bort vill vänner, bekanta och andra.  Vi kan inte lita på dom helt enkelt!

Sen har dom förstört skolan. Vi har en idiot till skolminister som inte åstadkommit ett skit! Vi har i princip världens sämsta skola medan Finland har världens bästa! Varför gör vi inte som Finland? Svaret är att det skulle innebära förstatligande och mycket annat som inte är ideologiskt ”korrekt”! Ideologi driver Alliansen, inte förnuft! Gör som Finland så lär skolproblemet vara löst! Men skulle dessa tomtar fatta det?

Och bostadsbristen har förvärrats betydligt sen dom fick makten. Allt pga massinvandringen förstås. Nu yrar dom om marknadshyror. Skall hyresgästerna betala notan för den vansinniga massinvandringen? Och inte fan byggs det något heller! Bara till Stockholm flyttar det in två busslaster dagligen! Man har ingen jävla koll på hur man skall lösa bostadsbristen! Och för varje år förvärras den!

Och ungdomsarbetslösheten är rekordhög! Trots svår bostadsbrist och arbetslöshet väller invandrarna in i landet. Hur vettigt är det?

Många svenskar har inte råd att laga tänderna, men måste vara med och betala fri sjuk- och tandvård för illegala invandrare. Fullständigt ansvarslös politik!

Sen har vi en ineffektiv polis, som bara blivit sämre trots att man tillfört stora resurser. Våldsamma upplopp och bilbränder i förorterna medan polisen bara tittar på. Inga vattenkanoner, ingenting. Bara jävla pladdrande dialogpoliser som inte kan skapa ordning i kaoset. Dom tittar på till ligisterna tröttnat. Alliansens har sänt tydliga signaler till polisen att tolerera illegal invandring och vandalism. Rättsamhället ha kapitulerat! Varför bör vi andra följa lagen, om invandrarna slipper?

Sen har vi ett antal misslyckade avregleringar, där vi utlovades lägre priser. Vad blev resultatet? Elpriserna är skyhöga, taxipriserna steg också och apoteken fungerar mycket sämre! Kunderna får inte längre besked om var deras medicin finns.

Sen tycker Alliansen att landet inte är värt att försvara! ÖB fick skäll när han avslöjade vårt ”enveckas försvar”. Begränsat försvar under en vecka! Falska som råttor försökte regeringen mörka att vi saknar försvar!

För att finansiera massinvandringen måste regeringen skära ner på andra områden. Därför tvingas cancersjuka jobba, landet står utan försvar och skolan förfaller.

Nu vill jag bara får bort Reinfeldt och dom övriga pajasarna!

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Rosie S. Weiss
  Aug 01, 2013 @ 10:31:07

  Det finns flera varianter på strategier. Jag personligen tror nog mest på den psykologiska biten. När man har personer som offrar sig för Saken. Eftersom det svenska folket är väldigt sympatiska. Det är väl där som media brukar göra oss en björntjänst med att hänga ut nationella. Sen informera arbetsgivare om att dom har ”nazister” anställda mm. Och sedan så skriver dom ut att ”nazisterna” har fått sparken. Eller att man blir utslängd från facket. Sånna saker är det som får att svensken brukar känna sympatier för oss. För då ser dom demokratin inte är så ”fri”. Jag har även upplevt detta själv, då jag har varit i blåsvädret ett antal gånger. Och det har inte varit pga brottslighet eller något sånnt, utan om mitt engagemang. Jag har fått många som känner sympati med mig som grannar, släktingar, arbetskamrater mm. Sen är det ju bra att verka på så många plan som möjligt, och inte fokusera på en enda strategi, eftersom att alla är olika bra på olika områden. Den metoden som man ska utesluta är nog allt som har våld att göra.

  Svara

 2. Lynn Stephens
  Jul 21, 2013 @ 06:34:30

  Men agendasättandet hade inte spelat något roll om det inte varit för tankekontrollen, som skapas genom makten över språket. Politiker och medias förmedling av ”verkligheten” följer ett narrativ. I Sveriges fall är narrativet mångkulturen och massinvandringens förträfflighet. Allt som styrker mångkulturens förträfflighet blir en del av den berättelse, det narrativ, som förmedlas den svenska befolkningen. Det negativa, som massinvandringens kostnader och det mångkulturella våldet, pratas det inte om.

  Svara

 3. Salvador Gordon
  Jul 20, 2013 @ 13:32:14

  Men agendasättandet hade inte spelat något roll om det inte varit för tankekontrollen, som skapas genom makten över språket. Politiker och medias förmedling av ”verkligheten” följer ett narrativ. I Sveriges fall är narrativet mångkulturen och massinvandringens förträfflighet. Allt som styrker mångkulturens förträfflighet blir en del av den berättelse, det narrativ, som förmedlas den svenska befolkningen. Det negativa, som massinvandringens kostnader och det mångkulturella våldet, pratas det inte om.

  Svara

 4. Ken Z. Henry
  Jul 17, 2013 @ 18:27:00

  Mångkultur infördes som överordnad ideologi av Sveriges Riksdag år 1975. Alla riksdagspartier röstade för införandet av denna för svenskarna helt främmande ideologi. Den innebär att miljontals människor från främmande kulturer skall tillåtas flytta till Sverige. Deras försörjning åläggs svenskarna skattevägen i den mån dom inte får arbete vilket hittills visat sig svårt. Detta visste inte svenska folket när besluten trumfades igenom i Riksdan. Eventuell opposition har från början slagits ned med metoder som mörkläggning,utfrysning,rasisstämpling,trakasserier från fack och politiska partier,misshandel osv.

  Svara

 5. Luis Sanchez
  Jul 11, 2013 @ 19:21:20

  – Jag tycker att det är ett förfärligt uttryckssätt. Jag tycker att hans uttalanden är mycket, mycket olyckliga.

  Svara

 6. Jefferson V. Benson
  Jul 07, 2013 @ 08:45:03

  – Jag tycker att det är ett förfärligt uttryckssätt. Jag tycker att hans uttalanden är mycket, mycket olyckliga.

  Svara

 7. thores
  Jul 03, 2013 @ 12:03:50

  Karlshamn 3 juli 2013
  Från Thore Hult

  Du har fullständigt rätt.
  När man privatiserar järnvägar skolor och vägar eller vad det nu kan vara så glider makten över till miljardärerna. Men det finns miljardärer som också är bra för samhället. Jag tänker på Kamprad, som har skapat massor med jobb inte bar i Sverige utan över hela världen.
  Han är den som skapat mest jobb i Sverige, det är inte regeringen.

  Men när man privatiserar skolor, då blir det förödande för landet, detsamma med järnvägar. Och landet förlorar makten över nästan hela landet. Och som ett brev på posten så kommer arbetslösheten. Det som räddat Sverige från en mycket större arbetslöshet är absolut inte jobbskatteavdraget, nej det är Rotavdraget, även om en del har fuskat med rotavdraget. Andra länder har inte rotavdraget. Det finns i Danmark, var det finns mera vet jag inte. Men Rotavdraget har skapat jobb för en viss grupp av människor, men ungdomen står fortfarande utanför.

  Hur kommer det sig att nästan hela världen upplever en nedgång?
  Man måst läsa lite historia vad som har hänt bakåt i tiden. Och då kan man börja med Pyramiderna som byggdes utan att det fanns pengar. Jag skall inte ge mig in för mycket på den tiden, men huvudsaken var att man byggde och att den tiden visar att folket hade arbete.
  Men så går vi framåt i tiden, till ca 1600 talet då det byggdes enormt många slott och kyrkor i Sverige, och då frågar man sig hur kom det sig. Det fanns inte några pengar, men det fanns arbetskraft. Mmmm
  En ekvation man måste komma ihåg är, Att Pengar är arbete och Arbete är pengar
  Senare så måste vi tänka på hur det kunde gå så fort med Tyskland efter kriget att nå bli bäst i Europa, fast Tyskland hade varit helt utbombat, medan Sverige var helt oskadat. Visserligen så rev man och byggde om i Sverige efter kriget för att nu var det entusiasm åter igen. Ja, där var lösningen, entusiasm. Därför fanns det massor med jobb i Sverige också efter kriget.

  Men så kom vi in i en period av frihandel med alla länder.
  Och vad blev följden av detta? Fabriker flyttades till billiga länder. Där varorna kunde produceras mycket billigare på grund av att arbetarna knappt hade någon lön.
  Dessutom så skaffade fabriksägarna robotar som gjorde flera hundra arbetare arbetslösa.
  En del ekonomer tycker detta var bra, men jag vill inte hålla med dem. Det är klart att robotar förenklar jobben för jobbarna, men det borde vara en avgift på robotarna, som jag senare skall skriva om.

  Men frihandeln har orsakat att Kina som för inte länge sedan hade sin Kulturrevolution och var ganska så fattigt, nu är världens rikaste land. Och som nu lånar ut dollar till USA, medan EU får vänta med pengar. Visserligen förkommer nu förhandlingar.
  Jobben har alltså flyttats från EU till Kina.
  Och det är mycket förvånansvärt att inte politiker eller som jag brukar kalla dem för Besserwissertyperna inte har kunnat förstå detta. Allt detta är så enkelt så en apa kunde förstå detta.
  Vad har hänt med denna frihandel?
  Se denna video på SVT-Play http://www.svtplay.se/video/1051917/del-1
  Dokumentären går att se till den 1 Augusti 2013
  Men Dokumentären finns på franska på YouTube http://www.youtube.com/watch?v=8aqeJnlZU8Q
  Detta är viktig Kunskap
  Thore Hult

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 03, 2013 @ 12:16:30

   Intressant! Lätt att missförstå mig kanske, men jag är kapitalist ut i fingerspetsarna och förstås antikommunist! Men Alliansen tillämpar inte riktig kapitalism. Istället ägnar man sig åt korruption, monopol (biografer, el etc) etc.

   Men för att fria marknader skall fungera, MÅSTE man ha en fungerande konkurrens, som ju saknas inom många områden. Utan välfungerande konkurrens kan INTE marknaden släppas fri. Det blir bara en monopol-/oligopolsituation med höjda priser.

   Det är bra med frihandel mellan länder och strukturomvandlingar med nedläggningar är nödvändigt och ofrånkomligt. Det bör inte motarbetas. Vi skall göra vad vi är bäst på och låglöneländer vad dom är bäst på (billig arbetskraft t ex). Det är meningslöst att streta emot teknikutvecklingen, så det är bara att gilla läget och genomföra nödvändiga strukturomvandlingar. Arbetslöshet inom drabbade områden är ett nödvändigt ont. Istället uppstår arbetstillfällen inom nya områden, men det kanske innebär färre jobb. Ifall jobben minskar pga ökad effektivisering, så är arbetslöshet en logisk och naturligt konsekvens. Arbetslösa måste då få tillräcklig ersättning och inte ”straffas”. Jag tror att arbetslösheten kommer att fortsätta att öka i västvärlden pga teknikutvecklingen. Dessa arbetslösa får naturligtvis inte straffas. Ökad effektivitet är ju inte arbetstagarnas ”fel”.

   Sen anser jag att ALLA ränteavdrag, ROT- och RUTavdrag bör avskaffas. Inte rimligt att hyresgästerna bekostar bostadsrätternas värdeökning. Åtgärderna skulle även hämma dom vansinniga bopriserna.

   Svara

 8. Stig Palm
  Jul 03, 2013 @ 02:16:05

  Tragiskt är ordet. Finns inget värre än besvikelse.
  Några bra saker genomfördes av Alliansen; skattesänkning på arbete och nästan bort med fastighetsskatten.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 03, 2013 @ 10:01:34

   Jo instämmer. Vissa åtgärder var bra. Många andra genomfördes enkom av ideologiska skäl, som Pol Pot gjorde, utan hänsyn till konsekvenserna. Det är som ett Bingo. Ibland funkar det, oftast inte.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: