Förbjud islamistiska partier!

Islamisterna anser att landet bör styras enligt Koranen. Enligt Koranen är sekulära partier av ondo. Så vi kan förvänta oss att islamisterna avskaffar demokratin när dom väl fått makten. Därför bör islamistiska partier aldrig få ställa upp i val.

Hitlers nazistparti vann i fria val. Borde dom fått ställa upp??? Sen avskaffade dom demokratin. I Egypten bröt Mursi mot lagen flera gånger i sin iver att tvinga igenom islamisternas agenda. Därför det folkliga missnöjet. Det var helt rätt av militären att sätta stopp för skiten och införa tillfälligt militärt styre.  Islamisterna skall ALDRIG ges makten! Risken är mycket stor att dom inför diktatur.

Gillar islamisterna inte detta? Vill dom kriga? Då skall staten jaga dom som råttor och förinta dom! Så som skedde i Algeriet. Risken för att Muslimska Brödraskapet går under jorden och utövar terror i Egypten är överhängande. Men då skall dom få sina fiskar varma! Militären kommer att förinta dom! Militären kommer inte att tveka två sekunder.

Dessa svin har inget att hämta i Sverige heller! Att muslimerna först välkomnas av svenskarna för att därefter införa sharia, gör en illamående. Det skall förhindras till varje pris! Vi har ett ansvar för våra efterkommandes framtid.

Sen skulle säkert ”silly swedes” invända att ”vi måste respektera demokratins spelregler”. Låter ju tjusigt. Men om spelreglerna för Hitler till makten och han sen avskaffar demokratin – är det inte något fel på spelreglerna då? Förstås är det så! Lösningen ligger i ett system där antidemokratiska partiet helt förbjuds (att ställa upp i val). Det avgörs genom att deras grundideologi granskas. Är grundideologin antidemokratisk, så bör partiet också anses vara det! Islamism och nazism är båda antidemokratiska partier och hör således ej hemma i demokratiska val. Detta bör grundlagsregleras.

Eller VILL vi leva med konsekvenserna av att islamisterna inför sharia och sen avskaffar demokratin? Vi måste vilja leva med konsekvenserna av våra regler! Vill vi inte det, så måste reglerna ändras!

Rent allmänt bör alla behandlas enligt dom egna principerna. Ingen yttrandefrihet åt dom som vill införa censur, förtryck förtryckarna, ingen demokrati åt antidemokrater osv.

Ett desperat brödraskap

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Celeste A. Mays
  Jul 30, 2013 @ 10:15:14

  Om den ledaren sedan avskaffar demokratin för att folk ändå är så korkade så är det en jäkla osis, men grundfelet begicks då redan på den tiden då var och en borde tagit sitt ansvar och gjort ett begåvat val, inte ett populistiskt grottmänniskohjärne-val.

  Svara

 2. Noor
  Jul 10, 2013 @ 15:42:45

  Klickade till din blogg eller vad det är av slump och när jag läser några inlägg är det som att du skapat detta forum enbart för att sprida hat. Du kan inte vara en så glad person i verkliga livet.

  Svara

 3. Dario R. Underwood
  Jul 09, 2013 @ 19:05:13

  Näst största förlorare är islamisterna med muslimska brödraskapet i täten. De lyckades i parlamentsvalen skaffa sig en klar majoritet i parlamentet. Därmed skulle de också få ett stort inflytande på Egyptens nya författning.

  Svara

 4. Bergfast
  Jul 06, 2013 @ 19:06:23

  KLARTEXTEN:…”Hitlers nazistparti vann i fria val. Borde dom fått ställa upp? Sen avskaffade dom demokratin.”….

  Ja, diktatur är nog inget vidare i all sin propaganda, censuriver och kontroll.

  Men hur var det med (den internationalistiska), kommunismen? Var inte också den en diktatur? Kanske av än värre mått än den hysteriska nationella självförsvars nationella – socialistiska – diktaturvarianten?

  Vad gäller den världsmaktdrömmande kommunismen och också den internationella kapitalismen, med tillika världsmaktdrömmande nyliberalism, är det inte dessa som (fortfarande, alltsedan krigets slut?), stödjer och hjälper varandra fram till den – totalitära – (och diktatoriska?) internationalismen? Inom denna vision finns ses kanske fortfarande alla former och varianter av nationellt präglat tänkande som hinder? Hinder som är störande på det rationella, vetenskapliga och effektiva tänkandet? Ett störande hinder som till varje pris behöver stämplas och motarbetas?

  Kanske är ändå samtidigt också det internationalistiskt drömmande islam med där på ett hörn, tillsammans med internationell kapitalism och kommunism? Kanske vill också islam hjälpa till att föra fram detta globalistiska och internationalistiska (och framför allt icke-nationella?) gränslösa perspektiv och vision? Som då kanske blir en diktatur vare sig människor själva tror det eller ej? En finurlig, och självvald, diktatur, som då väljs och föredras framför ett evigt krigande? Vem vet…

  Vad kan man verkligen veta riktigt säkert egentligen?

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jul 06, 2013 @ 21:15:02

   Kommunismen är skit naturligtvis, men det har varje frisk människa redan insett! Men när det gäller islam har alltför få insett hur skadlig och inhuman islam är! Du själv fantiserar vitt och brett om islam, av det enkla skälet att du inte tagit reda på fakta (mycket vanligt)! Islam är i allt väsentligt inhumant och du kan sluta fantisera. Det enda ”internationalistiska” med islam är att dom vill islamisera hela världen. Det är islamisternas våta dröm.

   Svara

 5. Britta Berg
  Jul 05, 2013 @ 22:23:59

  Självklart skall det vara så. Tyvärr ser vi raka motsatsen. Islamismen är för att stanna. Vi har en sjuklöver som i sin iver över att vara ”bäst i klassen” övertrumfar varandra med att med alla medel stryka islamismen medhårs. Det byggs mer och mer moskeer och man ser mer och mer parallellsamhällen. Sverige, världens bästa land, har blivit ett multikulti tillhåll, bortskänkt till en klanmaffia, som inte har någon förankring i detta land.
  Har ni hört talas om stekeln som lägger sina ägg i andra djurs kroppar, stekellarverna äter upp värddjuret, som går en långsam död till mötes.

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: