Därför var statskuppen i Egypten nödvändig!

Lyssna på Muslimska Brödraskapets plan för Egypten. Då förstår du nog varför dom måste stoppas! Betänk att samma pack har vi även i Sverige: Islamiska förbundet  (Mustafa Omar) som tillhör europeiska delen av Muslimska Brödraskapet. Dom har samma agenda. Inbilla dig inget annat!

Advertisements

6 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Lars
  Okt 19, 2013 @ 10:04:02

  Denna dokumentär visar också hur MB arbetar. Tyvärr bara en dag kvar.
  http://www.svt.se/dokument-utifran/se-program/del-1-1244?autostart=true

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Okt 19, 2013 @ 13:45:12

   Såg programmet på TV. Intressant. Finns bara ett sätt att hantera islamisterna: Dom har INGEN plats i vår demokrati! En vidrig antidemokratisk rörelse, som nazisterna.

   Svara

 2. erika
  Aug 16, 2013 @ 07:45:52

  Sluta använd konflikten för att generalisera alla muslimer. DET VAR BÅDE MUSLIMER OCH KOPTER SOM SA NEJ TILL MB och det betyder handlar inte om islam utan om ett parti som har rejäla fördomar och extremt liten självinsikt. Typ som sd 🙂

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 17, 2013 @ 16:58:41

   ALLA muslimska länder har problem med fundamentalister! Ju fler muslimer, desto större problem! Det betyder att om många muslimer immigrerar till Sverige, så får vi samtidigt många fundamentalister, dvs mycket problem! Enda sättet att hindra fundamentalisterna är att hindra muslimerna! Sen är alla muslimer potentiella fundamentalister. Cyniskt men sant.

   Svara

 3. Britta Berg
  Aug 10, 2013 @ 13:12:32

  Javisst är det så. Du har med rätta visat islams fula tryne på denna sida ganska länge nu. Frågan är bara: Vad leder det till? Det är som att skriva för blinda, som att tala till döva. Det enda som händer är att islamiseringen ökar överallt i världen med politikernas goda minne. Det är väl dem man måste ställa mot väggen och kräva svar som är villkorat med att de läser koranen och ser vad det är för gäster de bjuder in på det arbetande folkets bekostnad.
  Så en annan sak varför kallas det ”fasta”? De äter ju som hästar efter mörkrets inbrott. Jag skulle säga att de vänder på dygnet helt enkelt, äter på natten och svälter på dagen då de skall utföra sitt arbete ,som då blir väldigt riskfyllt ex vis bilkörning och mycket mycket mer.
  Någon fasta är det inte tal om. Lögn där också alltså. Och varför skall man då fira att fastan är slut, när den alltså aldrig har börjat.
  Och betänk när det gäller välgörenhet mot de fattiga; muslimer skänker endast till muslimer, så var det med den godheten.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Aug 10, 2013 @ 13:28:24

   Jo du sätter fingret på ett allvarligt problem. Hur skall vi i tid informera om farorna med islamiseringen?

   Skulle tro att man får se över HUR man framför informationen. Kom direkt att tänka på Femen som nakenprotesterade i en moské. Arabiska kvinnor, vars motiv få kan ifrågasätta. Tål att tänka på vad man skall göra faktiskt.

   Kul ”vänder på dygnet”, så jävla sant! Fast dom flesta sover fortfarande på natten.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: