Förräderi i fredstid

Vad är förräderi egentligen? Det är att motverka landets och folkets bästa, att prioritera främmande folk framför det egna folket!

Förräderi är just vad Reinfeldt och Alliansregeringen ägnar sig åt. Han bär uppenbarligen på att djupt Svensk-hat. Den rimligaste förklaringen är nog hans afrikanska härstamning. Förmodligen är han bitter efter att ha fått höra många nedsättande kommentarer som ”neger” etc och nu ”ger han igen”. I krigstid skulle den dömas för förräderi som låter landet invanderas av främmande nation. Men i fredstid går det tydligen alldeles utmärkt!

Svenskar flyr landet medan islam växer sig allt starkare. Främlingar tar gradvis över landet och med en syn på yttrandefrihet, kvinnor och bögar vi normalt aldrig skulle acceptera. Men gäller det muslimer, ser vi mellan fingrarna.

En extremt hög massinvandring från våldsamma kulturer gynnar förstås inte Sverige. Rimligen skulle landet må mycket bättre av invandring från fredliga kristna länder, som delar våra grundvärderingar. 97 % av all dödlig terrorism utövas av muslimer. Ju fler muslimer, desto mer terror. Värst är det följaktligen i muslimska länder.

För varje dag ökar en redan katastrofal bostadsbrist och arbetslösheten likaså. Samtidigt demonteras välfärdsstaten gradvis. Men så länge invandrarna gynnas, är det OK enligt Reinfeldt!

Vidare delar muslimer i gemen inte vår syn på jämlikhet mellan män och kvinnor, inte heller vår HBT-syn. INGET land i världen har mått bra av muslimsk massinvandring. INGET! Otaliga länder har tagit allvarlig skada av en sådan invandring. Libanon var ett kristet land, som efter Israel-krigen tog emot miljoner muslimer. Idag har landet muslimsk majoritet. Det existerar INGEN muslimsk demokratisk välfärdsstat! INGEN! Och problemen här ökar i takt med massinvandringen: upplopp, bilbränder, stenkastning mot polis, brandmän och ambulansmän, gruppvåldtäkter etc. Och vi betalar enorma summor för att låta landet islamiseras!

Muslimerna växer så det knakar. Islams makt ökar för varje dag. Vad är det för framtid vi ger våra efterlevande? Är det ett sätt att ta ansvar för vårt lands bästa eller är det ett sätt att värna främmande folk?

Förräderi är det naturligtvis!

Vågar du tänka på hur landet ser ut om 50 år? Det land dina efterlevande tagit över. Finns det någon välfärd, jämlikhet? Är det kriminellt att vara bög? Har är det med gatuvåldet, upploppen, judeförföljelserna, som idag befinner sig i sin linda? Ser vi ut som alla andra muslimska länder?

Advertisements

10 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Britta Berg
  Sep 06, 2013 @ 22:08:52

  Du undrar hur Sverige ser ut om femtio år. Då finns inte det land som vi kallade Sverige. Då och långt tidigare är vi ett muslimskt kalifat. Vi behöver bara gå fyra år framåt i tiden så är Sverige bankrutt. Då har hela Europa fått tillväxt medan vi (staten), har lånat upp enorma belopp för att kunna försörja dessa analfabeter som kommit i horder, skall betala tillbaka vår låneskuld + jätteränta. Exporten , som vi tidigare levt på, har nu fått konkurrens från andra länder, försämras, arbetslösheten stiger, fastighetspriserna rasar, allt medan moskeer byggs i var vrå, MENA-folk kvoteras in(med en IQ långt under en genomsnittlig pursvensk), svensken blir arbetslös och får vackert anpassa sig till de nya herrarna (MENA-folket) bestämmer.
  Ja, hur detta har kunnat gå så här långt utan att svenskarna reagerar, är för mig en gåta. Svenskarna är tyvärr det mest godtrogna folk i världen, vi öppnar upp, bjuder in, backar tillbaka, de tar flera steg framåt, vi vill egentligen inte ha med MENA-folket att göra så vi backar och backar, snart är vi ute i vattnet och landet är annekterat. Lika gott, är vi så dumma, så är vi inte värda vårt land.

  Svara

 2. Thore
  Sep 03, 2013 @ 19:28:33

  Helt riktigt, Det blir bara jävligare och jävligare. Fy fan för islam.

  Svara

 3. Inga
  Sep 03, 2013 @ 06:53:47

  Reinfeldt borde ta med sig alla muslimer från Sverige och flytta till Saudiarabien, för det är denna muslimdiktatur som har köpt Reinfeldt!

  Svara

 4. ladycobra
  Sep 02, 2013 @ 22:40:21

  Svara

 5. ladycobra
  Sep 02, 2013 @ 22:38:57

  Läs även nedanstående som handlar om kritik mot Reinfeldt som har en radikal islamist i försvarsutskottet i riksdagen och som ser upp till Al Quidas andlige ledare och som har synnerligen kontroversiella åsikter.

  Uppgifter om kopplingen mellan islamiska förbundet i sverige och muslimska brödraskapet finns med i länken och flera videos om muslimska brödraskapet.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/04/14/m-politiker-waberi-maste-ocksa-bort/

  Läs också kopierade kommentarer på en nyhetssajt gjord av en muslimsk man som menar att demokrati inte är bra samt att islams flagga skall vaja över Vita huset i USA och på Buckingham palace m.m. skrämmande ord.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/23/muslimska-brodraskapet-plundrar-och-branner-kyrkor/

  Svara

 6. ladycobra
  Sep 02, 2013 @ 22:31:37

  Rena kränkningen mot svenska pensionärer, ca 100 kr mer i månaden!!
  Men invandrare som fyllt 65 år får skattefritt ÄFS Äldreförsörjningsstöd där lägsta beloppet ( beloppet beror på hur stor hyran är) är högre än vad många svenska skattebetalande pensionärer får i bruttopension och de får inte dessa extra förmåner som ÄFS bidragstagare får. Låter märkligt men detta är sant.

  Läs om ÄFS och andra skattefria bidrag för invandrare nedan.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/08/03/forsakringskassan-invandrad-3-barnsmor-far-22-249-kr-per-manad-och-detta-ar-inte-skattepliktig-inkomst/

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: