Rösta på SD i kyrkovalet!

Embedded image permalink

Är du fortfarande med i kyrkan, så rösta på SD i kyrkovalet! ENDA partiet som inte flirtar med islam!  Med SD i maktställning anställer kyrkan inga imamer!

Nu på söndag den 15 september röstar vi i 3 kyrkoval: Kyrkofullmäktige, Stiftsfullmäktige och Kyrkomötet.

Endast c:a 10 % röstar i kyrkovalet, så varje röst är värd 8 ggr mer än vid vanliga valet! Kom också ihåg att du kan ombudsrösta för dom som inte vill/kan rösta själv. Då använder du en särskild blankett som jag tror finns i vallokalen. Två vittnen behövs (även ombudet kan vittna).

Och kolla efter att SD:s valsedlar inte har kastats av illasinnade. Säg i så fall till valförrättarna, fota valsedlarna och polisanmäl! Har du möjlighet: Förse dig med valsedlar i förväg! Och självklart kan du även fylla i blanka valsedlar.  Det räcker med att skriva ”Sverigedemokraterna”.

Har du gått ur kyrkan, tala om för dina vänner:

Vill du ha en KRISTEN kyrka – rösta på SD!

Advertisements

53 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mikael
  Sep 16, 2013 @ 02:57:41

  Läste nyligen om valfusket, det är hemskt och läsa att ett land som påstå sig vara demokratiskt ska börja valfuska, det här kommer sluta med att vi blir det nya Ryssland.

  Alla ska ha rätt och rösta på vad dem själv tycker, och efter vilken politik dem drar och vilka fördelar dem har och förbättra landet. Ingen bör lyssna på någon dem ska fan följa sitt hjärta och rösta på vad dem själv känner utan försöka bli påtvingad av sina familjer vänner eller vad dem läser vilket förekommer, det värsta är om någon snor några andras valblanketter. Fet jävla valfusk vilket jag personligen tycker ska vara dödsstraff på i landet. Då domförstör demokratin i landet. Och bör därmed dömas till döden med halshuggning, med ett jävla slö kniv, helst bör man få släppa bladet ett 20 tal gånger innan huvudet avlägsnas.

  Hatar fusk, dem som fuskar dem är inte värdiga och leva. Spelar ingen roll om det är en svensk eller immigrant som snor dem.

  Fusk över lag bör dömas med döden. men sedan 2010 är det lagligt med valfusk, då dem har slopad böterna eller fängelse i upp till 6 månader. efter 2010 så händer det inget, vilket gör den ökande valfusk med populärt.

  Svara

  • Britta Berg
   Sep 16, 2013 @ 13:32:43

   Svar till P. Inte alls. Alla ”gudomliga” religioner bygger på fantasifoster. Klart eller?
   För att rösta på SD i valet försöker man begränsa att ytterligare ”ismer” eller religioner tar sig in ”bakvägen” alltså in i svenska kyrkan för att därifrån påverka det svenska samhället. Vi ser idag hur islam ivrigt påhejas att medierna, alltså vänstern, att sprida sitt medeltida, förtryckande, kvinnoförnedrande religionsbudskap. Genom att rösta på SD försöker man motverka detta. Kristendomen har vi redan gjort upp med. Det är vårt svenska kulturarv vi vill bevara.

   Svara

   • p
    Sep 17, 2013 @ 00:24:52

    Men kära Britta.

    Vilket parti i riksadagen är INTE för religionsfrihet???

    Sedan anger du. ”För att rösta på SD i valet försöker man begränsa att ytterligare “ismer” eller religioner tar sig in “bakvägen” alltså in i svenska kyrkan för att därifrån påverka det svenska samhället.” Fråga vilka gäller detta?

    Du anger, ”Kristendomen har vi redan gjort upp med”
    Fråga, Vilka är VI, och vad och hur inom kristendomen har ”vi” gjort upp med???

    Du anger också. ”Det är vårt svenska kulturarv vi vill bevara.”

    Vilket kulturarv är du rädd att förlora och hur ska du förklora det?

    Svara

    • Britta Berg
     Sep 17, 2013 @ 15:53:16

     Svar till P. Antingen vill du inte fatta eller så är du dum på riktigt, punkt slut.

     Svara

     • p
      Sep 17, 2013 @ 17:25:55

      Men kära britta!

      Om man påstår en massa, och sen klarar man inte av att förklara sina påståenden. Då är det ILLA, riktigt ILLA.

      MEN jag är inte förvånad, inte alls!

    • KLARTEXTEN!
     Sep 23, 2013 @ 21:27:31

     Hon skrev precis ”vårt SVENSKA kulturarv”! Vet du inte vad det är? Kristendom, våra traditioner, vår kultur, vår historia, våra grundvärderingar, vårt språk etc. Är du hjärndöd?

     Svara

     • p
      Sep 24, 2013 @ 11:35:35

      Klartext anger. ”vårt SVENSKA kulturarv”! Vet du inte vad det är? Kristendom, våra traditioner, vår kultur etc. Är du hjärndöd?”

      Men klartext, hur kan du påstå ”SVENSKA KULTURARV” från vilken del av världen kommer JESUS??? Vet du inte det ska jag hjälpa dig. Sedan räkna upp de ”traditioner” som du anser vara svenska kulturarv. SD har haft fasansfullt svårt med detta då man räknar upp midsommar, julafton med mera .

     • KLARTEXTEN!
      Sep 26, 2013 @ 19:57:46

      Vår kultur har inga skarpa gränser och är också alltför omfattande för att räknas upp. Alltid saknas något. När blir en kultur det egna landets kultur? Efter 200, 500 eller 1000 år? Definitivt senast efter 1000 år! Och definitivt INTE efter 20 år!

      Så kristendomen (1000 år här) är tveklöst en väsentlig del av vår svenska kultur, dit förstås även jul, påsk, midsommar, konfirmation, och mycket annat hör. Vår kulturskatt i form av psalmer, musik (Evert Taube t ex), konst, klädsel, filmer, dialekter, svenska språket etc. Till vår kultur hör även vår historia, vikingarna, Karl XII och andra kungar och härskare, vad som format vårt samhälle till vad det är.

      Vi har fina delar av vår kultur som demokrati, yttrandefrihet, jämlikhet och HBT-rättigheter. Sen har vi islam som har ruttna värderingar vad gäller yttrandefrihet, jämlikhet och HBT-rättigheter. Sånt skit hör inte hemma i vår kultur! Det är att vrida klockan tillbaka!

      Du kanske kan säga vad som är kurdisk kultur? Du kan givetvis inte skarpt definiera NÅGON kultur i några meningar. Du kan bara rada upp vad som utgör kärnan i våra kulturer: historia, språk, film, musik, religion etc. Men jag tror att du har svårt att tänka så abstrakt.

      Om du inte hade en aphjärna så insåg du att alla kulturer har lånat element från andra kulturer.

     • Anonym
      Sep 26, 2013 @ 22:04:04

      Att Evert som älskade alla människor blir involverad i klartexts syn på svensk kulturarv skulle han vända sig i sin grav om han levde. Han reste runt hela världen och var tillsammans med alla människor. Du anger också ” jul, påsk, midsommar, konfirmation” Menar du på fullt allvar att detta är ”svenskt kulturarv”? Kung karl den tolfte var bland annat i Turkiet som han tyckte mycket om. han fick också hjälp av osmanerna, och vilken religion hade de måntro? Hjärnkirurgen klartext kanske vet, annars ska jag gladeligen hjälpa honom. Du kan ingeting om vare sig historia eller religion. Då kallar du människor för en massa dumheter, men så är det när man inte har något annat att ta till hjälp, okunskap är farligt, även för kristna SD:are.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 27, 2013 @ 21:11:10

      Evert Taube älskade icke muslimska länder, precis som jag. Älskade Evert Taube islam? Var vänlig länka!

      Som alla andra länder har vi importerat främmande traditioner till vårt land, men vi har även vår genuint egna kultur, samekulturen, vikingakulturen etc. Och de importerade kulturerna har under århundradena omformats av svenskarna, getts en svensk prägel. Efter århundraden kan de sägas utgöra en del av vår kultur. Är detta svårt att fatta? F ö tycker jag om Turkiet och turkarna! Och jo, jag har studerat historia på universitetsnivå. Har du?

      Du underskattar SD grovt om du inbillar dig att vi inte fattar att det finns fina muslimer. Men ett finns islam hittar du aldrig! Problemet är att alltför många (helt korrekt) tolkar islam som aggressiv och intolerant. Därav allt hot, våld och terror! Vi behöver inte sånt skit! Beviset för att islam är aggressivt finner överallt där det finns många muslimer: elände! Vi bör inte sabba vårt land för att vara snälla mot muslimerna! Dags att muslimerna tar sig själv i kragen, lägger av med islam och bygger upp en sekulär demokrati istället, annars får dom skylla sig själv. INTE VÅRT ANSVAR! Vill dom fortsätta med islam som hittills? Gör det hemma, inte här!

      Sen finns det, som sagt, traditioner som är bra för befolkningen: jämlikhet, yttrandefrihet etc. Islam står för motsatsen, så islam fungerar som ett sänke, vrider tillbaks utvecklingen, ökar åter ojämlikheten mellan man och kvinnor, ökar homofobin och antisemitismen. Därför ogillar vi muslimska massinvandring. Deras problem är INTE vårt ansvar, utan hemländernas ansvar! Och vill dom komma hit får dom lämna sin stenålderskultur utanför!

     • Anonym
      Sep 29, 2013 @ 08:37:22

      Gör du dig dum eller är du dum? Evert älskade alla människor som den människa han var. Varför? jo han pekade inte ut alla Chilenare som dikatatorer bara för att de fanns en diktator i Chile, han älskade Chile, Argentina på grund av ett fint folk. Men du klartatext klarar inte detta utan du pekar ut alla som att de skulle vara omda bara för att de har Islam som hörnpelare. Evert reste i islamska länder och träffade människor, du bara svamlar klartext, du känner ju inte ens en enda människa som bekänner sig till islam.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 29, 2013 @ 16:01:22

      Jag älskar också latinamerikaner! Vad är skillnaden? Skillnaden mellan Evert och mig är att han inte är känd för att ha älskat muslimer, medan jag älskar flera muslimer.

      Som vanligt hittar du på när du påstår att Evert älskade ALLA människor. Kvalificerat svammel! Alla människor han sjunger om möjligen. Men det betyder INTE att han älskade muslimer! Och jo, jag har muslimska släktingar.

     • Anonym
      Sep 30, 2013 @ 17:53:18

      Ja klartext, jag frågade om du gör dig dum eller om du är dum. Så du menar på fullt allvar att Evert har gjort sig känd för att inte tycka om människor som är muslimer, eller har han överhuvudtaget gjort sig känd för att inte tycka om vissa människor för att de har en viss religös tillhörighet?
      Så dina muslimska släktingar är alla islamister som du vill kasta ut, ja drar man alla över en kam så blir det så, intressant klartext, har du upplyst dina islamska vänner detta?

     • KLARTEXTEN!
      Okt 05, 2013 @ 19:52:36

      Du försökte hävda att Evert Taube gillade muslimer, vilket är kvalificerat skitsnack! Jag vet inte att Evert skulle ha uttalat sig om muslimer, för dom var inget problem här under hans tid. Men jag VET att det liv Evert sjöng om, är ”haram” för muslimerna! Vin, kvinnor och sång! Nä, han hade självklart avskytt islams värderingar! Hans sånger är anti-islam!

     • p
      Okt 07, 2013 @ 11:17:01

      Ja du klartext, du är faktiskt dum. För det första gör du misstaget ÅTER, att dra alla muslimer över en kam, berätta detta för dina ”muslimska” vänner och gör det med stolthet.

      För det andra seglade Evert mycket i just ISLAMSKA LÄNDER. Där han träffade många muslimer. INTE på något ställe finns dokumenterat att Evert skulle tycka illa om MUSLIMER, inte på något ställe. Men du klartext är så pass dum så du tror en massa strunt att Evert inte träffade muslimer. Försök någon gång och väx upp och läs på INNAN du uttalar dig katergoriskt.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 07, 2013 @ 19:33:14

      Jag har också varit i muslimska länder och jag tyckte också om dom! Skall vi tolka det som att jag och Evert Taube delar synen på muslimer och islam?

      Du verkar inte förstå att man kan tycka om många muslimer men ÄNDÅ anse att islam är skadlig för landet. Det är ganska tydligt när du ser alla muslimska skitländer! Jag skiljer på den enskilde människan och religionen. Dessvärre är varje individ bärare och ambassadör för sin religion.

      Det är samma princip att jag kan tycka om en människa även om denna är smittad av AIDS. Men anser henne vara en smittfara. Ebola kanske vore ett bättre exempel.

     • p
      Okt 08, 2013 @ 16:58:07

      ”Ska man skatta elle gåta” Sa en gång en vis man i riksdagen. Skulle du jämföra dig med Evert Taube????????????????????????????????????

      Du har rasistika åsikter, Evert var en människovän. Du är ljusår från detta klartext, försök förstå det.

     • KLARTEXTEN!
      Okt 13, 2013 @ 14:53:09

      DU började med att jämföra mig med Evert Taube! Visar bara hur obegåvade PK är! Evert stod för allt som islam ogillar: dans, musik, sex, glädje.

  • KLARTEXTEN!
   Sep 23, 2013 @ 21:25:10

   Sant! Valfusk avslöjar ett demokratiförakt! Till nästa val är det viktigt att varje vallokal KONSTANT bevakas av någon SD eller sympatisör, med valsedlar som backup. Oerhört viktigt!

   Svara

  • p
   Sep 24, 2013 @ 11:38:18

   Har valfusk förekommit i Sverige och du känner till det. Finns bara en sak att göra, POLISANMÄL.

   Svara

 2. Britta Berg
  Sep 15, 2013 @ 13:01:06

  Svar till P: ”Floskler!”

  Svara

 3. ladycobra
  Sep 11, 2013 @ 09:51:59

  Tack för en bra blogg! Jag anser att Sverige börjar bli en diktatur när yttrandefriheten stryps, och media mörklägger sanningar som har att göra med denna enormt ökande flyktingström… Vi skall vara rädda om demokratin i Sverige och yttrandefriheten.

  Jag hoppas alla som vill bevara sv kyrkan kristen skall rösta på SD, sv kyrkan håller på att förstöras av vänsterkrafter som håller på att avkristna kyrkan och istället anställer Iman som står för en religion som är fiende till kristendom och judendom ja egentligen till all relsion som inte är radikal Islam. Läs om detta nedan.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/06/sd-tv-rosta-sverigedemokraterna-i-kyrkovalet/

  Läs även nedanstående inlägg som handlar om rasism.

  http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/10/debattor-talar-klarsprak-om-invandrares-rasism/

  Svara

 4. MetalHeadViking
  Sep 11, 2013 @ 08:48:55

  Självklart kommer jag att rösta på SD i Kyrkovalet den 15 september!

  Jag kommer även att ha med mig några stycken!

  Svara

 5. Pelle
  Sep 10, 2013 @ 23:55:22

  Eftersom jag inte är med i svenska kyrkan så får jag själv inte rösta. Istället har jag pratat med en tjej som är medlem men som absolut inte hade tänkt att rösta, så nu lägger hon sin röst på SD..
  Hoppas innerligt på ett enormt bra resultat för SD, men är rädd att det kommer att vara oerhört mycket valfusk.
  Svenska kyrkan av idag är lika infiltrerad av vänstern som media. SvK samarbetar med mängder av organisationer som tillhör de rödaste av de röda.

  Svara

 6. Anonym
  Sep 10, 2013 @ 23:52:10

  De får ju bra hjälp av Socialdemokraterna i alla fall. 😀

  Svara

 7. Kalle
  Sep 10, 2013 @ 23:22:49

  Härligt.. hoppas på ett kanonval för SD.. 🙂

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Sep 10, 2013 @ 23:39:58

   Tror vi har en bra chans 🙂

   Svara

   • ladycobra
    Sep 11, 2013 @ 10:09:39

    Jag har vänner som är invandrare och som kommer rösta på SD och jag märker när jag pratar med människor att de är jättetrötta på denna ansvarslösa flyktingpolitik som kommer att göra så att Sverige kollapsar.

    I nedanstående inlägg kan du lyssna på en invandrare som ringer till ring P1 och säger vad han tycker om invandringen och SD.

    http://ladycobra.wordpress.com/2013/01/11/invandrare-for-sverigedemokraterna/

    Läs nedanstående inlägg med fakta på olika skattefria bidrag för invandrare som skattebetalarna i sverige får vara med att betala. medan välfärden minskar med indragningar inom sjukvård och åldringsvård, p.g.a. brist på pengar. Medan illegala flykltingar får förmåner som ingen svensk skattebetalare kan drömma om, med maxtaxa 50 kr för tandvård och läkarbesök.

    http://ladycobra.wordpress.com/2012/12/18/sveriges-ekonomi-och-okade-kostnader-for-invandringen/

    SD kommer att få jättemånga röster 2014 och glöm inte Kyrkovalet och rösta SD för att svenska kyrkan skall värna om kristendomen och inte vara en politisk kyrka som nu är fallet med vänsterkrafter som t.o.m. anställer Iman, då kan de ju inte veta något om Islam.

    http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/07/ar-det-dags-att-borja-saga-hen-om-gud-galenskap-inom-kyrkan/

    http://ladycobra.wordpress.com/2013/09/06/sd-tv-rosta-sverigedemokraterna-i-kyrkovalet/

    Svara

    • KLARTEXTEN!
     Sep 11, 2013 @ 21:14:01

     Ditt engagemang har stor betydelse!

     Svara

     • p
      Sep 12, 2013 @ 20:44:19

      En liten fråga till dig klartext, vad har du och jesus gemensamt, kan du ange en enda sak????

     • KLARTEXTEN!
      Sep 12, 2013 @ 22:41:43

      Vi värnar den goda människan och tar avstånd från inhumana ideologier. Vi är inte rädda för att tala sanning. Jesus och jag predikar inte slakt av våra medmänniskor. Det finns mycket mer.

     • p
      Sep 14, 2013 @ 00:47:32

      I vilken delav Jesus ord och i bibeln tar han avstånd någon människa?

     • KLARTEXTEN!
      Sep 14, 2013 @ 13:01:32

      Jesus förespråkade kärlek, i motsats till Muhammed som dödade otal människor.

     • p
      Sep 15, 2013 @ 00:08:43

      Jag ställde en mycket enkel fråga till klartext. ”I vilken del av Jesus ord och i bibeln tar han avstånd från någon människa?”

      Vad blev svaret? Jo ”Jesus förespråkade kärlek, i motsats till Muhammed som dödade otal människor”

      Jag förstod att detta skulle bli svårt för klartext, men nu vet vi alla klartexts och SD:s kunskaper om Jesus och hans budskap. RÖSTA INTE PÅ SD OCH DERAS FÖRESPRÅKARE I KYRKVALET DÅ DERAS OKUNSKAP ÄR FÖRBLUFFANDE!

     • KLARTEXTEN!
      Sep 23, 2013 @ 21:23:41

      Självklart tog Jesus avstånd från vissa människor, t ex månglarna i templet. Att påstå annat är förstås helt fel! MEN han brukade ALDRIG våld och uppmanade heller inte till våld! Muhammed brukade våld och uppmanade till våld, bedrev anfallskrig och lät mörda 800 judiska krigsfångar! Otrolig skillnad mellan dessa två profeter!

     • p
      Sep 24, 2013 @ 11:28:44

      Nu ska vi se på dina påståpenden klartext. var i bibeln står att Jesus tog avstånd från det du räknat upp. Ange var i den heliga skrift det står att han tar avstånd från någon människa. SKA BLI SPÄNNANDE.

     • KLARTEXTEN!
      Sep 26, 2013 @ 19:48:33

      Gud! Han tog avstånd från månglarna i templet, tex. Kan du inget alls? Du får googla om du inte känner till detta.

     • Anonym
      Sep 26, 2013 @ 21:44:43

      MEN BEVISA DETTA, VART I BIBELN STÅR DETTA? att det står i klartexts bibel som SD givit ut är nog klart, men att bevisa sina påståenden, det klarar inte klartext

     • KLARTEXTEN!
      Sep 27, 2013 @ 21:10:35

      Jag tänker inte undervisa dig. Däremot vägleder jag dig. Googla dumbom!

    • p
     Sep 12, 2013 @ 20:46:04

     ”Ett nytt bud ger jag er, att ni skall älska varandra. Så som jag har älskat er skall också ni älska varandra. Om ni har kärlek till varandra, skall alla förstå att ni är mina lärjungar.” (Joh 13:34-35 FB)

     Svara

    • p
     Sep 12, 2013 @ 20:59:09

     ”Herrens Ande är över mig, ty han har smort mig till att predika glädjens budskap för de fattiga. Han har sänt mig för att ropa ut frihet för de fångna och syn för de blinda, för att ge de betryckta frihet och predika ett nådens år från Herren” (Luk 4:18-19).

     Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: