Våld eller demokrati? Tårtan mot Åkesson.

Jimmie Åkesson tårtad

Kvinnan som kastade tårta är den mentalt störde judinnan Irene Matkowitzc, boende i Stockholm och  känd för sitt Israel-hat. Har själv chattat med henne i timmar på Twitter vid flera tillfällen. En väldigt förvirrad, hatisk och irrationell person, fylld av fördomar. Hon är anarkist och utan att överdriva kan jag konstatera att det råder total anarki i hennes huvud. Helt ointelligent och oförmögen till saklig argumentation. Hon kallar Sveriges mest judevänliga parti för ”nazistiskt”. Hur vore det om hon riktade sitt våld mot ett nazistiskt parti istället? Tryggast att ge sig på SD som ju aldrig brukar våld.

Sen är det lite skrattretande att våldsförespråkaren beklagar sig över hot. Hon har ju nyss sanktionerat politiskt våld! Hur skall hon ha det?

Jag förstår PK:s desperation. Oavsett hur mycket dom smutskastar och ljuger om oss, så ökar vi bara. Dom önskar att september 2014 aldrig inträffade, att dom kunde frysa tiden. Deras argument håller inte, så vad kan dom göra annat än bruka våld?

Pim Fortuyn tårtad

Vi får nog tyvärr se ett våld mot Sverigedemokrater som bara ökar fram till valet. Desperationen är större än någonsin. Då får vi innerligen hoppas att polisen sköter sitt jobb, säkrar demokratin: demonstrationsfriheten, yttrandefriheten osv, och inte som hittills tvingar SD att ställa in sina möten pga antidemokrater. INGA demonstrationer eller politiska möten skall behöva ställas in ”av säkerhetsskäl”. Det är polisens sak att säkra att demokratin får sin gilla gång. Att dom använder allt våld som behövs, även till priset av några döda antidemokrater. Det är ett lågt pris för att upprätthålla demokratin.

Pim Fortuyn fick en tårta i ansiktet (ovan) två månader innan han mördades (nedan). Oisin Cantwell når sitt lågvattenmärke när han insinuerar att SD ville utsätta Jimmie Åkesson för livsfara som ett ”PR-jippo”. Han har klappat igen totalt. Så billigt, så lågt, så obegåvat. Han är lika desperat som alla andra uppenbarligen. Och Friedrich Reinfeldt tycker som vanligt att SD ”får skylla sig själva”

Suck it up baby: vi växer ända fram till valdagen!

FORTUYN-MOORD

Advertisements

11 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Erik
  Dec 01, 2013 @ 12:50:40

  Du är dig lik herr Klartexten. SD är absolut inte ett icke vålds parti. Precis som Sinn Féin och IRA har man bara delat upp sig i de som pratar politik och de som utövar våld samt hot. Mellanhanden mellan de två är SD`s chefsideolog med MENA ursprung Kent Ekeroth. Han har skapat SDL med de hårt kriminellt belastade EDL som förebild. De rekryterar fotbolls huliganer pga deras goda rutin att begå våldsbrott och attackera polisen. Hans stora propaganda sida Avpixlat lägger regelbundet ut personuppgifter på meningsmotståndare och hetsar till hot. Helt ärligt, lägg ner, alla vet vad som pågår. Ni har samma inställning till våld och som vänsterslöddret i AFA och dyl grupperingar. Ni har även samma förakt för polisen och rättsväsendet. Ni är helt enkelt samma skrot och korn.

  Svara

  • KLARTEXTEN!
   Jan 02, 2014 @ 23:10:51

   Nu är du helt ute och cyklar igen! Dels är det ren idioti att påstå att Ekeroth skulle ha skapat SDL. Dels vansinne att tro att SD ligger bakom SDL. Varför bojkottade SD SDL:s (och EDL:s) möte i Stockholm sommaren 2012? Skärpning! Du måste inse att jag inte har tid att kommentera alla dina lögner! Så håll dig till sanningen, i vart fall!

   Svara

 2. Marcus
  Nov 19, 2013 @ 17:45:24

  Kungen, Bosse Ringholm och Pagrotsky / Marit Paulsen fick tårta i ansikte?
  Still alive and kicking eller har jag missat nåt?
  Undermålig argumentation

  Svara

 3. Stig Henriksson
  Nov 18, 2013 @ 12:48:54

  ”Säkrast ge sig på SD som ju aldrig brukar våld.”
  Järnrör, också!

  Svara

 4. olle
  Nov 18, 2013 @ 01:34:45

  Du verkar ju inte lite förvirrad? Den ”judiska kvinnan”, som ena stunden är förvirrad och mentalsjuk och den andra är med i en supermäktig konspiration förtjänar alltså att bli hotad och trakasserad och till och med dödad av poliser för att hon kastade en tårta? Vilken fruktansvärd dubbelmoral!

  Svara

 5. Lövet
  Nov 07, 2013 @ 10:55:27


  Kohl


  Trittin


  von und zu Guttenberg


  Joschka Fischer


  Sid James

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: