Folkomröstning om invandringen!

asylsökande per inv. Europa
I höstens val gav vi motståndarna skrämselhicka. Nu får vi även en folkomröstning om invandringen. Den 22 mars måste vi alla gå man ur huse för att höja SD till 16-20 %. Att vi då blir näst största parti är fullt realistiskt. Ökar vi så minskar framförallt Moderaterna. Så alla Sverigevänner, även utlandssvenskar måste rösta. Svenskt medborgarskap räcker, oavsett hur länge du bott utomlands (såvitt jag vet).

Sverige och Tyskland tar emot flest flyktingar i Europa, ungefär lika många faktiskt. Men då har Tyskland 10 ggr fler invånare än Sverige.

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR på er alla!

Advertisements

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Josef Boberg
  Sep 25, 2015 @ 16:19:02

  …och det gillar ej jag.

  Svara

 2. Johan
  Dec 29, 2014 @ 05:21:39

  Oj, du trodde att det skulle bli nyval! Så sött. Det är inte så Sverige fungerar, ni fattade väl när i stort sett hela er väljarbas kommer från Moderaterna(precis som er ledning) att alliansen inte skulle kunna gå med på extra val, det skulle bli en dunderförlust för dem.

  Dessutom för över 60 år upprättades en enhetsfront emot nazism, när ni marcherade på gator och torg i SS-uniformer så garanterade ni att inget parti någonsin kan samarbeta med er. Samarbeta för övrigt, ni gjorde ju klart att ni inte skulle kompromissa alls, då tvingade ni ju de andra att kompromissa sins emellan, för de, till skillnad från er, var villiga att kompromissa.

  Dessutom så är det där diagrammet som ni sprider överallt lite löjligt om ni tänker lite längre än näsan räcker.

  Per kapita handlar det om 0.006 personer, om 166 år kanske du får försörja en hel flykting, jag kan förstå att det känns som en enorm belastning för er att ta hand och 6 tusendels person, det lär vara en dramatisk ökning av antalet människor ni hjälper i era liv.

  Affe är dessutom tämligen orättvis, det finns statistik hos Eurostat, som visar på överbefolkning av områden i Europa, hans per kapita beräkning missgynnar starkt redan överbefolkade regioner. Skulle man räkna med en rättvisa så som Affe gör, så skulle de regioner som har de största problemen med överbefolkning ta emot flest invandrare av alla regioner. Det är en märklig rättvisa och alla människor på vår jord skulle om man extrapolerar i statistisk data i bästa SD manér, samla hela jordens befolkning i en enda punkt.

  Dessutom tar Tyskland ansvar för flyktingströmmarna som orsakas av alla de konflikter som västvärlden skapat senaste åren genom att öka sitt flyktingmottagande i större utsträckning än något annat EU land, där inräknat Sverige.

  /Johan

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: